Martab Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Neměls včera jako zdroj media (SD/BT atd.) a dnes rádio? Pro rádio surround a subwoofwr nelze použít a ani aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 (editace) Máš zapnuté rádio. Prepni na iný zdroj hudby.. USB/SD/BT/AUX.. a budeš to opäť mať aktívne. //bol som pomalý Editováno: 20. Březen 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 to dava zmysel, diky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 (editace) Hej prostuduj. Přepl jsi to na Radio a tam to nejde zapnout. Omluva zas mi na mobilu nebylo vidět, že je ještě jedna stránka. Měl jsem víc oken otevřených a někam se mrška schovala. Editováno: 20. Březen 2019, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 27. Duben 2019 Sdílet Vloženo 27. Duben 2019 SOS, dnes se mi bloklo Bolero (MR 2018), nešlo rádio ani média, zbytek fungoval. Psalo to "rádio se spouští" (nebo média) a čus. Dojeli jsme domů, cca 100km, furt to blblo, pak žena na parkovišti couvala do stání, čidla si zapískala (hned za stáním jsou keře) a najednou se rádio i média rozběhly. Viděl jsem, že před lety (někdy kolem 2015) tu byl podobný problém. Úplně se mi to nelíbí, ale co s tím, aby se to neopakovalo ? Podívám se po aktualizaci, jestli je, ale když nepomůže ? Když pojedu do servisu, až se mi to stane příště, začne to před servisem fungovat, při mé smůle a pošlou mě do řiti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Duben 2019 Sdílet Vloženo 27. Duben 2019 (editace) Aktualizaci bude vědět jen servis. Ale příště zkus dlouze podržet zapínací tlačítko a tím Bolero resetovat. EDIT: Kdyžtak to pro servis natoč na mobil na video. Editováno: 27. Duben 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 27. Duben 2019 Sdílet Vloženo 27. Duben 2019 Reset jsem zkoušel, ale možná jsem nedržel dost dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 7. Květen 2019 Sdílet Vloženo 7. Květen 2019 (editace) Ahojte da sa to spojaznit treba sparvny mob. a app. samozrejme Smardlink musi mat radio Fullmirrorlink ide? ja tak frcim uz dlho navi a v rohu mi ide videoklip samozrejme za jazdy ?. zajtra jak sa podary dam vam ukazku. Editováno: 7. Květen 2019, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Ten full mirrorlink děláš jak? Kdysi mi to taky fungovalo, ale novější verze Androidu už full neumožňují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 (editace) Ahojte az teraz som sa dopracoval k tomu ale sory zvuk mi tam nejde vsetko je plne funkcne Video_1557665657644[1].mp4 MIRROR.mp4 Editováno: 12. Květen 2019, autor: LujdziL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 nějak mi to video nefunguje :-(.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 sory uz je to funkce mal som tam adresu tak som ju vystrihol ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Ešte doplním Samsung A5 2017 Android 8 všetko funguje ovládanie na volante prepinanie videa, navi pekne stlmi zvuk proste všetko a je to hlavne zadarmo bez nejakých zásahov do auta.... A za ďalšie ide to za jazdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 A prozradíš jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 riadil som sa podla navodu co je na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 bez toho easy touch to ide bez problemov ale aj bez car mode ten je nainstalovany v telefone od vyroby ale jak nie treba ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaPajka Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 před nedávnem jsem si koupil Fabii III 2016/01 s bolerem a mám 3 otázky našel jsem pár chyb ohledně bluetooth přehrávání a jedna mě štve nejvíce: 1)po zmáčknutí talačítka zrušení ztlumení při couvání v parkovacím asistentu mi najednou se vypíná zvuk cca každých 15s pokud to "odmutuju" tak po 15s znovu se zvuk ztlumí, pokud přepnu na klasické radiové stanice tak zvuk se neztiší pouze pokud je zdroj bluetooth přehrávání, při telefoních hovorech se také zvuk neztiší tak jestli jste s tím někdo nesetkal co mi jednou pomohlo je odpárovat telefon a znovu připárovat bohužel mi tohle řešení napodruhé nezafungovalo 2) můžu dojet do servisu aby mi aktualizovali FW pokud zjistí nový? kolik by to mohlo stát? a je někdo schopný mi to udělat i mimo oficiální servis? 3) dá se aktivovat smarlink/mirror link mimo oficiální serivs? četl jsem že je to pouze vložení aktivačního kódu do rádia ale 5000 mi za to nestojí zas tak často to nepotřebuju díky moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 @LaPajka ad2) pokud máš auto v záruce a je nový fw, tak se nic neplatí a měli by přehrát. ad3) mimo AS se aktivovat bohužel nedá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 ad3) taky je otázka, zda to tvé Bolero vůbec umožňuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 @LujdziL predpokladam,ze s HW bez mirrorlinku to nebude funkcne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 radio ktore nepotporuje mirrorlink to nepojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Sedmák Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 V 2. 3. 2015 na 22:51, manasov napsal: Ahoj, jaká je kvalita zvuku ve Vaší Fábii? Mám 14 dnů Rapida Spaceback se šesti repro, rádio Swing. Zvuk je mizerný, jenom na zprávy, hudba neposlouchatelná. Zvukové korekce ani audiofilské CD nepomůžou. Ani ve snu mě nenapadlo, že Škodovka takhle znehodnotí nové auto, stará Fábie mi hrála o dvě třídy lépe :-(. Taky mi to hraje hrozně. Vyřešil jste to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raben Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Ahoj, mám Fabii 3 s radiem Bolero. Je možné nějak přepnout rádio na AM? V návodu je to popsáno, ale na displeji tu volbu nemám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Nakodovat. Většinou je to jen vypnuté z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.