Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dneska jsem byl v servisu na opravu zatekani pres dvere a vymenu predniho loziska a po vraceni auta nefungoval gong upozornujici na nezapnuty pas. Kdyz jsem to reklamoval, tak se to v servisu hodili na diagnostiku, kde zjistili, ze varovny gong cehokoliv vubec nefunguje, slibili to opravit, at s tim prijedu za tyden, no a pri mem druhem odjezdu pak prestal jeste zcela fungovat posilovac rizeni. Napada nekoho jak mohlo toto vzniknout pri oprave loziska a dveri? B) Servis zatim nebudu jmenovat, prozatim se zachovali seriozne, dali mi nahradni auto na 2 dny a slibili vse opravit, tak uvidime, ale celkem me to teda vydesilo, ze se auto takto rozpada.

• Autor

Tak auto my dnes vratili, vse se zda byt OK. Rekli mi, ze zkouseli vsechno mozne a nic nepomohlo a vse se nakonec samo vyresilo, kdyz odpojili a znovu zapojili baterku. Divne. Doufam ze se mi to nekde totalne nerozsype.

:o Ty vole jestli to odejde za půl roku tak se ti šmejdi už budou cukat.

Jinak mám podobné zkušenosti se servisy i já: jedna závada odstraněna, další tři se objeví...

Kdyby jste věděli,co všechno dokáže udělat FABIE nebo nová OCTAVIE za chaos v elektrice a někdy je opravdu poslední možnost odpojit bateri,tak by jste nepsali tak blbě-XP3-A stačí jen třeba odpojit svorkovnici ABS,nebo BSG.I to se někdy stane a s autem nikdo nic jiného nedělá.Kdo nezažil,neuvěří a zákazník nepochopí a pak blbě pindá kydy na mechaniky....

Kdyby jste věděli,co všechno dokáže udělat FABIE nebo nová OCTAVIE za chaos v elektrice a někdy je opravdu poslední možnost odpojit bateri,tak by jste nepsali tak blbě-XP3-A stačí jen třeba odpojit svorkovnici ABS,nebo BSG.I to se někdy stane a s autem nikdo nic jiného nedělá.Kdo nezažil,neuvěří a zákazník nepochopí a pak blbě pindá kydy na mechaniky....

??? :huh::o:unsure::wacko::blink:

mozno keby to bolo len v tom ze odpojit baterku. lenze v servise ti hned zacnu hadzat sumy az ti je zle. po mne chceli 40t za vymenu skrtiacej klapky tak som auto zobral prec a uz ma tam nikdy neuvidia. a moje zistenie co mi bolo povedane autorizovanym servisom nechci vediet ze vymenili dobry diel za zly a zavada bola na svete. pritom tam bola praobycajne banalita.

preto odvtedy PRVY TRENCIANSKY AUTOSERVIS (PTA) :fakac:

Mě se stalo u Passatu že po výměně motoru přestalo fungovat el. stahování okének a el. zrcátka.

Bylo už pozdě večer tak že to nechám na druhý den, přijdu ráno a vše funguje... Kdo nezažil neuvěři.

Tom

Mě se nejvíc líbí, jak dost lidí na autorizovaný servisy nadává, jak maj skvělýho kamaráda v garáži, kterej všechno spraví, ale hned, když se objeví nějaká závada na autě, se kterou si "garážmistr" neví rady, už upalujou do aut. servisu a tam se kasaj, jak to, že aut. servis neví... :kuk: ..kdyby jste tam jezdili pořád, mohla se určitá závada projevit už dřív, třeba jen zaznamenanou chybou a při opravě už by to mohlo pomoct při určení závady... <_< prostě mi to přijde jako šetření na zbytečným místě...a klidně si přece můžete do aut. servisu dodávat díly na výměnu, jako olej, filtry, destičky, tlumiče, prostě všechno.. ;) .a servis vám k tomu ještě drží záruku na práci 6 měsíců... :D

Mám taky jednu záhadu: asi po dvou měsících mi opět odešlo čidlo na tlak oleje, takže auto opět píská, ale k tomu ještě nejdou otevřít dveře řidiče. A navíc se to stalo taky v servisu, když mi měnili blatník a stříkali ho. vysvětlí mi to někdo? Docela mě to děsí...

A jaký máš auto s motorem?

1.4 44 kW EURO 4, tuším že to je AZF

To zamykání by mohla být patice ve dveřích-sloupku a čidlo?Tot otázka,asi vadné....

Taky mě napadlo, že to co tam dali před dvěma měsíci asi nebylo úplně nejlepší, jen mě zaráží ta kombinace.

I když ta patice by to mohla být, stříkali u dveře, takže je teoreticky měli dole...

Kup si ten baroskop v autodílech a vyměň ho.

Tom

Kup si ten baroskop v autodílech a vyměň ho.

