Březen 13, 201510 r Peknej a ten facelift se skodovce opravdu hodne povedl. A libi se mi jak je to vyssi bo nektere ty patniky predkem jsou dost na hrane a tady to vypada ze to bude OK.
Březen 14, 201510 r Autor Náš starej Room 2006 je hrozně tvrdej na nerovnostech, ale pak tady majitelé nějakých novějších kousků psali, že po faceliftu už je plavnější. Testoval jsem, není. Mně se zdá, že je. Nevím, jakou zásluhu na tom má ten paket Ochrana podvozku, ale zdálo se mi, že tolik neskáče jako ročník 2006. I se mi zdá líp utlumený, nedělá to takový rány. Rozměr kol u obou aut stejnej - 15 ".
Březen 14, 201510 r Autor Uvidím, až s tím najedu víc kilometrů. Může to taky bejt tím, že náš starej Room má na podvozku vše původní a najeto 85 000 km. Tak už to třeba nepodává tak dobrý výkony.
Březen 15, 201510 r Autor Já bych to do těch děr ten pás klidně strkal, ale ten koho vezu vzadu toho to nikdy nenapadne a další pás najít nemůže. Co naděláme :-D Tak už mám taky zkušenost s převozem posádky na zadních sedadlech a toho idiota, kterej rozhodnul o odstranění těch poutek za pár Kč, bych teda chtěl potkat. Podle mě vůbec nedomysleli, jakej dopad to bude mít: 1) Jakmile si lidi odepnou pás, navíječ ho odhodí na ten plastovej podběh, což udělá hroznou ránu. 2) Když pak lidi nasedají, nemůžou ho najít. Navíc se tam vedle toho opěradla fakt blbě strká ruka. 3) No včera při popojížďkách mi nezbejvalo nic jinýho, než pokaždý jít, a ty pásy zastrčit do těch dírek. Takže navrhuji, dejme hlavy dohromady a vymysleme, jak to udělat.
Březen 15, 201510 r Jsem pro ze strany juniora si to vzdycky krasne udelam sam , ale jak moje liskne s tim pasem tak me to zaboli
Březen 15, 201510 r No uz jsem to resil tak ted pockam na Vas jak to dokazete. Dam vam tip jak by to slo
Březen 16, 201510 r Našel jsem toto a v jednoduchosti je krása. Jinak na Eaby se sem tam něco dá najít ale ty ceny jsou docela šílený za kus plastu. Upraveno Březen 16, 201510 r od flacek
Březen 16, 201510 r to je fakt jednoduché a elegantní řešení. Jinak určitě by to šlo udělat i z nějaké potahové látky (ze starých potahů např.) a všít do toho nějaký plastový pásek (silnější fólii), aby to drželo tvar (samotná látka by to nedržela).
Březen 16, 201510 r Autor Vypadá to docela funkčně. Já jsem si taky říkal, že nějaká šikovná švadlena by tam to poutko mohla našít. A starý poutka by se možná daly sehnat na vrakovišti, čert ví.
Březen 16, 201510 r stará poutka možná ano, nicméně potřebuješ druk i do opěradla a to už by jsi musel odčalounit opěradlo, aby jsi ho tam dostal
Březen 16, 201510 r ... ale určitě by to šlo i bez druku, našít na opěradlo jednu část sucháče, druhou na poutko a bude to samé co druk, ba naopak snažší přidělání, páč někdy to na ten druk namáčknout není jen tak, páč se to boří, druk se vzpříčí a nezacvakne, sucháč je jednodušší a také drží
Březen 17, 201510 r Autor Dneska měl Rumík velkej samolepkovej den. Ze zadního okna jsem písmeno po písmenu sloupal ten kravsky velkej nápis Porsche Plzeň, o kterej jsem nežádal, ba dokonce se mě ani nikdo nezeptal, jestli ho tam chci. Ať si to lepí na skladovky a ne na individuálně objednaný auta! Na boční okno jsem pak nalepil Strom v základní výbavě.
Březen 17, 201510 r Jeto jen jejich reklama takže to budou lepit na všechny vozy je jim úplně u zadnice jestli to tam chceš nebo ne
Březen 18, 201510 r Autor Tak najeto sotva 400 km a už jsem rozladěnej. Nevím, jestli se projevuje efekt pátečního/sobotního auta nebo v Kvasinách neumí ani po 9 letech výroby poskládat auťák. hrozně rezonuje loketka na hrubým asfaltu další rezonance se ozývají někde vzadu od stropu Nemám nejmenší chuť to dávat do servisu, aby na to někdo špinavýma prackama a ve špinavých montérkách hrabal. Kurňa takhle nevrzala ani bývalá OII, když měla najeto skoro 100 000 km. Jinak co se mi zatím líbí: sportovní sedačky - hlavně potahovej materiál. Že se do nich blbě nastupuje, jak tady někdo psal, není žádná pravda. panorama - to je moc příjemná věcička. Už jsem dvakrát zkoušel skrz ní koukat na semafor a dá se to. Hlavně si dávat pozor, aby člověk čumákem nezajel až do křižovatky podvozek - tichej, pohodlnej, hodně mi to připomíná OII. Ta byla taky taková „nad věcí“. V porovnání s Roomem 2006 je to nebe a dudy. asistent rozjezdu do kopce - těžce návyková záležitost ovládání rádia na volantu - to samý. Na to si člověk zvykne během pár minut a už nechce jinak. Upraveno Březen 18, 201510 r od Václav Š.
Březen 18, 201510 r Ty sedačky vypadají pěkně. Já měl sporty v F1 a super, jen byl průser, když jsem si sedal nějak na půl, když jsem myl interiér, tak ty boky byly tvrdé až moc [emoji2]
Březen 18, 201510 r Nic si s toho nedelej , mi rezinuje neco nahore nalevo hnedka nad ridicem , v pondeli jedu na reklamaci bo akorat to me moc sere dyt tak nevrze ani moja fabia a to uz byla parkrat rozebirana a skladana
Březen 18, 201510 r Zlatej můj airbagový kroužek [emoji2] Dvě věci u těch skleněných střech nechápu. Proč nemůžou dát el.roletku a druhá je smysl té střechy. Na autě to vypadá dobře, ale radši bych uvítal střechu PAD co je na O3, že je to větší střešní okno, které se dá odklápět.
Březen 18, 201510 r Tak u roomika bych rekl ze je dbre treba na prvni lajne na semaforech , ja totiz nic nevidim ale jak jsem jel z predvadeckou z panoramou tak jsem videl krasne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.