PROCHY603 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) Aky mas priemer kotucou na aute??? 239x18 alebo 256x22??? Tvary brzdovych platniciek: Editováno: 29. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Prave FSII tam nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) Takze platnicky su taketo... odmerat som to nemal ako kuaaa.... pravitka nikde ako nazlost.... Editováno: 29. Listopad 2009, autor: TomaS-BB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) Když to nechceš před koupí novejch rozebírat tak musíš změřit kotouč,já mám FSII,a pruměr 239/18 a destičky jsou na jednom kole každá jiná. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6n06...ia-fabia-2.html A když si pořadně vyčistíš toto místo tak by tam mělo bejt 18/239 Editováno: 29. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Vlasta - je tam toto - 216-213 presne tak ako vidis... ono je to ciste, ale mobilovy fotak stoji za prd... ja som si odpisal co tam je vsetko... 216-213 5097 podtym je ten znak FR FS II BB6 v takomto rozmiestneni je to tam presne.. a na platnicke je napisane GALPER3261FF hladal som aj na nete, ale skoro nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) Tu si to vyhladaj máš to aj s vykresmi: http://cat.apm.cz/apmcat.aspx Ja som menil a mám FS-II mám tam tie 141,8mm x50,5mm a 51,2mm Editováno: 29. Listopad 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Takze brzdy vymene... kupil som Ferodo PREMIER platnicky, co myslite moze byt? Snad aspon kvalitka... este sa osuchavaju tak mam kusok pocit ze to menej brzdi... inak platicniky to boli tie asymetricke.. vonkajsia je mala a vnutorna je velka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 taky sem měl stejnej problem když sem šel kupovat svoje první obložení na fabku .... suvereně sem naběh do auto-kelly řek sem model auta rok vyroby atd.a frajer u kasy po pul hledaní v pc mi řek at si ty stary vymontuju a obkreslim a znova přijdu!!!!!! :D :D to mě teda pěkně rozštíp tak sem šel ke konkurenci a tam mi bylo řečeno že jsou dva druhy podle pruměru kotouče a jedny mi dal a kdyby nahodou tak mi je vymění.naštěstí se trefil a ja aspon nezapomeu že ja mam pruměr 239 :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Panove, panove, tohle je zakladni neznalost... A ted pro ty, co aspon v pripade bezpecnostnich dilu veri tem originalnim: FSII prumer kotouce 239x18 c.d. desticek 6N0 698 151C (bez signalizace), 6Q0 698 151B (se signalizaci) FSIII prumer kotouce 256x22 c.d. desticek 1J0 698 151L (bez signalizace), 1J0 698 151E (se signalizaci) a jeste pro motor 2.0 a model RS: prumer kotouce 288x25 c.d. desticek 6Q0 698 151A (bez signalizace), 6Q0 698 151C (se signalizaci) Sada origo desticek pro FSII stoji cca 1400,- Kc, pro FSIII cca 1700,- Kc. Ma smysl na tom setrit? Kdyz nic jinyho, mam pak jistotu, ze to bude brzdit stejne dobre, jako puvodni desticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Tie originalne platicniky, uplne doslova olupane po 50 000km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Já už dva roky jezdím na těchto a nemužu si stěžovat. http://auto-moto.veletrh.com/koupit/brzd-d...h-roadhouse_218 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 A co vravite na Ferodo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tie originalne platicniky, uplne doslova olupane po 50 000km... Jde o styl jizdy, uvidis, co tyhle nove. Je potreba si uvedomit, ze u desticek nejde jen o jejich generelni zivotnost, ale hlavne ucinnost a soulad s materialem kotoucu. Ale kdyz jsme u zivotnosti - ja mel na Fabii (FSIII) najeto neco pres 74tkm a desticky byly puvodni s vyhledem dalsich cca 30 tkm. Styl jizdy byl prevazne defenzivni, zdaleka vsak ne pomaly - spis bych rekl predvidavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Lenze taktiez je dolezite kde si tie km najazdil po akych cestach... konkretne moje auto ma najazdenych 99 percent iba v meste, to jedno percento je to ked slo s autosalonu domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ok, zda se ti, ze kdyz vydrzely originalni desticky 49,5tkm po meste (tech 500km je to jedno procento ), ze je to malo??? Jinak muj pomer mesto/mezimesto/dalnice byl tak 30/60/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 ahoj, mam v planu nechat vyměnit přední brzdové destičky na Fabii RS (2003) 1.9tdi 96Kw, poradíte někdo jestli jít znovu do originálních koncernových destiček nebo zvolit jinou variantu (cenově přiměřenou - nechci šetřit ale zaroven nejezdím jako F1), taky na kolik to v servisu asi vyjde cenově? a taky jak poznám že už to má za sebou i kotouč? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 (editace) kotouč je na konci když má tloušťku 22mm (ta část, kterou to brzdí, ne rantl na kraji) desky kup od nějaké známé značky, budou určitě fungovat. jinak origo stojí podobně jako trw, zimmermann, ferodo apod., tj. do 1000kč Editováno: 11. Červen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radooz Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Ahoj, mám problém nevím podle čeho zjistit jaké destičky do mé staré fabky 1.2 htp 2004 rok motor AWY 40 KW jsou tam různé rozměry a jsem z toho v ...tam... Poradíte ? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Kde máš různé rozměry? Změř si průměr brzd.kotoučů. Když mrkneš někde do obchodu máš tam většinou napsané :brzdové destičky pro kotouč průměr........např256. Asi máš průměr 239. Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radooz Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Problé je že u většiny píšou pouze tohle: pro PR-cislo 1LN pro PR-cislo 1LN,1LP, pro PR-cislo 1LP pro PR-cislo 1ZH (+9U0) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 rozmer kotúča 239x18: 6N0 698 151C 6Q0 698 151B → so signalizáciou opotrebenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmartin Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Ahoj potřebuji radu, koupil jsem si destičky na fabii sada, 4 kusy. Chtěl jsem vyměnit, podíval se na net abych něco nezkazil a první problém je že zde píšou že jsou dvě a dvě destičky jiné. Jedny co jdou k písku že mají být popsané, ale já mám všechny 4 destičky stejné, žádný nápis KOLBENSEITE nebo PISTON SIDE u nich nevidím i na pohled se mi všechny 4 zdají stejné. Otázka tedy je jestli jsou i sady, kde jsou všechny 4 destičky stejné. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Rozdíl je v těch úchytných pružných plechách. Ty delší jdou do pístků. Ono to tam nakonec jinak dát ani nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmartin Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 (editace) No mě se právě zdá že jsou stejné, nasadil jsem je vyměnil i brzdové hadičky a kotouče. Za studena vše ok, ale jak chvilku jezdím tak pak při pomalé jízdě na neutrální slyším jak mi tam něco dře. A kotouče jsou dost vařící. Špatným odvzdušněním to asi nemůže být že? Editováno: 11. Říjen 2017, autor: krmartin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.