Eric_ Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Chce to bombardovať dotazmi Škoda info, nič iné asi nepomôže....... Ešte by ma zaujímalo odkial máš Havrosh ten soft keď nič ofic neponúka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 (editace) Vcera jsem byl v servise na garancku a s tim jsem i nahlasil obcasnou nefunkcni dotykovou vrstvu Bolera. Kdyz jsem to servisakovi rekl, tak mi trosku omluvnym tonem rekl, ze jako o tom vi, ze se to dost casto stava, ale ze bohuzel bez videa, ktere poslou do Skodovky, s tim nemuzou nic delat - to je fak vtipne... Nastesti uz to tu na foru padlo a tak jsem mel minutovy zaznam. Skodovka se to jinak snazi uhrat na mastne prsty / spinavy displej a doporuceni "vycistit plochu hadrikem" Auto bylo v servisu cely den a kdyz jsem si ho vecer prebiral, tak se mi servisak omlouval, ze Bolero je teda porouchane, ale ze Skodovka se vyjadrila cca pred hodinou a ze tam budu muset znovu pristi tyden. Doporuceni od Skodovky - prehrat SW, jsem zvedavi, jak to dopadne a co mi tam nahraji. Pokud jsem to spravne pochopil, tak jsou dalsi 2 nove verze, ktere jsou pro Bolero dostupne, ale je zakaz je updatovat. Editováno: 14. leden 2017, autor: BrozikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Citovat Jo jo taky se chystám do servisu s reklamací na Bolero, mám pro ně několik videi, jednou nefunkční hlasitost po nastartování, pak několikrát nefunkční kamera při couvání. Doufám že tohle bude stačit alespoň na přehrání softu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 před 5 hodinami, BrozikCZ napsal: Pokud jsem to spravne pochopil, tak jsou dalsi 2 nove verze, ktere jsou pro Bolero dostupne, ale je zakaz je updatovat. Zajímal by mě teda důvod proč je zákaz updatovat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Pravdepodobne spôsobujú ešte väčšie problémy ako tá pôvodná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 (editace) V 10. 1. 2017 at 17:56, brrrrm napsal: Je nejaké obmedzenie na zobrazovanie fotiek kontaktov z mobilu v Bolere? Mám android 6.0.1, kontakty uložene na google konte, k ním priradené foto, ale pri pripojení cez BT v obľúbených kontaktoch v Bolere sa mi tie fotky nezobrazujú. Skúsil som v nastaveniach vypnúť zobrazovanie fotiek, naspäť zapnúť, znovu zosynchronizovať kontakty a nič.. ..teraz ma napadá, treba mať tie kontakty uložené v pamäti mobilu? Alebo je tam iná finta? Tak po zakoupení aplikace Bluetooth Phonebook se již obrázky zobrazují. Lenovo VIBE P1, Android 5.1.1 Editováno: 17. leden 2017, autor: smekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 smekac.. tiež som ju hneď na druhý deň kúpil a fotky sú pekne na displeji, akurát ich bolo treba všetkých 10 nanovo nahodiť, ale to je len detail.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Přesně jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 V 11. 1. 2017 at 20:44, ferda25 napsal: Poslední software je 0252. Nie je najnovší ja mám 0353 a viem že je ešte novší, len musím sa dostať k švagrinej a dám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Zdravím, povedlo se tu někomu zobrazit na Boleru playlist hudby při bluetooth přehrávání ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Zdravím, potřebuji poradit. Koncem 2014 jsme objednávali Fabii Style s položkou "Rádio BOLERO, MirrorLink, ŠKODA Surround, 6 reproduktorů (GWB0WB0)" za 7500 Kč. Teď potřebuji objednat auto se stejně funkčním rádiem. Nakonfiguroval jsem položku "Infotainment Bolero 6,5", Bluetooth, Apple konektivita a ŠKODA Surround" za 2700 Kč. Kolega ale požaduje ještě "Funkce SmartLink+ (zrcadlení telefonu a ŠKODA One App)" za 3500 Kč, prý hlavně kvůli ovládání telefonu přes rádio. Má kolega pravdu a znamená to, že dřív to bylo v jedné položce a teď to rozhodili do dvou samostatných? