Říjen 11, 20177 r Aha, oukej.. ja sa musím dnes tiež pripomenúť môjmu servisu, či už im prišla tá pošta od importéra..
Říjen 12, 20177 r Tak to je dobrá správa. Inak, už aj ja mám konečne termín, síce až koncom mesiaca, ale keď som vydržal rok, vydržím dva týždne.. hehe! Snáď mi to spravia na prvý pokus...
Říjen 12, 20177 r @brrrrm nech to dopadne teda k spokojnosti inak ta one app funguje cez ten smartgate? Zatial sa mi smartgate nepodarilo rozbehat. Sice som sa moc s tym nehral, ale zatial neslo. Cez vikend mam trosku casu tak to skusim...
Říjen 12, 20177 r Uvidíme, mám aj ten starý Smartgate, tak porovnám, čo všetko OneApp zvláda. Podľa obrázkov v Obchode Play by OneApp mala dávať všetky tie údaje a štatistiky ako aj cez Smartgate. Smartgate sa mi zdá byť prijateľnejší kvôli bezdrôtovému spojeniu, ale aplikácia OneApp vyzerá modernejšie ako Škoda Drive a MyŠkoda.
Říjen 12, 20177 r Ahoj, tak dnes jsem byl s Fábkou u nás v servisu (Kralupy nad Vltavou), podařilo se mi je přesvědčit a v sobotu dopoledne mi přehrají software Ptal jsem se i na možnost Smartlink, tam už to bylo horší. Nemám ho z výroby v Boleru a nejde tam dohrát. Bohužel mi to potvrdili i v oddělení infotaimentu v MB
Říjen 12, 20177 r @Eric_ bol si sa pýtať aj teraz v októbri? Skús vybehnúť, ak budeš mať cestu okolo svojho servisu. Tak to vyzerá, že koncom septembra to začali rozosielať aj po Slovensku. Ak stále nebudú o ničom vedieť, môžeš kontaktovať Škodu - priamo výrobcu, ako to spravil Roman.. alebo môžeš kontaktovať slovenského importéra - tak som to spravil ja. Ako som písal už na predchádzajúcej strane, importér potvrdil odoslanie softu môjmu servisu. Dnes som sa im dovolal a potvrdili doručenie tej aktualizácie... no a hneď ma objednali na zákrok. Upraveno Říjen 12, 20177 r od brrrrm
Říjen 13, 20177 r V mojom domovskom servise sa stavajú ku všetkému laxne, takže som zašiel inam a som objednaný, tak uvidím, ako dlho ste boli na prehratí softu, či sa dá počkať....
Říjen 13, 20177 r Na počkanie, mne tvrdili, že do hodinky by to malo byť.. Upraveno Říjen 13, 20177 r od brrrrm
Říjen 14, 20177 r tak dneska jsem byl v Auto Škoda Kralupy, nahráli mi poslední verzi 366 a surround/subwoofer funguje
Říjen 14, 20177 r Nie.. na H2x môže ísť iba soft 2xx.. tak ako na H3 iba 3xx, na H4 iba 4xx atď.. Máš nejaký problém so softom? Surround ti musí ísť..
Říjen 26, 20177 r Hlásim, že mám dobojované! Dnes bola návšteva servisu už o niečo uvoľnenejšia, síce mali nejaký problém s aktualizáciou, súbory vraj boli v nejakom blbom formáte, ale chlapci to nakoniec dali a Surround funguje! A predajca mi medzi rečou povedal, že teraz tam riešia nejakú Octaviu Scout s Cantonom a vraj tiež nejaký podobný problém. Upraveno Říjen 26, 20177 r od brrrrm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.