Březen 29, 20169 r Autor Tak aby se neřeklo že na braunovy se nic neděje tak jsem si dal dnes po práci 380 km a dovezl braunovy kola. Byly za fajn cenu tak proč ne . PS fotku dam až na autě ale nebudu vás napínat jsou to originál kola škoda :-) a teď si každej můžete jen domnívat jaký to budou :-)
Březen 30, 20169 r Dá se "Kentaury byly dlouho ve hře" vyložit tak, že to budou 17"? Na "kafáčovi" s černými světly by mohly vypadat dobře Gigaro v stříbročerné kombinaci. Atria jsou 16" a navíc mají ET 43, to hádám nebude ono. Na druhou stranu jsou 16" přecejen pohodlnější než 17" a auto je pro ženskou. Chtělo by to nápovědu!
Březen 30, 20169 r Autor Wirer má bod :-) ano jsou to jen 16 ky ale Kata je viděla a říkala tydle chci :-) a mě se taky líbí tak se začlo schanet a už jsou doma :-)
Březen 30, 20169 r Po Atriach som kedysi piskuloval, no nedali sa u nas zohnat za rozumnu cenu. Preto som zvolil neorigo Dezenty Inac dobra volba -- Z mobilu
Březen 30, 20169 r Autor Losky věž že kdyby bantamy měli good rozteč byly by tam :-D Jinak i mě osobně se ty kola líbí a byly za top cenu takže nebylo co řešit a na braunovy udelaj ještě hodně parády :-) jinak se samo natrou brzdy aby to nějak vypadalo :-) po víkendu Vložím foto snad :-)
Duben 4, 20169 r Autor Aspire díky nám se taky líbí :-) PS: když tak rumici čekají az pojedeme zase někam na výlet :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.