Únor 24, 20178 r http://www.auto.cz/ford-fiesta-st-nabidne-200-koni-bude-to-ale-trivalec-s-vypinanim-jednoho-valce-103751
Únor 26, 20178 r Ten filtr pevných částic, odpojení jednoho válce, určitě dvou hmotový setrvačník, kolik to může vydržet, 50tkm?
Únor 26, 20178 r jako u TSI nas to take ceka, ostatne dvouhmota se tam uz dava u tech novych (1.0 TSI a 1.5 TSI)
Duben 13, 20178 r Bol som na skúšobnej jazde s novou Hondou Civic a dosť som nalomený, že zaplatím zálohu. Naozaj výborné auto či už jazdnými vlastnosťami alebo aj spracovaním interiéru
Duben 13, 20178 r Pravda je, že je ten zadek minimálně...ehm... zvláštní. Ne úplně ošklivý, ale jiný. Kdybych na ni měl, tak do ní jdu, jde o zvyk. Teď u mne ale vede Toyota CHR, ta je krásná, ale ta cena taky... Budu si muset vsadit lotýnku, třeba vyhraju. Upraveno Duben 13, 20178 r od Heini
Duben 13, 20178 r před 1 hodinou, MilanHos napsal: Zadní stěrač to má takže to je skoro jako Fabia vzhledově Akurát na opačnej strane.. Radzimko.. akú výbavu a motor chceš vziať? A ako to vychádza cenovo?
Duben 13, 20178 r Ahoj. Viezol som sa na oboch motorizaciach. Keby som nepozeral na € idem do 1,5 ale kedze rozhoduju aj financie a podla mna aj 1,0 je velmi žívý motor ktorý je svojim prejavom a výkonom pre mna dostačujúci tak v kombinácii s výbavou elegance ma koštne 20500
Duben 14, 20178 r Len to už nieje priama konkurencia pre Fabiu III, ukáž mi fabču za 20500 Ečiek, ja by som to len nazval alternatíva za viac prachov, ale nie FIII verzus konkurencia. Dá sa to porovnávať s Octavkou III, to je porovnateľné.
Duben 14, 20178 r jj.. toto skôr porovnávať s Rapidkou.. za túto cenu ju máš 1.4TSI DSG v plnke.. (Style + Sky Line + všetky ďalšie užitočné veci)
Duben 23, 20178 r No takže fabiu som uspesne predal a uz na mna caka nakoniec nie civic ale golf edition highline 1,4tsi manual Upraveno Duben 23, 20178 r od Radzimko
Červen 16, 20178 r Nové Polo vyzerá naozaj dobre.. ak by ho boli uviedli o rok skôr, nemal by som také jednoduché rozhodovanie pri kúpe nového auta, dosť by ma to lákalo.. A navyše aj 1.5TSI 110kW... ale uvidíme ceny, možno sa hneď upokojím. http://www.auto.cz/novy-volkswagen-polo-oficialne-vetsi-kabina-nejmodernejsi-technika-107654
Červen 16, 20178 r No tak jestli tady je další vlna "odvážných" designů a takto vypadá VW, tak se děsím dalšího vývoje. Zatím to podle fotek vypadá, že interiér bude vypadat sice lacině, ale bude in.
Červen 16, 20178 r Ty výdechy pod rádiem si myslím není dobrá volba. Při nastavení nahoru pujde chladnej vzduch do ksichtu Ale jinak se mě to moc líbí
Červen 16, 20178 r Moc hezké - 2.0TSI/147kW, 1.5TSI/110kW. Litr má spodní variantu s výkonem 48kW. Su zvědav, jestli se projeví i u Fabie. Naopak diesly slabší, sice 1.6TDI místo 1.4, ale 59 a 70kW.
Červen 16, 20178 r Taky jsem zvědavej jestli budoucí Fabie dostane alespoň 1.5. Ale obávám se, že to mají v VW Group přesně nalajnovaný kam která značka patří a Škoda bude stále ta motorově nejslabší. Jestli tam narvou i 2.0 TSI tak je to pecka. Jinak i ten kufr je pro fábii smrt, pokud nedostane Combi. V podstatě pokud nedostane F Combi verzi tak mám F3 jako poslední Fabii a budu muset postoupit někam výš, no uvidíme.
Červen 16, 20178 r Přechodné období bude zajímavé (Fabia, Rapid). Ten neustálý růst aut do šířky mně není moc sympatický.
Červen 16, 20178 r V podstate generáciami každý model rastie. Možno o 1-2 generácie by bolo ako najvhodnejšiu náhradu za F3 zvoliť Citigo, ak by ho teda neboli zarezali. Tie stredové výduchy sú naozaj dosť nešťastne riešené, na druhú stranu verím, že automatická klíma v Pole bude mať reguláciu intenzity fúkania, ktorá nám v F3 chýba.. a teda to nebude až také hrozné. Upraveno Červen 16, 20178 r od brrrrm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.