Přejít na obsah

Tradiční předvánoční posezení na PLZEŇCE U ANDĚLA SUPÍ SPOLEČNOSTI V PÁTEK 12.XII.2014


Lanny

Doporučené příspěvky

Tak se nám to pěkně přiblížilo, už jen týden a určitě se všichni těšíme. Dnes jsem mluvil s Davidem (passport), ten s konečnou platností potvrdil účast s partnerkou.

Nyní už jen, aby si hezky každý ohlídal termín.

                                           

                                                       Pátek 12.prosince 2014 restauce PLZEŇKA U ANDĚLA

                                                                               http://www.restauraceandel.cz/

 

Protože to už přeskočilo na 2 stránku, tak je nutné přejet na začátek 1 stránky, kde je kompletní seznam účastníků. Snad to není nutné to sem na tu druhou str. přepisovat.

 

Přeji všem pěkný adventní víkend a za týden na viděnou!  :gunners3: 

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak během adventního víkendu se asi hlavně sháněly dárečky a další věci na svátky, byl to asi pořádnej mazec. 

Johan svoji účast ztvrdil jak SZ, tak i telefonicky, je vidět, že stará garda k tomu přistupuje s vysokou zodpovědností, ale myslím, že i "dorostenci" jsou v pohodě! 

 

                        TAK MILÁ SUPÍ BANDO V PÁTEK 12.XII.T.R., NA VIDĚNOU NA PLZEŇCE - ANDĚL

 

                                               :kol-35:  :kol-99:   :skoda:  :smich:  :D  :palec2:  :gunners3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem rád Štěpáne, je mi jasné, že u Tebe je to zcela jednoznačné. :kol-47:  Jinak kluci, s kým jsem v tel. spojení, není co řešit a jinak všichni uvedení na seznamu jsou oficiálně přihlášeni a počítá se s nimi! To že to připisuji jako stvrzené je dáno tím, že jsou dotyční z větší vzdálenosti a jsem s nimi v kontaktu. 

 

                                TAK MILÁ SUPÍ BANDO, TENTO PÁTEK NA VIDĚNOU NA PLZEŇCE - ANDĚL

 

                                                                 :kol-28:  :kol-24:  :kol-35:  :kol-99:  :smich:  -_-  :gunners3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dopředu na seznam doplnil vše, co jsem mohl a nyní už jen zbývá, aby jsme všichni ve zdraví přečkali do zítřejšího večera a byli všichni řádně naladěni. Věřím, že se nám to povede a budeme prožívat příjemné chvíle u dobrého moku a bašty. :kol-35:  :kol-99:  :smich: 

Já budu na místě od 18:00 hod.. Jelikož Johan mi zatím nedal vědět zda dorazí dříve, tak zde nechávám upozornění na reservaci, která je vedena na mé jméno: R A D O S T A  a myslím, že kdyby někdo přijel dříve, tak s tímto odkazem na mé jméno bude určitě usazen. 

 

                                                                     TAK ZÍTRA NA VIDĚNOU 

                                                              A NEPŘEŽEŇTE TO S TRÉNINGEM                      :gunners3: 

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak milá SUPÍ BANDO, pomalu se to nachyluje, cca za 3 hoďky se budu přemisťovat na Smíchov do Plzeňky - Anděl. Jelikož jsem to dal na 18:00 jako že tam už budu, tak to musím dodržet, kdyby opravdu někdo dorazil už na tu 18 hodinu. Je pravda, že Johan také posunul čas příjezdu, či příchodu a tak tam asi budu od šesti bloumat možná sám, ale nevadí, třeba se někdo urve?! Tak vzhůru do té vřavy, už se na Vás bando těším! :kol-24:  :kol-35:  :kol-147: 

 

