jakubfotbal Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Jak řešíte špatné gumičky do stěračů? Kupujete celé stěrače nebo jen gumičky, popř. kde koupit a jaký rozměr? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PISOO Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 rovno cele... pytaj si v autodieloch na superba a bosch.. spokojnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Já měním jen gumičky a plus minus jednou za dva roky celé stěrače. Teď jsem dal Valeo, ale nic moc, možná proto, že někde dlouho ležely ve skladě a gumičky už jsou ztvrdlé. Bylo by dobré, kdyby na stěrače povinně dávali datum výroby, protože pětiletá skladovka stojí za pěkný velký h...o a jsou to vyhozený prachy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Supe, naprostý souhlas, sám jsem se takto napálil a koupil jsem drahé od Bosche a byla to hrůza a tak ze vzteku a částečně i z nutnosti jsem v rychlosti koupil nějaké no name Čínu a ty byly v pohodě dvě sezony. Přesně tak, ty drahé leží kdovíjak dlouho ve kšeftě a jsou v podstatě k tomu velkýmu ho.nu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Okej, chlapi, jaké jsou tedy délky jednotlivých stěračů? 530+530 nebo 530+500? Teď bych měl mět podle OBček sadu 530+530, ale zaměnit nejdou - ten řidičův mi začal totiž srašně kurevsky stírat, tak jsem ho chtěl vyměnit za spolujezdcův, ale tam nepasuje, protože je moc dlouhý (takže mám asi 530+500). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) já mám třeba 2x 530 ale na každém je úchyt trochu jinde, čili nejdou zaměnit, pak lehve přesahujou, ten úchyt je asi o 2cm jinde, teda pokud jde o flat, když jsem jednou koupil 2x 530 řidičuv, tak jsem vyměnil u řidiče celý a u spolujezdce jsem musel vyměnit pouze gumičku Editováno: 27. Listopad 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 To bude presne moje situace - delka je stejna, ale uchyt je asi o neco mimo, proto nejdou prohodit 1:1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.