Únor 28, 201510 r moc děkuji za rady. budu na něj teď hodnější než to neodejde úplně. ale až dám nový tak ho zkusím :-) Nenechával bych ho úplně odejít, jelikož sebou může vzít celou převodovku, a to už je větší paseka v peněžence. Prý jde dát i jednohmota, ale co je na tom pravdy nevím. Upraveno Únor 28, 201510 r od Doktorone
Březen 1, 201510 r 3 dni do zadu som robil peugeot hdi vybracie a trepanie auta za jazdy,ko 1 vstrek po vycisteni zmena 170% a ziadne vybracie a trepanie auta!
Březen 30, 201510 r myslíte teda že by to bylo buď to: vnitřním kloubem, vstřikem a nebo setrvačníkem a spojkou jo? jak poznám že ten vstřik je špatný a nebo ten kloub. kamarádovi se stalo to, že měl seata 1.9 Tdi asi 160 koní a velkej krouták a utrhnul šrouby na motoru a ukroutil poloosu.
Březen 30, 201510 r ...."třepání" motoru mě právě dělalo dnes, když odešel vstřik se zapalovacím modulem. Píší o tom v sekci Motor 1.4 16V 63 kW
Květen 12, 201510 r Hosi je normalne ze mi takto trepe kritom motora a aj okolo vsetky hadice sa takto trasiu ale motot ani nie tak ako vsetko okolo v servise mi povedali ze to je normalne ale mne sa to nezda
Květen 12, 201510 r ty jo to se uplně vlní, to mě určitě nedělá, jako třepe se, ale takový vlny, to ne.
Květen 12, 201510 r To to k..va do pr..le je? Buď to máš pod krytem vibrátor, nebo je ten motor totál zprasenej nějakým ZK (zásah kutila) Předpokládám, že ta spojka bude minimálně totál KO Upraveno Květen 12, 201510 r od SUP1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.