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Pani, pri Vašich foto na uvedených paneloch Vám skoro každému zobrazuje pri spotrebe maličký lístoček - zelený ( foto ). Pri trvalej, od natankovania, dlhodobej. NO a mne nie. Iba keď nabehnem na green drive - menu. Je to výrobou - 9.2015- alebo nastavením? . Nie že by ma to nejako iritovalo. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 V 16. 5. 2017 na 20:08, HWSpeedy napsal: Má kolega pravdu a znamená to, že dřív to bylo v jedné položce a teď to rozhodili do dvou samostatných? Ano, bylo vyděleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Super, ted jsem jeste zjistil, ze kdyz tam pridam ten Smart link, tak musim jeste dohodit multifunkcni volant. To je jak u blbych na dvorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 I ten se ale hodí, já z 90% ovládám bolero přes volant včetně telefonování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Ano, ale je to dalsich 5000 navic oproti tomu, co mel v puvodnim aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 5000 je nic oproti tomu jak budeš pak nadávat že to nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Oni věděli, proč změnili paket Plus a proč tam už volant není. Poslední úpravy ceníku byly velmi chytré. Na první pohled skoro žádná změna, ale přitom hezky zdražili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marseli Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Zdravim, koupil jsem fabku výrob. 10/2016 a chtěl jsem používat Apple CarPlay, mam Iphone 7 a nejsem schopny to zprovoznit. V Bolero nemám mirorlink což asi bude problém. Je nějaká možnost to zprovoznit? Prý ma stačit smartlink který by se mel dat dokoupit. Mate s tím nekdo zkušenost? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Mně prodejce říkal, že SmartLink lze dokodovat pouze v některých případech a to podle VIN auta. Je to údajně různé. Nebyl schopen mi říct, na základě čeho to je možné, jaká jsou kritéria. Oficiálně to však Škoda nikde nenabízí. Za SmartLink se připlácí v konfigurátoru nového auta. Bolero to zkrátka musí mít. Hodně se to řeší ve vláknu SmartLink/MirrorLink tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Zdar borci, mám dotaz, už se tu někde řešilo sekání FLAC souborů na Boleru? Mě to dělá jak kdy, někdy nastartuju a dva dny v poho a je týden a dělá mě to furt, prostě hraje písnička s flac koncovkou a po minutě se to sekne a pak pokračuje produkce, spíš ne sekne ale přeruší na ani ne sekundu, je to na reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 To je na zvážení... mě to třeba nedělá, jak z USB, tak ani z sdkarty, vyzkoušel bych prvně, zda FLAC hraje normálně v PC, mobilu atd., jestli je rychlost média OK, ono přece jen datový tok FLAC je v porovnání s mp3 někde jinde, a to zadeknuti je dle mne doba potřebná na načtení dát z důvodu, že je médium pomalé. Anebo vyzkoušet přehrávání u kamaráda v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Sorry, píšu z dovolené z mobilu, proto ty překlepy :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Jako někdy to dělá a někdy ne, nejsou to stejná místa, písničky jsou v pořádku, v pc mi hrají normálně. Je to tato fleška: https://www.czc.cz/adata-uc510-32gb-titanova/128352/produkt Schválně jsem vybral kov kdyby se to zahřívalo, třeba je pomalá, možná jsem měl koupit rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Sice už flac nehraji, vše jsem předělal na mp3 320 na rychlé 128GB SD kartě, bohatě to stačí, ale když jsem je hrál, tak hrálo vše bez problémů, a to i ve vysokém rozlišení 24bit/96kHz. Bolero to zvládá bez problémů. Možná bych zkusil otestovat tu flašku, rychlost čtení by měla být dostačující, a případně přeformátovat. Nebo vyzkoušet jinou. Editováno: 17. Červenec 2017, autor: noaid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.