Publikováno Prosinec 13, 201410 r Interiérová dekorační folie Škoda nabízí do nové Fabie „designovou fólii“. Tak jsme si ji objednali.
Říjen 24, 20159 r Zdravim, Nezkoumal uz nekdo jestli se da vymenit ta dekorova lista na palubce za jinou barvu?
Říjen 24, 20159 r Dá, někde tu je odkaz na dílenskou příručku s návodem jak jí sundat a objednat novou jako ND. Ale počítám, že to bude mastný, tak 4tis.
Říjen 24, 20159 r Ty máš tu černou lesklou viď? Já ji mám v G7 HL a už bych tu nechtěl, každý mikroškrábanec je vidět, prach a hodně se odráží ma sluníčku. Budu mít stříbrnou, jsem rád.
Prosinec 12, 20159 r Mám výbavu Style, deska Basket matt (volitelná, viz foto). Vyměním za Dark brushed (standardně ve výbavě Style). Upraveno Prosinec 12, 20159 r od Tomkins
Květen 9, 20169 r ako vyzeraju tie listy po dlhsej dobe pouzivania? neznicia sa velmi? nejake skrabance a podobne. zaujima ma hlavne dark brushed
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.