Tom

Už se na tom pracuje. Já jsem ještě 14 dní mimo republiku, takže musím spoléhat na jiné, a o to víc mě cokoliv s autem děsí...asi jsem postiženej jak tady někdo někde jinde psal :D

Mě se nejvíc líbí, jak dost lidí na autorizovaný servisy nadává, jak maj skvělýho kamaráda v garáži, kterej všechno spraví, ale hned, když se objeví nějaká závada na autě, se kterou si "garážmistr" neví rady, už upalujou do aut. servisu a tam se kasaj, jak to, že aut. servis neví... :kuk: ..kdyby jste tam jezdili pořád, mohla se určitá závada projevit už dřív, třeba jen zaznamenanou chybou a při opravě už by to mohlo pomoct při určení závady... <_< prostě mi to přijde jako šetření na zbytečným místě...a klidně si přece můžete do aut. servisu dodávat díly na výměnu, jako olej, filtry, destičky, tlumiče, prostě všechno.. ;) .a servis vám k tomu ještě drží záruku na práci 6 měsíců... :D

Ja bych mel teoreticky taky orodovat za autorizovane servisy, bohuzel nemuzu. Pravdou ale je, ze do nich jezdim, do garaze s Fabii nejdu.

Je pravda, ze si clovek muze vzit svuj vlastni material, jenze to neni vse. Vzdy se mi vyplatilo kontrolovat i praci mechanika a vzdy jsem uporoznil na nejake drobnosti - nejsem zadnej puntickar, ale chci aby vse bylo tak, jak ma byt.

Byl jsem vseho vsudy s Fabii na dvou planovanych (po 15 a 30 tis. km) a jedne neplanovane navsteve servisu - nic strasnyho.

Bohuzel, prejimaci technik byl nadmiru arogantni, odmital jakoukoliv diskusi pri urcovani zdroje problemu, a vyustilo to ve zbytecny servisni ukon (nakonec se ukazalo, ze jsem mel pravdu, stacilo tomu venovat malinko vic casu a vyslechnout me - coz je mimochodem soucasti kazdeho skoleni o pristupu k zakaznikovi). Nakonec to byla vicemene banalita.

A to ze mi mechanik autorizovaneho servisu natahl spatne (spatnou drahou) drazkovej remen pres kladky u motoru HTP, kterych dela denne milion, to mi prijde na autorizovany servis dost slabej vykon.

Proste je to v lidech, nehazim vsechny do jednoho pytle, ale kdyz mi nekdo rekne, tady jsou fakt dobry, budu tam jezdit a budu jim za to klidne i vice platit. Zadnej takovej servis jsem ale bohuzel zatim nenasel...

HOWGH na tohle tema.

Upraveno od Maverick

ano, přesně tak, všechno je v lidech, věhlasný nápis v Národním - Národ sobě a tak si sami sobě ve třetím tisíciletí děláme pakárnu, takže proti větru se nevyčůráš, naučit se s tím žít a nezbláznit se z toho :D

To zamykání by mohla být patice ve dveřích-sloupku a čidlo?Tot otázka,asi vadné....

Teď mě napadlo, táta řeší něco podobného. Auto se mu nepravidelně při jízdě samo zamyká. Odemknou jde pouze DO. Nevíš, co by to mohlo být, jestli taky v patici dveří? Ještě uvede, že v servisu se nepodařilo Vagem dostat do komfortu. Mechanik tvrdil, že je potřeba jíd drát po drátu, což může být docela časově i finančně náročné. Díky.

Ja mel problem s fabkou, kdy nebylo jasny co to zpusobuje.

Prejimaci technik se me na nic neptal, delal machra jakoze oni na to urcite prijdou.

Kdyz jsem mu rikal kdy se zavada projevila atd. a chtel s nim o tom podiskutovat tak me ignoroval. No a za par dni volal ze si s tim nevedej rady a resej to s boleslavi.

Nerikam ze bych jim to pomohl vyresit ale asi by se sluselo to se zakaznikem probrat jak pise maverick.

• Autor

Jo dobry autorizovany servis, na ktery se budu moct spolehnout, kam se nebudu bat auto dat a po kterem nebudu muset auto 10x kontrolovat, kde neco zdrbali, to je i muj sen, bohuzel asi nesplnitelny. Uz jsem v Ostrave vyzkousel asi 4 a vsude mam nejakou mensi ci vetsi spatnou zkusenost.

Beru zpět ty dveře, věděl jsem vše jen po telefonu, resp. SMS od manželky a včera z ní "vylezlo", že to je vypadlé táhlo. Tak se omlouvám všem co si nad tím lámali hlavu.

Neomlouvej se a buď rád že to bylo jen vypadlé táhlo.

Mě třeba v servisu Škoda udělali geometrii tak, že souběh kol byl 5mm

:(

Tom

PAVA-Tohle je vadná komfortní řídící jednotka,bohužel...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.