                       PLZEŇKA - ANDĚL SRAZ SUPÍ BANDY V PŘEDVÁNOČNÍ ATMOSFÉŘE

                                         PÁTEK 12.PROSINCE 2014 OD 18:00 HODIN  

                                                              :gunners3:  :kol-131:  :kol-84:  :kol-99:   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak předně všem pěknou adventní sobotu a účastníkům včerejší předvánoční sleziny lehké probuzení, které už určitě proběhlo  :kol-28: . Milá SUPÍ BANDO, z mého pohledu "starého dědka", proběhlo vše tak jak má, myslím, že jsme byli všichni spokojeni. Velmi mne potěšilo, že se na nás přišel podívat "pomalu zapmenutý boss RIBA - RICHARD", udělal nám všem evidentní radost a byl vřele přivítán jako "ztracený syn". Extra vypíchnutí si zaslouží Markus, který tentokrát vydržel až do samého konce a to navzdory mým otravným dědkovským kecům. Za sebe jsem rád, že jsem konečně poznal všechny okolozdejší nováčky a to včetně Štěpána, se kterým jsme se úspěšně delší čas míjeli.  Doufám, že alespoň Štěpán sem hodí pár fotek a snad i Milan na jehož placku jsem udělal také asi dvě fotky, jinak mi to nějak nedošlo a já jsem "bohužel" žádné své fotky neudělal, tak prosím kdo nějaké má, ať je sem hodí - díky. :kol-47: Jinak už tradičně Jára - Ace se svojí dnes již zákonitou manželkou, Johan s paní v radostném očekávání, která měla včera evidentně "Božskou trpělivost" a v neposlední řadě David-Passport se svojí milou partnerkou, byli všichni milými účastníky, sice ne zájezdu, ale naší sleziny. 

  Nyní slezinu máme za sebou a čekají nás všechny, povinnosti spojené s vánočním shonem. Dnes odpoledne mají SUPÁCI ještě sraz na motokárách v Radotíně - tak jim přeji, aby se to také vydařilo, což se určitě stane! :kol-24: Štěpáne, já se bohužel nezůčastním, jelikož mi to pohmožděné koleno ze včerejška docela bolí a tak to chci raději v klidu ledovat, no prostě "starej dědek" má v některých chvílích vědět co může a co nee!  :smich: 

  Budu se těšit, že sem někdo přihodí nejen komentář, ale i nějaké fotky. Mějte se zatím všichni mooc fajn. Jinak včera mezi řečí proběhlo, že by se opět měl udělat vzpomínkový sraz na Vranově, s čímž já osobně velmi rád souhlasím a měli by jsme to tady prodiskutovat zda na jaře či na podzim? 

  Alespoň budeme mít v tom povánočním čase o čem přemýšlet! Všem přeji klidné  a veselé svátky Vánoční, hodně dárečků a hlavně spokojenosti!

                                                        Mějte se všichni fajn, Karel :D  :palec2:  kol11  :smich:  :gunners3: 

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady je par fotek, víc toho bohužel nemám, porad jsme se o něčem bavili a na focení nějak nezbyval čas. Bylo to super a ja zas rad poznal starou gardu jako Karla a Rycharda a tak dále. Chapu, ze zdravý je přednější než motokary, to je jasný a hlavně po vcerejsku náročný. Na jaře asi ne, to je v plánu sraz na slovenské straně, ale podzim myslím není problém, nebo za me jsem pro.

post-57984-0-87484100-1418469309_thumb.j

post-57984-0-09256300-1418469324_thumb.j

post-57984-0-49910100-1418469337_thumb.j

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štěpáne, díky za fotky a kluci, to jste nikdo jiný nefotil? Hoďte sem ještě něco, Milane - Nemo, Tobě jsem tam něco nafotil na Tvůj tel. , tak to sem prosím dej a myslím, že i Jája fotila, či Ilonka?  

Doufám, že se ukáže tady na fóru ztracená "RIBA"- účet má stále fungující, tak si snad najde chvilku!? :kol-131: 

Příjemný zbytek adventní neděle všem přeji a hezky si to užívejte SUPÍ BANDO! :gunners3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...