jitkako Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 při otevření dveří se interier rozsvítí, ale během jízdy nezhasne , až do zamčení dveří, neví někdo, kde je závada , jde o Škoda Rapid r.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Ako mas zapnutu lampicku?ma tri polohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitkako Vloženo 17. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 lampička je zapnutá na levé krajní poloze, symbol otevřené dveře , když je zavřu svítí dál i za jízdy , díky za radu ,ale asi to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 (editace) Tak to přepni doprava a bude to Editováno: 17. Prosinec 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Hm, já mám pravou polohu se symbolem otevřené dveře. Jak to vypadá když dáš přepínač na střed? Nesvítí či svítí? A co pravá jak reaguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Woody byl jsi rychlejší, jinak jsem předchozí příspěvek nepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Plati Symbol ktorý je Vidieť.ak máš prepínač v ľavo tak maš pernamentne osvetlenie . Že by si mal naopak lampicku?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitkako Vloženo 18. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 díky všem za zájem o pomoc a poradit v nesnázi, jdu to zkoušet a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitkako Vloženo 18. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Všem moc děkuji za radu,vyzkoušela jsem a vše je OK , funguje to, tímto všem děkuji a musím prohlásit, že v klubu jsou ochotní řidiči a hlavně poradí i méně schopným /jako třeba mně/ přeji všem členům klubu hodně zdraví a štěstí v novém roce a doufám, že i v roce 2015 se najdou ochotní poradci , mějte se všichni moc fajn a užívejte si vánoce v kruhu svých nejbližších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Ono se stačí někdy podívat do návodu a vyzkoušet všechny pozice přepínače ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitkako Vloženo 18. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 návod jsem vyzkoušela, ale stále jsem se netrefila do správné pozice , až po radách ochotných členů, no už je to OK , ale díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Jitkako od toho tu forum je :-) poradíme poslúžimé .Jw jedno ako sa k tomu dopatraš hlavne ze to funguje k tvojej spokojnostii.Krasne prdvianocne nahananie ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Ono je to trochu matoucí "nemít" přepínač nastaven na požadovaném symbolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 A jak je to s tím zadním osvětlením? Při otevření dveří se mi nerozsvítí,jen manuálně vypínačem na světle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) tu máš k tomu tému Upravené: aj keď neviem prečo to je taký problém. Musím si poridane preštudovať pravidlá fora. Pawouček vysvetlí? Doplnenie: 5. Při odpovídání na určitý příspěvek používejte správně CITACI (|ODPOVĚĎĚT| nebo |VÍCENÁSOBNÝ CITÁT| - necitujte bezprostředně předešlý příspěvek. - Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Editováno: 31. Březen 2015, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Oprcek1 nehledal a tasum citoval předchozí příspěvek. Pánové pánové..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 tasume - je to jednochuché - když odpovídáš na bezprostředně předchozí příspěvek, tak je logické, že ho necituješ, každému je jasné, na co odpovídáš. V běžném životě při konverzaci také neopakuješ slova a celé věty toho druhého. A druhá věc je, že tímto se to tady stává nepřehledným a zbytečně se příspěvky "zvětšují". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Ďakujem za vysvetlenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Nevíte, jaký rozměr sufidka je třeba do předního a zadního světla v interiéru? Nechce se mi teď dolů. Posílám odkaz: http://www.smdledzarovky.cz/led.auto.zarovky/c5w.c10w která z nich je prosím vhodná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) Já to odpovím jednoduše. Žádná. Kup radši LED panely, vypadá to lépe, světlo je homogennější a v celé ploše stropního světla. Sufitky jsou nanejvýš vhodné do malých lampiček, pokud v nich není spíše T10. LED panely mají většinou různé druhy výměnných konektorů a sufit odpružený kontakt pro všechny délky. Bližší informace příspěvek 92 v mém tématu Mikliskovo bílé TSI-čko Editováno: 20. Říjen 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) Predné 42 mm, (ja som mal aj 39 mm), zadné 36 mm, ja som tam narval 39 mm (iné vtedy v obchode nemali). Ostatné je už na tebe, u mňa. Editováno: 20. Říjen 2015, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Díky za info kluci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Jaká sufitka je do světla v kufru? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 V kufri je W5W ako aj v kasliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.