Zdeny89 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Pište kde nejraději tankujete do svého Rapida.Já konkrétně Benzina Ostrava a jsem spokojený.Klidně piště ceny jak se pohybují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Sice ne Rapida ale na Orlenu Cieszynie v prepoctu za cca 27.80 za 95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Shell Praha Stodůlky srazil cenu N95 a nafty na úžasných 35,90... Ale není už nějaké podobné téma někde na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Spitfabi byla krmena často na benzinách globusu (slovnaft), teď už jen Benzina. Spitrapid výhradně jen Benzina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 7. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Nevím jestli na foru něco je.Ale mě spíš zajímá konkrétně Rapid nebo ty nové motory TSI a tak celkově nové auta kdo co tankuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 shell / agip / omv semtam sa pritrafi nieco ine a ako klesa cena tak som posledne tankoval v uh. brode na omv za 31.50, predtym v madarsku na nejakej noname pumpe za 29 v prepocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Vetsinou nonstop tesco pumpa na zlicine u tesca.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Petronal 29,90 a keď mám po ceste Ono..posledne to bolo za 27,50. Značkové a v súčasnej dobe predražené pumpy nad 32 Kč ignorujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Dlouhodobě Unicorn 30,20 a občas pro lepší pocit Shell 31,90. U Unicornu tankuju do všeho co mi padne pod ruku a zatím spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Prakticky pořád u ONO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 benzina N95 nebo eurooil Optimal95, nic jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Taky více-méně pořád ONO, v součané době N95 za 27,50kč, tankuji tam již dlouhodobě cca 7let a zatím bez nejmenších potíží 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 dalnice v brne u slatiny, OMV natural 95 37.90... jinak ja beru max motion 100 u OMV, Videnska smer na Rajhrad, cena 34.10.. naproti TANk ONO natural 27.50, nafta 27.90.. fronty every day.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Na Tir Petroleum, N95 za 1,26€/l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Tam kde po mě zrovna začne řvát hladové oko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Benzina - Verva 100 za 32,- většinou Břeclav.. Jinak někde jsem pár dní zpátky jel a fronta tak 50m ještě za čerpačku. Benzín za 24,- ale nevím co to byla za srajda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 10. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Jsem myslel ,že většina lidí tankuje do Rapida na Benzině ,protože mají nejkvalitnější benzín podle testů.Ale jsou tu i ty ne moc známé čerpací stanice.Vím ,že dneska je to těžko s kvalitou i u dobrých benzínek.Ale celkem mě to zarazilo. Editováno: 10. leden 2015, autor: Zdeny89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Ty v dnešnej dobe veríš nejakému testu? V 99% akéhokoľvek testu ide o platenú reklamu.. Prečo sa Tank Ono neobjavuje v žiadnom teste? Lebo nepotrebujú reklamu, ich jedinou reklamou je cena. A kvalita porovnateľná so značkovými pumpami, ktoré na Ono posielajú inspektorov takmer každý deň... A tak je to všade - v dnešnom uplatenom svete 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Netankujete jeste nekdo v praze na zlicine u tesca Way24 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 dneska jsem natankoval u Globusu v Brně Drive95 tj. "prémiovka" od Slovnaftu, cena 29.90, no nekup to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 ad1-benzina prestala svuj benzin aditivovat, takze pokud se budeme divat podle testu, tak nejlepe je tankovat na agip, ktery mel po benzine nejlepsi benzin co se mazivosti tyka ad2-pokud chete mit dobry pocit, ze davate milackovi to nej, kupte si tekute aditivum a tankujte klidne na tank ono ad3-co to znamena ,premiovka,, je nekde na prodejne info v cem je ten benzin premiovy? ad4-tank ono dneska sel na cenu 26.90benzin-nafta, soude dle front tam tankuje kazdej kdo muze...dle rozlozeni cenove mapy aut bych rekl, ze tam tankuje vse od studentu, duchodcu az po pany podnikatele... holt pokud si clovek plati palivo sam, hledi na cenu, pokud mu plati firma, muze brat na OMV natural za 36.90.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 to o té benzině jsem nevěděl, takže ode dneška už tam neberu a vracím se do Střelic pro Optimal95. nalívat svoje aditiva mě nebaví, to jsem kdysi dělal, ale zatím o tom neuvažuju. možná zůstanu u toho globusáckýho slovnaftu pokud bude pořád dobrá cena. http://www.slovnaft.cz/slovnaft-drive-95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) vormene, nezlob se, ale internet a papír snese vše, tzn slovnaft může psát co se jim zachce a muže mít ve svém benzínu kapku aditiva, které -a ted pozor, kouzelné slůvko MŮŽE-možná něco s motorem udělat. Pokud chce mít člověk jistotu, tak tu má but tím, že veme 100oktanový benzín přímo, nebo si naleje do auta svoje aditivum a přesné ví, co tam dá.. taky je otázka kolikrát tankuješ.. pokud 2x za měsíc, tak si myslím, že to nijak člověka neomezuje...dneska jsem jel z práce, čučím na tank ono a nekecám, fronta 100metrů... Editováno: 16. leden 2015, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Tankuji v Ostravě na Benzině Expres 24 samoobslužné. Natrual 95 28,70 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 LukOil. Nikdy jsem neměl problém. Navíc jako jedni z mála prodávají N98. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.