Leden 8, 201510 r Autor TAk sem tady v okoli nasel servis,meli tak Skoda auto wolf,ale nevypadalo to nejak in nicmene teda opravna sada tady vyjde na 140€ a prace taky 140€,nevim jestli to mam nechat vymenit u nich....nebo radeji najit nejaky poradny velky servis skoda auto...
Leden 13, 201510 r Autor Tak banka vymenena a auto stale v nouzaku....sviti dpf filtr....Kde zjistim na kolik procent je zasvineny? mam u sebe VCDS beta.12.10....Diky za odpoved
Leden 13, 201510 r Tak banka vymenena a auto stale v nouzaku....sviti dpf filtr.... a čo to píše za závadu?
Leden 17, 201510 r Autor Tak zavadu napisu,auto stale v servise,regulace podltlaku vymenena....a kluci me pekne podelali....chcou po me 1200euro,a auto nejede.....ze sem se na to tady nevy**** a nenechal to az na doma....Jinak az budu mit auto u sebe napisu chybovou hlasku....
Leden 17, 201510 r ja nejede?a chcou zaplatit?bych se na ne vysral,ikdyz jestli je to v cizine tak to je naprd,a co tam delaly za 1200 euro?
Leden 17, 201510 r Autor menili tu regulaci,a prej se snazili rozchodit DPF, delali na tom prej 16 hodin...A berou tady 65€/hodina bez dane....no celkem sem s toho byl vedle....a za novy dpf si rekl 2000€ za dil + prace tak sem mu klepal na celo...stale nouzak akorat penez pr****....
Leden 17, 201510 r Chlapečku, to co zarobíš, to tam uvališ za servis už se na to vyser a udělej v OV Upraveno Leden 17, 201510 r od David46
Leden 21, 201510 r Autor Tak mam auto konecne ze servisu a pise mi to ve vagu chybu 009315 prilis vysokem zaneseni sazemi,nebo neco v tom smyslu....Takze stale nouzak a bude se resit dal,akorat uz ne v tom servise kde to bylo....Nekdo nejaka zkusenost ?
Duben 30, 20196 r V 22. 12. 2014 na 18:38, Pawouk napsal: V pořádku, ono je tady totiž dost lidí, co nečtou manuály. Tys to vzal za správný konec. Pak už jen liberova rada. Ale to je bohužel nejspíš všechno, co ti tady na dálku může někdo poradit. A co když kontrolka nezasne po těch 15min na ty 2000 otáček, mám bohužel stejný problém a udělal jsem co si psal a svítí stále
Duben 30, 20196 r No vždyť to tam je => "Pak už jen liberova rada" => " tak ono by bolo najlepšie to napichnúť na diagnostiku ...príčin tam môže byť niekoľko " Už jsem ti to psal jinde. Tady to smažu - nelze to řešit současně v několika tématech. Můžeš pokračovat jen v jednom.
před 2 hodiny2 hod Čau, dobrý denMěl bych dotaz koupil jsem si 3 Suberba 2016 110kw s DSG dolíval jsem cca 1 litr oleje před třemi týdny ale kontrolka se zase rozsvítila kam by se mi mohl olej strácet. Včera jsem mi ještě rozsvítilo DPFnejsem moc znalec děkuji...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.