mudra Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 ahoj, poradte prosim, kde se nachazi RJ multifunkcniho volantu? nejlepe jestli nekdo nema fotku. chci zapojit k symphony. volant tam je origo, ale u radia kabel neni. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 je na nosiči relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 diky a kde je tam svorkovnice, abych se podival, jestli tam je kabel k radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 ahoj, tak jsem ji nasel a jsem prekvapen, ze kabel k radiu tam neni. napojil jsem ho : na jednotce 5 a na radiu na 11(mini iso) A STALE TO NEFUNGUJE!!! prosim poradte proc?(musi se snad kodovat jednotka nebo co. Je divny ze tam ten kabel neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 jednotek je více-dvě a taktéž zapojení jsou dvě podle jednotky a rádia.Vše je v DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 jednotek je více-dvě a taktéž zapojení jsou dvě podle jednotky a rádia.Vše je v DP na rj je 1j0907487a a radio je D. zapojoval jsem to z moji DP a asi je starsi a tuhle jednotku tam nemuzu najit. tak pokud by jsi mi prosim poradil, tak bych byl moc rad. uz jsem z toho zoufalej. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 mělo by to sedět A jednotka je Can a D rádio taky.Na dálku asi nepomůžu.Taky záleží,jestli jednotka A není nakódovaná jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 i rádio se musí nakódovat 00407 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Diky panove, trochu jste me uklidnili, cca za 14dni budu menit budiky (na M-DOT) a tak si to necham projet Vagem. Asi to nebude nakodovane na tuto funkci (nebyl tam kabel k radiu) a snad to bude makat. jeste jednou diky jo a jeste jedna mala otazecka. auto si nepamatuje radio, kdyz ho odpojim. a chce po me kod. myslel jsem, ze kdyz ma can, tak si to bude pamatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 (editace) aj, kodování platí pro provoz maxidotu né volantu Editováno: 13. Září 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Prosim nema nekdo vsechna znaceni kodovani ridicich jednotek pohromade? Diky ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 je to ve V.I.S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 je to ve V.I.S. Ale tam neni vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.