Petrrr Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Ja mam ty "pekny" placaty origo na Rapida uz nevim jak se jmenuji, ale jsou prakticky a asi je nikdo neukradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Na rapidu je mám přes zimu také a název je DAKARA. O kterých píše toldi a byly nejdříve na FIII jsou DENTRO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 me zas vrta hlavou, proc je v konfiguratoru paket advance (bavim se o konfigurovani verze Style) za 20k, kdyz samotnej frontassist stoji 9k a parkovaci senzory dopredu a dozadu stoji 8k a to je ma jeste rapid style zadni v zakladu.... pokud zatrhnu paket advance, tak uz nejde pridat KESSY, ze by to bylo tak jak si myslim a byl v paketu advance i KESSY ? Protože je tam chyba, viz vlákno o akčních nabídkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 A já je na Rapidu na zimních kolech mám. IMG_20150103_155543.jpg Jo vypadají fakt dobře. Od dob poklic Gaspra konečně první pěkné. A dokonce se znakem, nejenom vylisovaným reliefem, jak bylo poslední dobou zvykem. Konečně s policema něco udělali, dlouhou dobu to byla strašná bída, dokonce i u Octavie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já budu jen reagovat na to, že někdo by si radši za tu cenu koupil F3 Combi s DSG zkoušel jsem v salonu si nastavit sedačku řidiče na sebe (hubený, 197 cm), u Rapida jsem si za sebe pohodlně sednul a měl jsem kolena v klidu ZA sedačkou u Fabie jsem měl kolena vedle sedačky řidiče, ZA sedačku bych si je asi musel uříznout v půlce stehen a pak jsem z Fabie nemohl vystoupit Taky jsem o Fabii uvažoval a tohle jsem z hlediska budoucnosti jasně rozhodl, že prostě Fabie další auto nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) A druhé co jsem našel, tak v konfigurátoru na Rapid Fresh je za příplatek paket "Ambition Plus" za 11 000 kč, což je nesmysl, protože tento paket je ZDARMA součástí nabídky Fresh A dále jestli jsem to pochopil dobře, tak každý RAPID má v základu gumové koberce, za příplatek 1400 kč jsou TKANÉ koberečky Editováno: 4. Květen 2015, autor: mc2uba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Toho paketu jsem si taky všiml, asi chyba. O těch gumových kobercích ale silně pochybuju. Když si nakonfiguruješ auto, tak by pak musely být uvedeny v kartě vozu ve výbavě, ale nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já vím, ale v ceníku myslím právě jsou psané gumové koberce, že jsou v základu Jj, ten paket už řešila prodejkyně u našeho Rapida, kdy to musela nabouchat i ten paket a pak dát slevu 11 000 kč, aby se ten paket vynuloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ja som si zasa všimol, že v SK cenníku vypadol Amundsen, ale v CZ je. Nejaké čudné, nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Tak jsem se díval na ceník a gumové koberce jsou tam normálně za příplatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Já vím, ale v ceníku myslím právě jsou psané gumové koberce, že jsou v základu Nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zajímalo by mě, jak je řešené LED denní svícení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 MBDusan: podle mě je to řešené stejně jako třeba u O2 v krajích denní svícení a do středu auta mlhovky s cornerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 nepamatuji se, že by O2 měla led denní svícení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Foto z Ženevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Hmm, trapný. To mě tedy ani nebude trápit že to nemám. denní v mlhovkách je dle mého už přežitek. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oda886 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 nepamatuji se, že by O2 měla led denní svícení. Scout a RS jo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Koberce ať gumový nebo latkový v základu nejsou. A za tu cenu 1400,- si koupim jak gumový tak i latkový a origo z OBeček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Foto z Ženevy. Mlhovka s LED Rapid mr2016.jpg Myslíš že LED svícení má parabolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Petrrr: nemyslím že měla O2 LED, ale jako to rozdělení .. že pravá část je denní svícení, druhá část mlhovka akorát rapid tam má LED žárovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Já myslím, že vlevo je klasická mlhovka a v pravo jsou dva proužky s led žárovkama. Podobný vzhled jak třeba Superb II ve světlech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 tohle mě vždycky na Škodovce štvalo jako furt něco mění, ale tak, že se k tomu stále vrací... Stejně jako mlhovky na fabi, nejdřív hranatý, pak kulaý, pak hranatý, pak zase kulatý... Teď zase šoupne denní svícení do mlhovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Mi se to v mlhovkách třeba líbí, jenže je to nepraktické např. na horizontech. Škoda, že je to klasické denní dohromady s dálkovým v jedné žárovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Mě se líbí denní v mlhovkách. Jen doufám, že budou záměnné s nynějšíma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Mě se líbí denní v mlhovkách. Jen doufám, že budou záměnné s nynějšíma a co tím docílíš ? budeš muset natáhnout extra kabeláž a hlavní světlomet bude asi také jiný, za to to nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky