MilanHos Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 A já jsem si myslel, že to je normální když je ten rozdíl prakticky žádný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likorian Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) Je možné, že plno majítelu si mysli že to funguje když nemají srovnání:) Pokud hraje hudba a aktivuje se SS a SW tak to na pul sekundy přeruší hudbu a pak se změní podání zvuku.Pokud to nefunguje jako na mém autě tak při aktivaci hudba hraje nepřerušeně a žádná změna v podání zvuku nenastane. Editováno: 23. Únor 2017, autor: Likorian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 jj.. ešteže Adam mal možnosť porovnania, čo aj mňa dosť zaktivizovalo. Ja som bol zase v tom, že to funguje iba pri USB a SD.. a pri rádiu a BT nie. Keďže 99% počúvam hudbu cez BT, nejak som to neriešil... ale aj včera predajca mi potvrdil, že cez BT by to malo tiež fungovať. Taktiež mi najskôr tvrdil, že aj zadné reproduktory majú dávať basy, ale keď sme fader posunuli naplno dozadu, zostal zaskočený, basy žiadne. No uvidíme, či sa ozve, včera mal na dvore kopec ešte nerozbalených fabiek, tak snáď bude mať príležitosť sa na to pozrieť. Adam.. ak budeš mať príležitosť, skús prosím ťa ešte čeknúť aj tie zadne reproduktory, či na tej s fungujúcim ŠS idú vzadu aspoň nejaké basy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) Mrknu. Zatím mám obě auta k dispozici (rok stará je na prodej). Ten rozdíl je obrovský. Takže se nedat... Editováno: 23. Únor 2017, autor: Adam Široký 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Tak na toto som zvedavy ako to dopadne mne argumentovali ze to len dokresluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Nevím, jestli to pomůže, ale jeden z oficiálních popisů: Využívá „nedokonalosti“ lidského ucha, které se nechá oklamat různě modulovanými zvuky. Pomocí časového popř. fázového posuvu nebo i rozdílnou hlasitostí lze docílit nejen výrazného prostorového efektu ale i například vytvořit virtuální reproduktor. Ten je pak pasažéry subjektivně vnímán jako zdroj zvuku z místa kde jej Surround systém emuluje." Plus parametry repráků (těch skutečných) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Nie som expert na zvuky, ale ten zadný by podľa týchto hodnôt mal dávať aspoň nejaké basy.. a nemal by znieť ako nejaký postarší mobil.. nie? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Zbytečná starost. Zkuste někoho, kdo má starší MR a tuhle výbavu. Rozdíl hned poznáte. Fakt to nefunguje. Já jsem měl auta na jednom dvoře, přehodil SD, dal stejný soubor, nastavení atd. Je to přesně jak říká Likorian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 (editace) je to celý divný...vzadu to bez zapnutého ŠS hraje bez basů, když se zapne tak to basuje slušně, ale zase to tak nějak celkově pok.rví zvuk.....tak jsem si říkal, že bych to nakódoval tak, že prostě ŠS vyřadím a nechám jen aby mi zůstal ballance a fader a ŠS nebyl v nabídce a že to třeba bude vzadu basovat zhruba jako vepředu a omyl...i po továrním nastavení to prostě vzadu nebasuje...jen a pouze se zapnutým ŠS..nechápu to. Chvíli mi to fungovalo se změněným kódováním tady od FERDY, ale pak jsem to tady na žádost už nevím koho nakódoval do původního stavu abych mu něco ověřil a když jsem to dal zase zpět tak už to nefunguje...no jo no. Jediný aby to vzadu hrálo jako vepředu jde udělat případně tak, že se změní kódování tak jako by v autě zadní repro vůbec nebylo, to pak zadky hrajou jako předky, ale zase člověk přijde o fader, což mi osobně dost vadí. Editováno: 26. Únor 2017, autor: cz pida 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 No neviem ako to je ale ako som pisal aj predtym ja mam 11 mesiac 2016 a proste ziadny rozdiel v tom nepocut a zadok nebasuje skusal som ci cez BT alebo SD a aj USB subory mp3 ci Flac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Ako píše cz pida, zadok nám bude basovať iba so surroundom. Lenže nám nejde spustiť surround a teda nám to nebasuje. Dúfam, že to nie je hw chyba. Každopádne nechápem, akú výstupnú kontrolu majú v škodovke, keď podľa všetkého je asi chybný celý modelový rok 2017 s Bolerom + 6 reproduktorov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 brrrrm presne nejde spustit i ked nan klikam ziadna zmena v tom neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kirameku Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 (editace) Tak jsem to schvalne zkusil. Mam MR2017 (vyroba nekdy konec cervna zacatek cervence 2016) a ŠS se zda funguje (neni to nejaky velky rozdil a asi zalezi i na typu skladby, ale po prepnuti se podani zmeni). Stejne tak se podani trochu zmeni po zapnuti virtualniho subwooferu. Je pravda, ze fader mam nastaveny defaultne na stred. Pokud s tim zacnu hybat, tak se to cele rozhodi a moc se to poslouchat neda. (bolero; HW: H30; SW: 0353; Cislo zarizeni: 5Q0035819B; Codec medii: 