Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to je dobrá správa. Inak, už aj ja mám konečne termín, síce až koncom mesiaca, ale keď som vydržal rok, vydržím dva týždne.. hehe! Snáď mi to spravia na prvý pokus...

Vloženo

Uvidíme, mám aj ten starý Smartgate, tak porovnám, čo všetko OneApp zvláda. Podľa obrázkov v Obchode Play by OneApp mala dávať všetky tie údaje a štatistiky ako aj cez Smartgate. Smartgate sa mi zdá byť prijateľnejší kvôli bezdrôtovému spojeniu, ale aplikácia OneApp vyzerá modernejšie ako Škoda Drive a MyŠkoda.

Vloženo

Ahoj, tak dnes jsem byl s Fábkou u nás v servisu (Kralupy nad Vltavou), podařilo se mi je přesvědčit a v sobotu dopoledne mi přehrají software :)

Ptal jsem se i na možnost Smartlink, tam už to bylo horší. Nemám ho z výroby v Boleru a nejde tam dohrát. Bohužel mi to potvrdili i v oddělení infotaimentu v MB :(

Vloženo (editace)

@Eric_ bol si sa pýtať aj teraz v októbri? Skús vybehnúť, ak budeš mať cestu okolo svojho servisu. Tak to vyzerá, že koncom septembra to začali rozosielať aj po Slovensku.

Ak stále nebudú o ničom vedieť, môžeš kontaktovať Škodu - priamo výrobcu, ako to spravil Roman.. alebo môžeš kontaktovať slovenského importéra - tak som to spravil ja. Ako som písal už na predchádzajúcej strane, importér potvrdil odoslanie softu môjmu servisu. Dnes som sa im dovolal a potvrdili doručenie tej aktualizácie... no a hneď ma objednali na zákrok.

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo

V mojom domovskom servise sa stavajú ku všetkému laxne, takže som zašiel inam a som objednaný, tak uvidím, ako dlho ste boli na prehratí softu, či sa dá počkať....

Vloženo (editace)

Hlásim, že mám dobojované! :D 

59f21c217381c_2017-10-2618_49_38.thumb.jpg.d3f29496c24ddeabc800f096773bd23c.jpg

Dnes bola návšteva servisu už o niečo uvoľnenejšia, síce mali nejaký problém s aktualizáciou, súbory vraj boli v nejakom blbom formáte, ale chlapci to nakoniec dali a Surround funguje! 

:punk:

A predajca mi medzi rečou povedal, že teraz tam riešia nejakú Octaviu Scout s Cantonom a vraj tiež nejaký podobný problém. :D

Editováno: , autor: brrrrm

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...