Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chce to bombardovať dotazmi Škoda info, nič iné asi nepomôže.......

Ešte by ma zaujímalo odkial máš Havrosh ten soft keď nič ofic neponúka :D ?

Vloženo (editace)

Vcera jsem byl v servise na garancku a s tim jsem i nahlasil obcasnou nefunkcni dotykovou vrstvu Bolera.

Kdyz jsem to servisakovi rekl, tak mi trosku omluvnym tonem rekl, ze jako o tom vi, ze se to dost casto stava, ale ze bohuzel bez videa, ktere poslou do Skodovky, s tim nemuzou nic delat - to je fak vtipne... Nastesti uz to tu na foru padlo a tak jsem mel minutovy zaznam. 

Skodovka se to jinak snazi uhrat na mastne prsty / spinavy displej a doporuceni "vycistit plochu hadrikem" :D

Auto bylo v servisu cely den a kdyz jsem si ho vecer prebiral, tak se mi servisak omlouval, ze Bolero je teda porouchane, ale ze Skodovka se vyjadrila cca pred hodinou a ze tam budu muset znovu pristi tyden. Doporuceni od Skodovky - prehrat SW, jsem zvedavi, jak to dopadne a co mi tam nahraji.

Pokud jsem to spravne pochopil, tak jsou dalsi 2 nove verze, ktere jsou pro Bolero dostupne, ale je zakaz je updatovat.

Editováno: , autor: BrozikCZ
Vloženo
Citovat

Jo jo taky se chystám do servisu s reklamací na Bolero, mám pro ně několik videi, jednou nefunkční hlasitost po nastartování, pak několikrát nefunkční kamera při couvání. Doufám že tohle bude stačit alespoň na přehrání softu.

Vloženo
před 5 hodinami, BrozikCZ napsal:

Pokud jsem to spravne pochopil, tak jsou dalsi 2 nove verze, ktere jsou pro Bolero dostupne, ale je zakaz je updatovat.

Zajímal by mě teda důvod proč je zákaz updatovat .... :D 

Vloženo (editace)
V 10. 1. 2017 at 17:56, brrrrm napsal:

Je nejaké obmedzenie na zobrazovanie fotiek kontaktov z mobilu v Bolere?

Mám android 6.0.1, kontakty uložene na google konte, k ním priradené foto, ale pri pripojení cez BT v obľúbených kontaktoch v Bolere sa mi tie fotky nezobrazujú. Skúsil som v nastaveniach vypnúť zobrazovanie fotiek, naspäť zapnúť, znovu zosynchronizovať kontakty a nič..

..teraz ma napadá, treba mať tie kontakty uložené v pamäti mobilu? Alebo je tam iná finta?

Tak po zakoupení aplikace Bluetooth Phonebook se již obrázky zobrazují. -_- Lenovo VIBE P1, Android 5.1.1

Editováno: , autor: smekac
  • o 2 týdny později...
Vloženo
V 11. 1. 2017 at 20:44, ferda25 napsal:

Poslední software je 0252.

Nie je najnovší ja mám 0353 a viem že je ešte novší, len musím sa dostať k švagrinej a dám info.

1.jpg

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím, potřebuji poradit. Koncem 2014 jsme objednávali Fabii Style s položkou "Rádio BOLERO, MirrorLink, ŠKODA Surround, 6
reproduktorů (GWB0WB0)" za 7500 Kč. Teď potřebuji objednat auto se stejně funkčním rádiem. Nakonfiguroval jsem položku "Infotainment Bolero 6,5", Bluetooth, Apple konektivita a ŠKODA Surround" za 2700 Kč.

Kolega ale požaduje ještě "Funkce SmartLink+ (zrcadlení telefonu a ŠKODA One App)" za 3500 Kč, prý hlavně kvůli ovládání telefonu přes rádio.

Má kolega pravdu a znamená to, že dřív to bylo v jedné položce a teď to rozhodili do dvou samostatných?

Vloženo

Pani, pri Vašich foto na uvedených paneloch Vám skoro každému zobrazuje pri spotrebe maličký lístoček - zelený ( foto ). Pri trvalej, od natankovania, dlhodobej. NO a mne nie. Iba keď nabehnem na green drive - menu. Je to výrobou - 9.2015- alebo nastavením? . Nie že by ma to nejako iritovalo. :angry:;) 

Dík za info.

IMG_2952.JPG.bb59274fb843b2da723756c02b00ec20.JPG

Vloženo
V 16. 5. 2017 na 20:08, HWSpeedy napsal:

Má kolega pravdu a znamená to, že dřív to bylo v jedné položce a teď to rozhodili do dvou samostatných?

Ano, bylo vyděleno.

Vloženo

Oni věděli, proč změnili paket Plus a proč tam už volant není. Poslední úpravy ceníku byly velmi chytré. Na první pohled skoro žádná změna, ale přitom hezky zdražili :-)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravim, koupil jsem fabku  výrob. 10/2016 a chtěl jsem používat Apple CarPlay, mam Iphone 7 a nejsem schopny to zprovoznit. V Bolero nemám mirorlink což asi bude problém. Je nějaká možnost to zprovoznit? Prý ma stačit smartlink který by se mel dat dokoupit. Mate s tím nekdo zkušenost? Dik

Vloženo

Mně prodejce říkal, že SmartLink lze dokodovat pouze v některých případech a to podle VIN auta. Je to údajně různé. Nebyl schopen mi říct, na základě čeho to je možné, jaká jsou kritéria. 

Oficiálně to však Škoda nikde nenabízí.

Za SmartLink se připlácí v konfigurátoru nového auta. Bolero to zkrátka musí mít. Hodně se to řeší ve vláknu SmartLink/MirrorLink tady na foru.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdar borci, mám dotaz, už se tu někde řešilo sekání FLAC souborů na Boleru? Mě to dělá jak kdy, někdy nastartuju a dva dny v poho a je týden a dělá mě to furt, prostě hraje písnička s flac koncovkou a po minutě se to sekne a pak pokračuje produkce, spíš ne sekne ale přeruší na ani ne sekundu, je to na reklamaci?

Vloženo

To je na zvážení... mě to třeba nedělá, jak z USB, tak ani z sdkarty, vyzkoušel bych prvně, zda FLAC hraje normálně v PC, mobilu atd., jestli je rychlost média OK, ono přece jen datový tok FLAC je v porovnání s mp3 někde jinde, a to zadeknuti je dle mne doba potřebná na načtení dát z důvodu, že je médium pomalé.

Anebo vyzkoušet přehrávání u kamaráda v autě.

Vloženo (editace)

Sice už flac nehraji, vše jsem předělal na mp3 320 na rychlé 128GB SD kartě, bohatě to stačí,  ale když jsem je hrál, tak hrálo vše bez problémů, a to i ve vysokém rozlišení 24bit/96kHz. Bolero to zvládá bez problémů.

Možná bych zkusil otestovat tu flašku, rychlost čtení by měla být dostačující, a případně přeformátovat. Nebo vyzkoušet jinou.

Editováno: , autor: noaid

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...