3101.0.0.9) Editováno: 26. Únor 2017, autor: kirameku pridano cislo zarizeni a codec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Chci tvůj SW. PS: Umí už tenhle starší SW u parkovacího asistenta zobrazovat trajektorii? Jeden z příkladů nefunkční konfigurace: 5Q0035840B, HW H30, SW 0359, Codec 3141.0.0.1 - výroba 2/2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 (editace) kirameku.. díky za info! V pondelok budem kontaktovať svojho predajcu, či mi tam nevedia dať tento starší soft.. iskierka nádeje sa objavila, ale som zvedavý, čo mi zase pre zmenu prestane fungovať! Inak, fader mám tiež stále na stred, pri tejto konfigurácii mi zvuk znie najlepšie.. Včera som sa bavil ešte s jedným, ktorý má výrobu ten istý mesiac ako ja (9/2016) a jemu to tiež ide. Ale ešte mi nestihol poslať info o jeho Bolere, asi tam tiež bude mať tento starší soft.. ja mám rovnaké parametre ako Adam.. Editováno: 26. Únor 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likorian Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Mám stejný HW a SW jako Adam. Vzhledem k tomu ze kirameku ma stejný HW pouze SW ma starší viděl bych to pouze na problém s SW(doufám). Když si nebude prodejce vědět rady doufám ze ten problém nareportuji do Škodovky at přípravy fix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) Dnes som mal možnosť vyskúšať ďalšie dve Fabie, obe mali hw H30... Jedna mala ten istý sw ako ja a ŠS samozrejme nefungovalo, druhá mala tiež ten istý hw, ale sw bol starší 353 a tam to naozaj fungovalo. Pri ťuknutí na voľbu to na okamih stíchlo a zvuk sa trochu vylepšil. Nebolo viac času na dôkladnejšie testovanie, tak som len narýchlo spravil fotku fungujúceho auta: Editováno: 26. Únor 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Můžu potvrdit že na sw 353 fungovalo ŠS a docela slušně to basovalo i na zadních repro, mám teď nový sw 359 po reklamaci nefunkční couvací kamery a zamrzání Bolera a na tom ŠS nefunguje, ověřeno. Budu zkoušet další protest na nefunkčnost ŠS. Asi budu v servisu hodně neoblíbený 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Takže, auto dnes v servisu. Dělala se diag. atd. Poslali to do škodovky. Ta jim prý vzkázala, že jsme pitomci a pouze tu změnu neumíme rozeznat. Servis to zkusil na autech co mají na salonu (celkem 5 fabií) a na všech to samé - nefunkční ŠS. Zároveň si ve Škodovce vymysleli, že pokud chceme něco řešit, musím dovést auto s funkčním ŠS do servisu, kde si udělají opět diagnostiku a VLASTNÍ nahrávku funkčního ŠS. Tu pak pošlou těm pitomců s tím, že to v minulosti fungovalo a teď nefunguje. Proč mám zase pocit, že z lidí pouze dělají idioty... Takže tak. Ostatní se prosím nedejte a trvejte na tom, aby to alespoň oznámili jako závadu. Smutné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likorian Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Tak to by toto bylo něco na mě takové jednání. Bych jim řekl, že si s tím dám tu práci, ale že jak budu mít pravdu tak zaplatí veškerý náklady a můj čas a ještě přehodí 5k navíc. Pokud si za tím škoda stojí tak vlastně nemá co ztratit :D. Jsem objednaný na 8. března můj prodejce je docela ochotný a příjemný chlapík tak uvidíme. Každopádně děkuji za info. Budu taky informovat mé zkušenosti. Doufám, že se najde více lidí co tento problém na-reportují a škodovka se chytne za čumák a zadá někomu aby to tam za IF oval Adame zkuste jiný salón jak někdy na cestách potkáte, třeba se najdou lidi na větší úrovni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Problém je, že si nelze stále brát dovolenou na tyhle srandy... Starou jim tam zkusím zavést a uvidíme. Tohle ani není tolik problém servisu, jako přístupu Škodovky. Ta musí uvolnit nový SW a hlavně dovolit rádio přehrát. Zpravidla dělají z lidí voli dokud to jde. Nějaké TPI apod. jim jsou ukradené. Už jsem si toho užil loni dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Tak dnes jsem take zkusil ŠS a bohužel take nefunkční mam m.r. 2017. Jak to tady čtu , tak reklamace asi nema cenu.[emoji20] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Právě naopak. Dokud nebude reklamovat víc lidí, nehne se to. Je třeba zajet do servisu a trvat na tom, aby jim to nahlásili. Na jednotlivce zvysoka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 jj.. určite treba ísť navštíviť predajcu a žiadať nahlásenie tejto skutočnosti. Ešte ma napadlo, ak si škodovka myslí, že sme blbci, že nerozoznáme zmenu so zapnutým ŠS... čo tak skúsiť reklamovať chýbajúce basy v zadných repro? Som zvedavý, či aj tu škodovka odpovie, že sme blbci a tie repro v skutočnosti hrajú basy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Jo to by šlo, protože pokud si dáš fader jen na zadní repro, tak můžeš hýbat s basovým voličem sem tam a nic se nestane. Pokud to ovšem ŠA nebude rozporovat jako vlastnost použitých repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.