Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Výhřevy to je kapitola sama. Na krátké trase to na jedničku ani nezačne hřát a na dvojku ihned, až mě z toho pálí prdel a je mi to nepříjemný. Jakoby nemohli udělat regulaci s třemi stupni[emoji20]

Vloženo

Ale tak šedá Metal je taky hezká, uvažoval jsem o ní. Ale Miami je naživo prostě dokonalá.

Kvůli změně počasí ještě nakrátko nazuju zimáky. Nakonec koupeny tyhle (budou s novým logem). Myslím, že víc než důstojná volba do zimního marastu.

post-4297-0-75821200-1426014854_thumb.jp

Vloženo

Na e-shopu teď měli akci, že litý zimáky byly jen o 500 Kč dražší než plecháče se stejnýma pneu. No nekup to :) Kdybych ještě na plecháče dokupoval origo kryty, tak jsem v podstatě na stejný částce.

Vloženo

Máš svatou pravdu, dneska jsem rád, že jste mi ten Pacific rozmluvili. A doma do mě taky hučeli, ať to změním. Akorát už neřekli, jakou barvu vzít místo toho :D

Akorát na tom autě nějak nevidím o ten 1 cm zvýšenej předek, který by měl být v rámci výbavy Ochrana podvozku. Mrknu pak pod motor, jestli tam dali aspoň ten kryt.

Jinak jsem byl hned nas*anej, jak jsem otevřel dveře u řidiče, poněvadž výplň dveří byla zaflákaná od bláta, jak z toho někdo vystupoval a kopnul do toho podrážkou :-(

Vloženo

S tou barvou si udělal dobře, tamta mi přijde taková nudná. Mě auto šlape dobře, jen čím dál víc mě rozčiluje, když někoho vzadu vezu a nezandá zpět pás, tak tam mlátí do plastu. Údajně na starším ročníku to bylo nějak podchyceno, ale třeba to jde nějak poladit.

Vloženo

Paráda autíčko :-) Ty zimáky mám stejné. Závidím ti to kolečko na volantu, to jsem si nějak při objednávce zapomněl vybrat a pořád jsem si nezvykl, že tam není....

Vloženo

Tak velká gratulace, už se taky těším na ten pocit až se poprvé uvidíme:) Jinak ta barva je fakt super, taky jsem jí chtěl ale nechtělo se mi připlácet takže mám tu obyč. pastelku. No hlavně ať slouží.

Vloženo (editace)

Tak ať slouží bez závad. Ty alu line na zimu mi k tomu sedi lepší než co mas na autě. Jinak pěkna barvička a doporučuji hned dokoupit kryt mezi zavazadlový prostor a sedačky. Hnedle to pak vypadá lépe.

Editováno: , autor: Peky1
Vloženo (editace)

S tou barvou si udělal dobře, tamta mi přijde taková nudná. Mě auto šlape dobře, jen čím dál víc mě rozčiluje, když někoho vzadu vezu a nezandá zpět pás, tak tam mlátí do plastu. Údajně na starším ročníku to bylo nějak podchyceno, ale třeba to jde nějak poladit.

U staršího ročníku bylo poutko na sedačce. Bohužel se asi pak začlo šetřit.

Editováno: , autor: Peky1
Vloženo

Dneska přišly papíry, zítra se bude Rumík připravovat k provozu. Namontujou tam zástěrky, ochranou fólii na zadní nárazník, aktivujou automatický zamykání za jízdy. Akorát ty zimáky prej budou se starýma logama, ale to snad nějak přežiju.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...