Clerfayt Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Neměl bys prosím číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 (editace) V 2. 6. 2019 na 1:41, beruska2709 napsal: Staci troska casu a odlakovac na nechty a je po probleme Máš to odzkoušené????? Nerad bych to celé zmrvyl. Editováno: 13. Červen 2019, autor: Fajerak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Bohužel jsem nepřišel na fígl, jak celou clonu jednoduše sundat. Po odstranění krytek jsem nebyl schopen přijít na to, jak packy uvolnit. Tak dnes jsem vzal líh a zkusil, co to udělá. No hned to neudělá nic. Po chvilce dlachnění se mně podařilo část nálepky sloupnout, odhadem 30%. Je tenká a rád se trhá. Pod ní je vrstva lepidla. A na to líh účinkuje velmi dobře. Stopy nenadělal. Mám dole asi 60% nálepky na vnitřní straně clony. A budu rád za návod, jak clonu sundat. Z nákresu v DP jsem to nepochopil. Podle všeho je opravdu potřeba nechat líh působit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 před 11 minutami, bojler napsal: ... Z nákresu v DP jsem to nepochopil. Podle všeho je opravdu potřeba nechat líh působit. DP už zkoušel. @wirer bude určitě vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Ahoj, vrátím se k otázce jestli lze ověřit číslo dílu pravé sluneční clony u spolujezdce (bez nálepky tzn. určené pro UK) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Tak chlapci moji "JDE TO" a celkem dost snadno (práce na tak 5 min). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Bojler: S lihem si nehraj (rychle se odpařuje) pokud jsi šťastně ženatý, tak ukradni ženě odlakovač tak jak já. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 No a to odpařování je špatně (pro auto)? S odlakovačem musí žena mimo můj výskyt a do dobře větrané místnosti. Fakt to jde tak lehce, aby to ospravedlnilo ten smrad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 No tak sorry,myslel jsem že jsi kus chlapa a něco vydržíš. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Proč vlastně to varování sundaváte? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Je to hnusný. A možná to pro některé má nádech undergroundu (jako pro mě). Fajerak: vydrzim ledacos, ale ne pach moci a odlakovace :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Tak to sundej a dělej to třeba (u tchýně) na zahradě. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Já bych rád, jenom jsem nezjistil jak clonu vycvaknout. Zkusím to odlakovačem a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Tady to ukazuje https://www.youtube.com/watch?v=dLDkiP-10JQ Editováno: 20. Červen 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Jdu do akce. Až ženská zjistí, že má lahvičku s odlakovačem prázdnou, ta bude čumět :-). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Bojler: Já jsem to nevycvakával-a "rusky neumím" já to prostě vytáhnul s té kulatinky na které to je nasunuté. JDE TO ZTUHA ALE JDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Od hloupostí s nějakým ruským odporem zpátky k věci. Nevím tedy, jakým způsobem byl použitý odlakovač. Já jsem zkusil napustit vatu, přiložit, držet ... a ani rana. Vytrvalým škrabáním se okraj samolepky odchlípne, ale ať už po přiložení odlakovače nebo bez něho, sloupne se jen tenká folie a zůstane lepidlo. Pravděpodobně to bude jiným modelem. Podle Etky by měly být clony pro Superb jiné, pokud se nepletu už jenom tím, že v Superbu mají osvětlení. Výsledek je takový, že je dodělaná vnitřní strana, je to drbačka jako blázen, zbytek vnější bude čekat na další šichtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Máš tu clonu sundanou nebo jsi to dělal v autě? Já ji sundal, položil na stůl, přiložil kousek obvazu, pokapal odlak. nechal působit a hotovo (tak jak na fotkách). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Dělal jsem to v autě. Nacucl jsem kus vaty, přiložil a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 No a o tom to je! Na stojáka to nikdy dobře nemůže jít! No hold komu néni rady-tomu néni pomoci. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Červen 2019 Sdílet Vloženo 22. Červen 2019 (editace) Tak abychom se zase vrátili místo hospodských řeší zase k věci. Jestli je něco přiloženo stejný čas horizontálně nebo vertikálně by mělo být jedno, tak jsem si prohlédl variantu OIII a SIII: Kdo najde správně rozdíl, dostává tři bludišťáky (vyplatí se sledovat okraj cedule). No a na omak je to také jiný materiál - v OIII to působí gumově a trochu lepivě, v SIII je tvrdší. Po namočení lihem/odlakovačem se v SIII rozpouští lepidlo pod nálepkou, nálepka zůstává pevná. Fotky fajeraka pak ukazuji i jinou cedulku, takže je dost možné, že je variant nakonec x. Editováno: 22. Červen 2019, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Ještě se vrátím k této odborné debatě. Toto je zbytek nálepky v SIII MR2017. Jak to vypadá v OIII zjistím až u té nové, starou teď už na těch pár měsíců předělávat nebudu. Abych zamezil spekulacím - jediná deformace materiálu je zkroucení, materiál byl pevný a ani po půlhodinovém působení chemie se jeho vlastnosti neměnily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.