ski1961 Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 na mém to taky nefunguje, ale to bude zřejmě tím, že sw začínající 02...je MR 2016 a tam to zřejmě zcela jistě nefunguje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Tak tak, nutne HW 30, SW 3xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Pořád to GUI vypadá jako z roku 2005, jen přidali odlesky. Doufal jsem, že se třeba inspirují Android Auto a předvedou pořádnou evoluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 No, sice jsem velkej fanda a priznivce AA, ale ze by to GUI bylo nejak za srdce chytajici, to zas ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Ja si myslím, že v prvom rade Bolero potrebuje lepšie rozlíšenie, až potom si môže dovoliť nejaké krajšie prostredie na štýl AA. Súčasné rozlíšenie 800x480 na 6,5" displeji je na dnešnú dobu veľká bieda a teda akékoľvek grafické efekty strácajú zmysel. Samotné AA spustené na Bolere vyzerá otrasne, je to neostré a rozmazané! Našťastie základné GUI Bolera je jednoduché a na tomto displeji vyzerá veľmi dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Nevíte někdo rozdíl mezi verzí sw 365 (mám já) a 366? V 365 je už opravený surround, ale co bylo dál? Codec medii mají stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 366 pravdepodobne prináša "bug fixes and performance improvements".. Ak ti na 365 funguje všetko ako má, asi by som 366ku neriešil. Možno 366 pridáva ten nový skin, treba vyskúšať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 No o ten skin mi právě šlo, kvůli těm 6ti předvolbám. Počkám ještě, až bude Carista 3.7 ofiko a zkusím. Mám ji s adaptérem oficiálně za tři kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Pánové, ať nezakládám další téma. Poslední dobou mě zlobí konektivita Bolero a AppleCar přes Smartlink. Stává se mi poslední dobou dost často, že připojím telefon (iPhone) k rádiu (připojení kabelem) a to mi jen píše, že se spouští a nakonec, že se spojení nepodařilo a ať ověřím kompatibilitu. Kabely jsem zkoušel měnit. Nic. Je na to nějaký spolehlivý fígl? Proč mi to jednou, dvakrát, třikrát jde a počtvrté ne? Jak to hlavně budu reklamovat, když zákon schválnosti zafunguje a v servisu mi ze 390 pokusů 390 půjde. Achjo:-/ Uvítám jakoukoli radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Tak to natoč, když ti to nefunguje a pošli jim to video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Dnes treba tri jizdy a pokazde se protokol spustil! Zapojoval jsem vsak telefon vzdy az po nastartovani, tak ja nevim, jestli je to ten fígl... :-/ Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Nahodile se mě to taky nespojí, při další jizdě už zase jo, možná by stačilo bolero zapnout a vypnout no nezkoušel jsem zatím, dlouho se mě to nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Možná i zkusit "tvrdý restart" (podržet na 10s tlačítko vypnutí), pokud nepomůže jen vypnout/zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 @Martab aha! Super! Neznal jsem tenhle tvrdý restart grif! Určitě vyzkouším! Jen Vyp/zap nepomáhá. Žije si to vlastním životem, no :-) Ještě se zeptám: synchronizují se vám fotografie v kontaktech? Mně se po několika desítkách jízd s iPhonem 6S najednou fotky u kontaktu objevily (spojení pouze Bluetooth, ne Applecar). Bohužel jsem však měnil telefon a nyní u novějšího iPhonu se fotky neobjevují. V menu mám pocit, že mám zaškrtnuto, že chci i fotky/náhledy kontaktů, ale kde nic, tu nic. Na to asi taky fígle nebudou, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 skus vymazat a znovu sparovat telefon v Boleru, ak to nepomoze reset Bolera do tovarenskych nastaveni urcite pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Už to jede! Díky! :-) Sice jinak, ale jde to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creami Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Mam dotaz,chci radio bolero,chci zrcadlit navigaci z mobilu ale nemam kompatibilitu,vlastnim xiaomi redmi4,presto vyplati se me prikoupit smart link a jde to nejak,nebo je to zbytecne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Nemáš kompatibilitu iba s Mirrorlinkom, ale Smartlink okrem Mirrorlinku podporuje aj CarPlay (iOS) alebo AndroidAuto (Android). A AndroidAuto by si mal rozbehať na každom Androide, stačí stiahnuť aplikáciu najlepšie z apkmirror.com, keďže v ČR/SR zatiaľ nie je oficiálne podporovaná. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Cez AA budeš vedieť spojazdniť navigáciu cez Waze alebo cez Google Mapy.. pozor, obe navigácie sú online, čiže bez dátového balíka v mobile takmer nepoužiteľné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 @brrrrm su sice online ale da sa to obabarat. Stiahnes si offline mapy v google mapach vo waze si najdes trasu a das si ju ulozit. Ano nie je to plnohodnotne ale lepsie ako drotom do oka. Inak mne waze funguje iba na polvicu. spustit ide ale nenaviguje. Budem musiet skusit asi reset radia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creami Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 No pokud budu potrebovat data v mobilu,ztraci to asi smysl ten smart link,ja pouzivam v cestovani na kole seznam mapy off line a tak nejak jsem si to predstavoval v aute,ze parkrat do roka budu chtit navigovat ze spojim telefon s bolerem a budu navigovan z displeje radia,pokud je to takhle slozite asi nema cenu smart link a bude drzak na mobil a koukat do mobilu,nebo uplatnim smart link i jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 ronskispeed ti napsal, jak to udělat bez těch dat, jde to, zvláště u google maps. A když to použiješ je párkrát, tak by neměl být problém si zaplatit jednodenní balíček. Ber ten smartlink, jinak budeš časem litovat jako jiní, viz spousta dotazů jak ten smartlink dodatečně zprovoznit. Co když budeš mít data třeba za rok od zaměstnavatele, či budou prostě levnější atd. Nikdy nevíš, co bude za čas, v jaké situaci budeš. Taky je možnost si spustit google maps navigaci doma na wifi, pak wifi vypnout a přejít do auta, připojit a spustit Android Auto. Navigace bude pokračovat po nalezené trase. Přes Bolero se i mobil méně zahřívá, rychleji se dobíjí. Zvuk navigace jde do repro, je krásně slyšet, rádio se automaticky na tu dobu ztiší, je to elegantnější řešení než přes mobil. Není potřeba držák, mobil může být jen tak někde položený atd. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 jj.. aj napriek všetkému doporučujem zobrať smartlink.. ak to nevyužiješ naplno teraz, možno to využiješ o 1-2r, keď budeš mať nový mobil a možno aj nový paušál. Neviem ako ty, ale ja mobily/paušály mením častejšie ako autá.. a Smartlink je jedna z tých zbytočne drahých a komplikovaných dorábiek do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creami Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Dekuji vam za info,takze smart link asi prihodim,nyni je za 3000kc a kdyz se dohrava dodatecne tak kolem 5000kc jak me rekli v autosalonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creami Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Jeste otazka,co to ve skutecnosti je tak sloziteho ten smart link????Ze to je pak tak drahe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Jde o to, že většina rádií ho "neumí", takže se musí měnit i HW. Některé nové rádia v MR18 (samozřejmě vše musí být Bolero, ale ani to prý není záruka) Smartlink už "umí", ale musí se pak dodatečně aktivovat. Za mne to tam rozhodně dej, pokud už kupuješ auto ve výbavě, tak to není až tak hrozná částka. Osobně to v autě nemám (kupoval jsme už vyrobené), nějak mi to nechybí, jezdím dle navigace jednou ročně, ale do nové konfigurace bych to rozhodně dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.