Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Primo ve skodovce ma svoje objednavaci cislo.

moc děkuji za rady. budu na něj teď hodnější než to neodejde úplně. ale až dám nový tak ho zkusím :-)

Nenechával bych ho úplně odejít, jelikož sebou může vzít celou převodovku, a to už je větší paseka v peněžence. Prý jde dát i jednohmota, ale co je na tom pravdy nevím.

Upraveno od Doktorone

3 dni do zadu som robil peugeot hdi vybracie a trepanie auta za jazdy,ko 1 vstrek po vycisteni zmena 170% a ziadne vybracie a trepanie auta!

• 5 týdnů později...

myslíte teda že by to bylo buď to: vnitřním kloubem, vstřikem a nebo setrvačníkem a spojkou jo?

jak poznám že ten vstřik je špatný a nebo ten kloub.

kamarádovi se stalo to, že měl seata 1.9 Tdi asi 160 koní a velkej krouták a utrhnul šrouby na motoru a ukroutil poloosu.

...."třepání" motoru mě právě dělalo dnes, když odešel vstřik se zapalovacím modulem. Píší o tom v sekci                           

• 1 měsíc později...

Hosi je normalne ze mi takto trepe kritom motora a aj okolo vsetky hadice sa takto trasiu ale motot ani nie tak ako vsetko okolo v servise mi povedali ze to je normalne ale mne sa to nezda

ty jo to se uplně vlní, to mě určitě nedělá, jako třepe se, ale takový vlny, to ne.

To to k..va do pr..le je?

Buď to máš pod krytem vibrátor, nebo je ten motor totál zprasenej nějakým ZK (zásah kutila)

Předpokládám, že ta spojka bude minimálně totál KO

Upraveno od SUP1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.