Reesha Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 To jo, ale mas jen HF, on chce telefon kde mu pobezi mirrorlink/android auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Presne ako píše Reeshanek Spárované mám Lumiu 950 a tiež ide bez problémov -telefonovanie aj sms kontakty. Len ja chcem dačo lacné na navigáciu že to pripojím do USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Dobre voditko je treba http://compatibilitylist.skoda-auto.com/ ALE neni 100% pokud je napsano ze nepodporuje. Vysledky jsou vazne orientacni. Napriklad u Nexus 5 je uvedno ze nepodporuje ML (verze 4.4.4), ale realu to funguje vyborne Spousta levnejsich telefonu ML/AA/CP nepodporuje. Osobne mam nejlepsi zkusenost se starym Nexus 5, kde funguji spolehlive offline mapy a tak jsem tento telefon dedikoval do auta. Dale jsem zkousel iPhone SE, Nexus 6P, Samsung S6, S7 vsechny OK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 havrosh Dík mám aspoň vodítko po čom isť, že to je odskúšané a funkčné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Já používám iPhone 6 a Carplay funguje perfektně. Občas se sice rozpadne grafika, ale jinak je to spolehlivé. Bohužel iOS má pro Carplay jen online mapy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 iPhone len pre navigáciu nechcem a ešte data len kvôli tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 chcel by som priradit fotku ku rychlemu kontaktu, co je v sekcii PHONE v bolere, viete ako nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Ja to mám pridané v telefone a rádio si to natiahlo samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 V nastaveni Bolera v sekci telefon, je zaskrtavatko na fotky. Ja jsem ale musel pri zmene fotek resetovat data do tovarniho nastaveni na Boleru v sekci setup > tovarni nastaveni > telefon a pak znova sparovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 Mně stačilo při změně obrázku v kontaktech telefonu odstranit stávající kontakt v rychlé volbě na Boleru a znovu ho přidat. Po načtení se obrázek aktualizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 super funguje, reset pomohol :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Zdravím, mám objednánu Fabii s Bolerem. Dal jsem to bez DAB a raději to investoval do něčeho jiného, protože pokrytí a nabidka v DAB je momentálně dost mizerná. Každopádně, dá se DAB k Boleru dodělat dodatečně?Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Na swing jsem dostal odpovėď ze Ša že dodatečně nejde domontovat. Přepokládám že na bolero to bude stejne. Třeba má někdo jinou zkušenost. Do konce fm je ale dlouhá doba. Je možné že vymyslí jiné kodovaní jak je u televize a bude vymalováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Jasný, předpokládám, že v příštích několika hodně letech ten přechod neproběhne a fm tak bude ještě hóóódně dlouho. Navíc si stejně myslím, že spíš než DAB bude frčet internetové vysílání každopádně dík za info.Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Ja som to zisťoval tiež nedá sa DAB dorobiť škoda, čo ak prikáže únia vypnúť FM pásmo ?? Potom rádio bude na pikaču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Tou dobou bude FIII velmi stará ojetina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Věřím a doufám v to, že až se rozhodnou vypnou FM (za 10 let?), tak budeme vše pouštět z internetu a na to mi v rádiu bude stačit bluetooth nebo CarPlay/AndrouidAuto:)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Anebo tohle dabVW09 DAB přijímač pro OEM rádia VW, Škoda, Seat, Audi s MOST konektorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Právě proto, že DAB nejde dodělat, přidal jsem si jej raději k Boleru do konfigurace, abych pak nelitoval. Na Ostravsku pokrytí je. A musím říct, že jsem dobře udělal. Jeden z hlavních důvodů byl, že tam vysílá Český rozhlas VŠECHNY své kanály, ne jen ty, co jsou na FM, i ty, co vysílají jen po netu. Takže pořád poslouchám jen ČR Jazz který na FM není a nebude. Vzhledem k neuvěřitelně nízkému bitrate jsem měl obavu o kvalitu, ale zbytečně. Je to lepší než FM. Čistý zvuk bez útlumu či zašumění když projíždíte zrovna místem v signálovém stínu. Vypadá to, že přijímač má několikasekundový buffer a umí si to hezky z toho opakování paketů poskládat. A když signál zmizí zcela, nepřestane to hrát okamžitě, ale protože to přijímač pozná, to, co je v bufferu, postupně zeslabuje, když se signál opět objeví, začne to postupně zesilovat. Je to velmi příjemné. K tomu ale dojde jen na hranicích pokrytí, kde už je signál taktak. Uprostřed "zóny" jsem se s tím nesetkal. Když se signál ztratí na delší dobu nadobro, přepne na FM. Pro mne naprosto nejlepší vychytávka z celého auta. Mimo pokrytí DAB většinou poslouchám z SD karty. Mimochodem Bolero umí z SD/USB přehrávat i FLAC formát a to jak v CD rozlišení 16bit/44kHz, tak i ve vysokém rozlišení 24bit/96kHz a myslím i 24/192. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Koukal jsem právě na mapu pokrytí a nic moc. Je pravda, že ve středočeském kraji to docela jde a je tam i rádio, které poslouhám, ale za 3tis minto přišlo jako dost na to, co by mi to přineslo. Jakmile vyjedu mimo signál rádia City, tak pouštím Apple Music nebo rádio z aplikace TuneIn. Takže teď to budu pouštět přes CarPlay.Každopádně dík za poznatky z praxe;)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 DAB mi nechybí. Všechno řeším přes Android Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Jedine co som chcel na novej Fabii Wagon 81kW DSG ked som ju objednaval bolo DAB a automaticka klimatizacia. Uz niekolko rokov mi doma hraju od rana do vecera skvele stanice DAB s roznym hudobnym zameranim bez akehokolvek slova alebo reklamy. Akurat maximalne raz za hodinu povedia nazov stanice. Kvalita je naozaj lepsia ako na FM. Ale nakolko sa sem dovazaju len dve verzie - sportova tvrda varianta so vsetkym prislusenstvom alebo normalna bez DAB. Nic sa neda priobjednat. Vyskusal som obidve a rozhodol som sa pre pohodlnejsiu verziu s Bolerom (neslo mi o peniaze). Teraz len dufam ze sa DAB bude dat v buducnosti nejakym sposobom prirobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 (editace) Nepleteš si DAB s internetovými rádii? Na Slovensku lze DAB využít okolo Bratislavy a Košic: Citovat Ale nakolko sa sem dovazaju len dve verzie - sportova tvrda varianta so vsetkym prislusenstvom alebo normalna bez DAB. Nic sa neda priobjednat. Tomuhle nerozumím??? Editováno: 6. Říjen 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Myslím, že je to sice slovák, ale bydlící někde v některé z exotičtějších zemí .. v rade oblasti (soude dle mistne prislusne verze skodovackeho konfiguratoru) je skodovacka nabídka (co se vybav a souvisejícího tyka) dost omezena a jak pise - mas tam k dispozici jednu, dve natvrdo zkonfigurované verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Tohle už tady neřešte, je v Austrálii a plete sem věci, které nejsou v našich končinách dostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.