Říjen 29, 20168 r Autor Ahoj , ano mám start stop tlačítko. To tlačítko je už tam dlouho a myslím že jsem tu o něm i psal. Jinak to tlačítko je součást nejvyšší rady autoalarmu magicar . Takze je tam od doby co mám v autě magicar :-)
Listopad 2, 20168 r Autor Tady je to mrtvý, Jirka si koupil new kola na léto , hned je odvezl do lakovny ať mají správnou barvu , pak jsem z nudy dál kn vložku filtru. No a jako poslední jsem asi vyměnil vypínač světel . Jinak mám pár dalších trumfů co budu postupne dodelavat :-)
Listopad 2, 20168 r Sekyji, dožijeme sa niekedy dňa, keď nám tu napíšeš: Hotovo, už nemám na tom aute čo vylepšiť, vymeniť, poraďte mi čo ďalej? Sledujem toto vlákno od začiatku a už niekoľko krát som si pomyslel: "Sekyji už skončil, už nemá na tom aute čo robiť" ... a stále ma prekvapí Upraveno Listopad 2, 20168 r od peterv
Listopad 2, 20168 r Autor No řekl bych že ne :-) spíš se dozijes tak jsem to prodal jdu stavět nEco jinyho :-) ale jelikož jsem si postavil new motor , kpodvozek zacinam ladit , tak premejslim že si ho ještě pár let nechám :-)
Listopad 10, 20168 r Autor Tak další blbustky chromove ovladače oken bohužel jsem vyfotil jen ridicovu stranu dneska udělám ještě ovladač okének a bude to :-) pak vše vyfotim
Listopad 11, 20168 r Autor Takovej ten predcasnej Ježíšek :-) Sem zvědav jak to bude po nalazeni fungovat :-)
Listopad 14, 20168 r Autor Jak říká kamarad jedu bomby :-D kola po laku :-) teď už jen našroubovat limce a obout a máme zase připraveno na worthersee :-)
Listopad 14, 20168 r Autor Ps : neco chystám na Brauna :-) ps2: ten kdo vymyslel že Origo Lízátko Monte Carlo se bude jen lepit bych pověsil za koule do pruvanu už 3 dny si hrají s odřezáváníim a vždy to nervové nevydrží a musím jít od toho pryč , dobrá zpráva je že tak 70% už mám odrizlich :-)
Listopad 30, 20168 r Autor Dalsich par drobnosti sehnal jsem zadni 256mm chlazeny brzdy tak se ted repasujou a pak je tam dam a jeste me sralo ze jsem v noci furt videl,malo tak snad budu ted spokojenej .
Listopad 30, 20168 r Autor Jinak jeste mam udelany to ze se mi pokazdem nastartovani a na miste svetla nenataci a nataci se az kdyz se toci kola :-)
Prosinec 1, 20168 r sekyji: Ty si teda ozajstný kutil, kde iný vidia problém tak ty si najdeš cestu ako obísť alebo spraviť tak aby to bolo podľa tvojích predstáv. Za to ti dávam veľký . Ak by ti tie xenony dlhodobo takto fungovali tak by si mohol aj pofotiť ako to máš teraz zapojené a aké relátko si použil.
Prosinec 1, 20168 r Autor Je tam obic auto rele 4 pinove ktere proudem z konektoru svetla spina rele a to sepne xenony ale kdyby nahodou neco vetev od starteru xenonu vratila schori max rele nic vic :-) foto jsem bohuzel nedelal
Prosinec 1, 20168 r @sekyji Takže máš projektory na výbojky, dodělanou automatickou nivelaci, ostřikovače a tahle čínská spletenice drátů s výbojkama je jen vtip, kterej tam dávat nebudeš, že ne?
Prosinec 1, 20168 r Autor Ostriky mam v supliku , pripravuje se na ne , nivelaci mam na kolecku a tu cinskou splet dratu uz tam mam a vysledek , pro me super :-) jinak vcera svetla serizena na osciloskopu :-) samozdrejme ze vim co k tomu patri nejsem blbej na mojem podvozku o nivelaci nejde , a ostriky casem dodelam to nemusis mit strach :-) Upraveno Prosinec 1, 20168 r od sekyji
Prosinec 1, 20168 r víš, že projektory na žárovky nejsou dělaný na výbojky? Nivelaci kolečkem má kde kdo a nepoužívá to, i když za autem táhne parník... Ber trochu ohled na ty, co ti jedou naproti, tyhlety dobastlené xenony je fakt nepříjemné potkat
Prosinec 1, 20168 r Autor Samozdrejme ze vimjak rikam svetla jsou serizena a mam tam kw stavitko takze nejsem jak ty fabie combi co daj do kufru tatranku a sviti na veberky a kolecko jsem zbvyklej pouzivat :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.