Publikováno Prosinec 17, 201410 r při otevření dveří se interier rozsvítí, ale během jízdy nezhasne , až do zamčení dveří, neví někdo, kde je závada , jde o Škoda Rapid r.2013
Prosinec 17, 201410 r Autor lampička je zapnutá na levé krajní poloze, symbol otevřené dveře , když je zavřu svítí dál i za jízdy , díky za radu ,ale asi to nepůjde
Prosinec 17, 201410 r Hm, já mám pravou polohu se symbolem otevřené dveře. Jak to vypadá když dáš přepínač na střed? Nesvítí či svítí? A co pravá jak reaguje?
Prosinec 17, 201410 r Plati Symbol ktorý je Vidieť.ak máš prepínač v ľavo tak maš pernamentne osvetlenie . Že by si mal naopak lampicku?:-)
Prosinec 18, 201410 r Autor díky všem za zájem o pomoc a poradit v nesnázi, jdu to zkoušet a dám vědět
Prosinec 18, 201410 r Autor Všem moc děkuji za radu,vyzkoušela jsem a vše je OK , funguje to, tímto všem děkuji a musím prohlásit, že v klubu jsou ochotní řidiči a hlavně poradí i méně schopným /jako třeba mně/ přeji všem členům klubu hodně zdraví a štěstí v novém roce a doufám, že i v roce 2015 se najdou ochotní poradci , mějte se všichni moc fajn a užívejte si vánoce v kruhu svých nejbližších
Prosinec 18, 201410 r Autor návod jsem vyzkoušela, ale stále jsem se netrefila do správné pozice , až po radách ochotných členů, no už je to OK , ale díky za radu
Prosinec 18, 201410 r Jitkako od toho tu forum je :-) poradíme poslúžimé .Jw jedno ako sa k tomu dopatraš hlavne ze to funguje k tvojej spokojnostii.Krasne prdvianocne nahananie ;-)
Březen 31, 201510 r A jak je to s tím zadním osvětlením? Při otevření dveří se mi nerozsvítí,jen manuálně vypínačem na světle.
Březen 31, 201510 r tu máš k tomu tému Upravené: aj keď neviem prečo to je taký problém. Musím si poridane preštudovať pravidlá fora. Pawouček vysvetlí? Doplnenie: 5. Při odpovídání na určitý příspěvek používejte správně CITACI (|ODPOVĚĎĚT| nebo |VÍCENÁSOBNÝ CITÁT| - necitujte bezprostředně předešlý příspěvek. - Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Upraveno Březen 31, 201510 r od tasum
Duben 1, 201510 r tasume - je to jednochuché - když odpovídáš na bezprostředně předchozí příspěvek, tak je logické, že ho necituješ, každému je jasné, na co odpovídáš. V běžném životě při konverzaci také neopakuješ slova a celé věty toho druhého. A druhá věc je, že tímto se to tady stává nepřehledným a zbytečně se příspěvky "zvětšují".
Říjen 20, 20159 r Nevíte, jaký rozměr sufidka je třeba do předního a zadního světla v interiéru? Nechce se mi teď dolů. Posílám odkaz: http://www.smdledzarovky.cz/led.auto.zarovky/c5w.c10w která z nich je prosím vhodná?
Říjen 20, 20159 r Já to odpovím jednoduše. Žádná. Kup radši LED panely, vypadá to lépe, světlo je homogennější a v celé ploše stropního světla. Sufitky jsou nanejvýš vhodné do malých lampiček, pokud v nich není spíše T10. LED panely mají většinou různé druhy výměnných konektorů a sufit odpružený kontakt pro všechny délky. Bližší informace příspěvek 92 v mém tématu Mikliskovo bílé TSI-čko Upraveno Říjen 20, 20159 r od miklisek
Říjen 20, 20159 r Predné 42 mm, (ja som mal aj 39 mm), zadné 36 mm, ja som tam narval 39 mm (iné vtedy v obchode nemali). Ostatné je už na tebe, u mňa. Upraveno Říjen 20, 20159 r od tasum
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.