Don Magneton Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Začalo mi dost silně syčet turbo ze spodu auta. Vlnovec je starý cca 3 měsíce. Po kontrole celého výfukového potrubí a turba, včetně přívodních trubek na sání a z cooleru padlo podezření, že mi fouká těsnění mezi blokem a výfukový svodem. V kabině je dost cítit nafta. Koukal jsem na Kelly a mají tam 2 druhy těsnění. Nejdřív těsnění pro každý otvor samostatně a pak těsnění, který jsou všechny pohromadě spojený a nasadí se najednou. Můžete mi poradit, který mám koupit/ který je lepší? Dále jsem se chtěl zeptat, jaký šteft přijde pro uchycení svodů? M8x25mm, nebo M10x28mm ? Matky jsou taky speciální na svody? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 náhradné diely sa riešia tu: http://forum.skodahome.cz/topic/129932-zji%C5%A1%C5%A5ov%C3%A1n%C3%AD-%C4%8D%C3%ADsel-d%C3%ADl%C5%AF-etka/ kedže už si založil toto vlákno,tak odpoveď pre tvoj problém: tesnenie → 037253039F štift pre AGR → N0445113 (M8x18) matica → N91130801 (M8) štift M8x25 je pre motor AGP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Magneton Vloženo 7. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Diky za cisla dilu. Jeste mam podezreni na prasklou hadici od turba ke cooleru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Magneton Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Tak to byl nakonec plastový tlumič před coolerem. Zlomil se šroubek a začalo to foukat ven vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.