Duben 28, 20169 r Autor Tak jo , chcete slyšet špatnou zprávu??? Sedačky jdou pryč :-( asi už mě omrzely :-) a teď ta dobrá !???? Nebudu přejmenovávat topič budou opět recara :-D vím sem uchyl :-)
Květen 5, 20169 r Autor Tak jo na červeným se přestavuje interiér ajak se říká vzal jsem to od podlahy bude to sice běh na dlouhou trať ale snad to bude hezky . jinak sedačky jsou na místě samozřejmě jsou pohodlnější bezpečnější ( mají i airbagy už zapojené) a co na to říct ....recara s Eva měli něco do sebe ale tydle myslím mají taky něco do sebe :-) no a teď to hlavní co jsem vám chtěl říct pritulce připravují jako dárek novej předek a máte se na co těšit :-) PS : nebude stejně jak ten můj ale už teď můžu říct že to snad bude pecka ..... Upraveno Květen 5, 20169 r od sekyji
Květen 5, 20169 r ..mas to moc hezky a urcite spousta prace.. jen bych ti nepral to rano kdyz zjistis, ze si tvoje auto privlastnil nekdo jiny...
Květen 5, 20169 r Autor Jako ze by mi ho někdo ukradl??? I na tom se zapracovalo ale když budou chtít vemou ti cokoliv :-)
Květen 6, 20169 r Dej tam sporty z nové Fabie a uděláš dobře. Tyhle na mě vždy působily jak z roku 1995. Upraveno Květen 6, 20169 r od Losky83
Květen 17, 20169 r Autor Tak trošku poodkryju karty tapece doma , přišli extrémně zasraný a bal jsem se medvídka
Květen 17, 20169 r Autor Bal jsem se oprávněné , pod medvídkem díra jak vrata a pak přišla na řadu očista tapeci
Květen 17, 20169 r Autor Po oiste tapecierung neuvěřitelné prokouknul a moje sk vela baby mi ho trošku poopravila kdy půjdou do auta nevím zatím nějak Nestíhám :-)
Květen 23, 20169 r Autor Taaak krátká reportáž ;-) můj rumik má nové turbo a tapecy na místě ženy room má udělan novej předek
Květen 24, 20169 r Autor Tajemství mas vidět na 2 fotce 2 nárazníky trocha šikovnosti svarecka na plasty :-)
Květen 24, 20169 r A vse se tam vešlo v pohode? Slyšel jsem ze je problem s vecma co jsou za naraznikem atd.. Tohle je hodne peckovni to jsem chtel od doby co jsem rooma pořídil
Květen 24, 20169 r Autor Veslo se to tam ND bez úprav ale veslo :-) jen se toho nesmíš bát :-) kdyby mi nevadil cooler tak jsem jen z části orezaval ten polistiren pod nárazníkem a samo že musíš předělat konektory na hlmovky :-) nejsou stejný :-)
Květen 24, 20169 r Autor Teď nechápu tvoji otázku ale oba naše roomy jsou TDI a benziny by to meli mít snazsi :-) nevadí ti tam ten cooler
Květen 24, 20169 r Ahaaa tak to joo... No nekde jsem četl ze kdyz to predelavaji komplet na facelift tak u Tdi to nejde jen u benzinu.. Tohle je mnohem elegantnejsi reseni.. Ja sem vždycky chtěl denni svíceni ale zaroven se mi moc libi corner funkce... Tak jsem vymyslel jak to jenom zaplacnout a tohle je mnohem lepsi :-) na kseftik nedelas? :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.