Listopad 20, 20159 r Autor Taak pár info po pár nočních jízdách.ten kdo tvrdí ze naklapeci světla nejsou takovej rozdíl at si zajede svezu ho rozdíl je obrovsky je to prostě boží , fakt doporučuju i kdyz je to jebacka hrozna i to stalo nejakej peniz ale za to mi to stalo
Listopad 20, 20159 r Mluvíš o potkávačkách nebo dálkových? Dálkové musí být super, protože jak mají ty předface projektory poměrně úzký svazek světla, bez natáčení dálkovými svítíš v jakékoliv zatáčce do roští, zatímco silnice je v pološeru, což hádám natáčení dost pořeší. Facelift natáčí jenom potkávačky a má lepší rozprostření, takže tam to opravdu zase tak velký rozdíl není; větší rozdíl podle mě dělá při ostřejším točení corner. Když o tom tak přemýšlím, měli bychom to někdy porovnat, co říkáš?
Listopad 20, 20159 r Autor Nevím odkud jsi, ale porovnat to mužem jinak bych řekl že je to markantní rozdíl na poznávacích i dalkach a corner mlhovky fungujú jen do 40 km/h a to je pro mě fakt malo a bending funguje furt což je super
Listopad 24, 20159 r Autor Jj to je teď jsem si jeste vymyslel ostriky tak pomalu schanim veci na ostriky
Listopad 25, 20159 r Autor Je čas se chystat na zimu ja uz pomalu začal zadní podvrhy osetreny dnes je na rade predek ;-)
Listopad 26, 20159 r Člověče, kdyby si tolik hodin co objetuješ Roomsteru byl v práci, už máš určitě lepší auto [emoji2]
Listopad 26, 20159 r to máš asi tak, jak kdyby jsi rybáři řekl co hodin obětuje sezení u vody raději byl v hokně, tak si tu rybu může jít koupit ... holt je to koníček, .... co koníček, kůň jako kráva
Prosinec 1, 20159 r Autor Presne a pritelka je spokojená ze ležím v garáží a dělám a netrajdam někde po hospodách kde by to stalo vetsi prachy Upraveno Prosinec 1, 20159 r od sekyji
Prosinec 3, 20159 r Autor Tak prej abych nezaspal tak přibyl budicek turba :-) Upraveno Prosinec 3, 20159 r od sekyji
Prosinec 4, 20159 r jen jestli to nechtělo černou matnou, ta lesklá vypadá vůči zbytku inetriéru divně
Prosinec 7, 20159 r Autor Bohuzel s barvou máte pravdu ale ničeho se nebojte pokud bude čas uz dnes to napravim ;-) prelaknu matovkou
Prosinec 9, 20159 r Vsechno perfektni ale ten budik se mi tam proste nelibi. Radeji bych ho dal nekam jinam.
Prosinec 10, 20159 r Autor Díky za názor me se tam ten budík líbí a tak tam i zustane ;-) nebudu na něj cumet někam mimo zorny pole ;-)
Prosinec 16, 20159 r Autor Sakra tady se nic neděje to abych přidal nějaký novinky sakra :-) do drzaku se nastěhoval nový budík značky depo aby bylo měření presnejsi . A konecne vidím i vzadu na sedackach aneb dodělal jsem si lampičku samozdrejme do ní přijdou ledky.
Prosinec 16, 20159 r jj, zadní lampa je nutnost, to pak když otevřeš dveře, nebo odemkneš dálkáčem tak pak je tam světla s ledkama jak v obýváku
Prosinec 16, 20159 r Autor Ja to budu mít jak v obýváku mám tam i cteci lampicky takže žádná socka svetlo
Prosinec 17, 20159 r Autor No původně jsem myslel ze tam dám ty ze super a podsviceny ale po zjištěný ceny se na ně můžu skóroval vyprdnout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.