Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak za 14 dní by už mělo být vyrobeno :kol-147: Jenom doufám, že transport z Kvasin do Plzně nebude trvat věčnost.

• Autor

Jinak dneska jsem se byl projet tímhle fešákem. Sice ojetina, základní výbava i motor, ale stejně mě napadla kacířská myšlenka, jestli jsem si neměl připlatit 50 000 Kč a jít do Yetiho. Navíc mohl bejt i s lepší výbavou než Room. Nádherný svezeníčko, na to Room prostě nemá.

post-4297-0-15776800-1424531351_thumb.jp

mal si si , Yeti je super auto , akurát nie pre niekoho kto vyžaduje kufor , ale čo sa týka výhľadu , jazdných vlastností , priechodnosti aj v dvojkolke a vysokého posedu je super ... 

presne tak..ten vyšší posed sa páči aj mne ..to isté,ako u Tiguana

njn , ako si bližšie do dôchodku tak to naskakovanie už hnevá...

• Autor

Jéé, to jsem slyšet nepotřeboval :D Měli jste mě utěšit, že výběrem Rooma jsem udělal nejlepší možné rozhodnutí. :D

Yeti je fakt super, to se nedá nic dělat.

Yeti je super auto, ale Roomster bude nový, takže si myslím, že si s Roomsterem rozhodně chybu neudělal.

Ja som si tiež hovoril, ked uz bolovauto objednane ci si radsej nevybrat Yetiho. Ale 1.2 ma v tom aute vobec nelaka. A za silnejsie by som priplacal o dost viac... :) ale nove je nove :)

Já bych to neřešil, budeš mít novotu a té se nic nevyrovná:)

Určitě rumik :) dneska jsem najel prvnich par kilometru , no za babickou do Ovy z juniorem a tedka zpet a nemuzem si to vynahvalit :)

Novota je novota, ale to budeš mít na mysli chvíli, pak už si jen budeš říkat, co si udělal špatně [emoji2] Yeti je komfortem jinde, ale i kufrem. Roomster jede pěkně na dobrém asfaltu, díry atd moc dobře nezvládá [emoji20]

Určitě rumik :) dneska jsem najel prvnich par kilometru , no za babickou do Ovy z juniorem a tedka zpet a nemuzem si to vynahvalit :)

To je střela co?

Asi tak, já budu k Rumíkovi kupovat Yettiho, a to je nejlepší rodinná kombinace :-) No a pro děti na rasování F1 a O1 :-)

Takže ber to tak, že jsi velmi dobře začal......

.....a nesrovnávej cenově ojetinu s novotou-tu nikdy ničím nenahradíš.....

Upraveno od dick

• Autor

To jsem se asi blbě vyjádřil. Já to myslel tak, jestli jsem si neměl připlatit těch 50 000 Kč za novýho Yeťáka. Ve Freshi + nějaká výbava navíc a po 7% slevě  mi ho nabízeli za nějakých 400 000 Kč. Cena se mi to zdála dobrá, ale protože jsem s nákupem nového auta vůbec nepočítal, tak jsem potřeboval, aby bylo co nejlevnější. Proto ten Rumík nakonec.

Losky83: Náš starej Room 2006 je hrozně tvrdej na nerovnostech, ale pak tady majitelé nějakých novějších kousků psali, že po faceliftu už je plavnější.

PyroSVK: Já myslím, že ta 1,2 TSI 77 kW v Yetim jezdí hodně dobře. Taková 1,6 MPI 75 kW, kterou jsem měl v OII, je proti tomu úplná zdechlina.

Náš starej Room 2006 je hrozně tvrdej na nerovnostech, ale pak tady majitelé nějakých novějších kousků psali, že po faceliftu už je plavnější.

Testoval jsem, není. 

• Autor

A sakra. Tak jsem zvědavej, co s tím udělá ten paket pro špatný cesty.

To nevím já jezdil s obyč podvozkem. Já mám 09 a porovnával jsem s 2013 Stejná motorizace, stejná velikost ráfků.

Já teď mám nový kus a je uskákaný na špatné okresce, jinak žehlí asfalt dobře a zatáčky mu jdou perfektně, ale Yeti je o dost lepší na nerovnostech.

• Autor

Tak ještě týden :kol-135:

Dávají ještě vůbec k novým autům tu samolepku „Za jeden vůz Škoda jeden strom“ ?

Za tu cekacku bys mel dostat spise jeden les :) ale ja nic nedostal :(

Ja ji dostal a je mi na nic a mam takovy dojem ze jsem i dostal nejakou samolepku ze vezu dite nebo co. Ale je pravda ze jsem to dostal v roce 2013.

• Autor

ASPIRE: Tak mi jí prosím schovej, protože jestli jí už k novým autům nedávají, tak bych si jí od tebe vzal :) Zjistím, až Rumík dorazí.

Já ji snad taky už v autě neměl, ale minulý rok ano. Jinak už se s autem zžívám a po městě je to ok. Dnes jsem byl s tím vrzajícím volantem a byl špatný airbagový kroužek.

• Autor

Tak Rumík se vyrobí v pátek 6. března. To je sen každýho majitele, aby jeho auto bylo páteční :-D

Losky83: Tak hlavně, že to nebylo nic vážnýho. Ale stejně je to nepříjemný u novýho auta hned řešit reklamaci.

Jak jsem týden jezdil s tím Yeťákem, tak jsem si všimnul dvou negativ u motoru 1,2 TSI:

1) Nedá se moc účinně brzdit motorem. Ale to by až tak nevadilo.

2) Vůbec to netopí. Aby se ručička teploty chladící kapaliny odlepila od nuly, je potřeba cca dvakrát tak dlouhá vzdálenost, než u motoru 1,4 16V nebo 1,6 MPI. Na krátkých trasách nic potěšujícího.

Vašku, neboj, můj Roomík je taky páteční.

A už jsem taky musel řešit reklamaci - na svatbě jsem utavil trumpetu :D Naštěstí, až když už bylo po všem, tak jsem si neudělal ostudu :)

Ano, aby to brzdilo motorem, chce to dát aspoň za 3, ale jak je prudký kopec, tak ani to nepomůže... má to těžké převody ;)

Na krátkých cestách jsem si zvykl, že netopím. Hlavně, at je vidět přes čelní sklo. V mrazivých dnech si pomůžu vyhřevem sedaček ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.