Reesha Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Co je v návodu, není důležité. Důležité je co máš zapsáno v TP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Neviete či MR 2016 bude mať povolený rozmer 195/55/15 ? Mohli by ich tam dať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 195/55 ti ale dá menší obvod kola než 185/60... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 A cenově je úplně jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Ak porovnam 215/45/16 a 195/55/15 je to minimálne. Ešte horšie to mala F II , 185/55/15 vs 195/55/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 já právě pořád nechápu proč nejde použít rozměr 205/45/16....je tu někdo kdo by ofotil tu část z TP kde jsou zapsána kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Akabus sorry,jsem si to spletl se 185/55 15.Tam je rozdíl v ceně oproti 185/60 15 katastrofální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Nie je to len otázka času, kedy 215/45 r16 zlacnejú? Predsalen je to asi novší rozmer, ale časom bude dosť frekventovaný. V koncerne ma napadá minimálne: Rapid, Toledo, Fabia, Polo, Ibiza, A1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Neviete náhodou niekto o 15" "okrasných" plecháčoch vhodných na fabiu? Niečo také som videl na oploch.. má to tvarovanie paprskov pripomínajúce elektróny a sú čierne. Až z blízka som pochopil, že sú plechové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Alcar.cz,říkají tomu hybridní kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Vieš dať aj presný odkaz? Dúfam len, že to nie sú také tie strieborné viaclucove. Niečo také som videl na octavii. Je to akoby prepadnute dovnútra a moc sa mi to nepáči :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Mají na stránkách konfigurátor,tak se mrkni k nim.Mě se to moc nelíbí,je to takový off road vzhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Žiaľ to sú tie, ktoré sa mi nepáčili na octavii. Takéto má opel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 (editace) Len pre zaujímavosť, existujú aj nejaké 16" plechové disky pre 215/45/16 ? Niečo také by snáď pasovalo: KFZ 6,5x16 5x100x57 ET42 (kód: 9680) Editováno: 8. Srpen 2015, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak se nám zima blíží. Vy kdo máte na zimu plecháče (tak jako já ) pod jaký poklice je schováte? Přemýšlím o origo škodováckejch. I když cena není zrovna lidová - 1400 za sadu, ale asi budou sedět nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Hm, žádný... Místo toho pořídím zástěrky a řetězy, které mají aspoň nějakou funkčnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Teď mám originál ALU a zimní budou na plechu. Ztratit poklici ze sady za 1400 by mě naštvalo a než si je páskovat, to si je radši nekoupím a budu jezdit bez nich. Případně uvažuju o koupi hybridních kolech na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 U origo puklic nemám strach že uletí, a to jsem je měl na OI celoročně. Když ji tedy netrefíš o obrubník. Nikdy jsem je nepáskoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Podařilo se mi ztratit poklici na mojí Octavii i tchánovém Passatu obě někde na dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ja skôr riešim to, či to má nejaký finančný zmysel. Ak chcem pekné auto aj v zime, tak potom elektróny. Ak si kúpim plechy a k nim origo puklice, tak som nebezpečne blízko cenou pri neorigo AL diskoch, ale od nejakého DE výrobcu s presnými parametrami pasujucimi pre VW koncernové autá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 To je pravda. Na Roomstru jsem to tahle řešil. Tam sem dokonce vychytal když Škodovka vyprodávala elektrony a já měl origo elektron za 1150,- Kč. To se nedalo odolat, ale teď se mi naskytla super koupě komplet obutejch plecháčů na Nokianech za 5000,- a tak i když koupim origo poklice jsem na ceně jen pneumatik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glacier Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Čekám teď na novou F3 a řeším co tam dát na zimu. Je nějaký smysl kupovat celá plechová kola? Proč nekoupit jen zimní pneu a nechat to přezout? V servise mi nabízí celá kola s Barum Polaris za cca 2500Kč za kus no a ta pneumatika samotná se dá koupit pod 1000Kč. Na auto je to rozdíl 6000 a pokud přezutí stojí 600 tak i kdybych si celá kola měnil sám, vrátilo by se mi to až po 5 letech. Navíc pak můžu celý rok jezdit na pěkných litých kolech. Mám pocit, že tu všichni preferují měnit celá kola. Zajímá mě tedy proč. Neudělám měněním pneu nějakou chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Můžeš si zničit ráfky, navíc sundávání a nasazovaní nedělá dobře ani pneumatikám. Nad tímhle ani neuvažuj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Niekde som tu čítal, že diera je priemeru 57,1? Takže predpokladám, že je jedno a to isté aj pre elektróny? Normálne je problém získať niekde celkovú špecifikáciu, jednak od výrobcu originálnych diskov a jednak od alternatívy. Takže aby som to nedomotal, tak pre disk AL, alebo plechový platí to isté: 15", 6J, 5x100, 57,1 a ET38? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Platí rozměry co jsou v TP. Alu, Plech stejný rozměr-Stejná pneu, geometrie, zális. Neplést si to s minulostí, kdy ALU mívalo jiné rozměry protože je nedělali v rozměrech plechů. Anebo šetřili a plechy byly třeba 4 1/2 a alu 5. Guma se na to vlezla lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.