vfi Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Ahoj, mám dotaz ohledně formana z roku 1994. Nesvítí mi pravá strana světel (přední obrysovka a zadní obyč. červené). Pojistky jsem vyměnil všechny za nové, žárovky jsem samozřejmě zkoušel. Nedávno mi začlo blbnout podsvícení rychloměru a otáčkoměru, po pár ranách do palubky se rozsvítilo, ale teď už taky nic. To že mi nesvítí palubka přežiju, ale jde mi hlavně o ty světla nevíte co stím? a může to mít něco společného s tou palubkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsechovec Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Tipuju tištěný spoj v pojistkové skříni, celkem běžná závada, nebo spíše vlastnost. Vymontovat, zespod přeletovat, namontovat, dá se i v autě, konektory se mi párkrát nezadařilo odpojit. Lakovat kvůli oxidaci asi už nebude vzhledem k stáří auta nutné. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 tak jsem zjistil že stačí lehce klepnout do pojistkové skříně a svítí a nic neblbne, takže mám teda proletovat ten tišťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Jasně, že je třeba to proletovat! Jinak ti to bude blbnout stále a při jízdě to nakonec nemusí být jen ta strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Tak problém vyřešen, ještě bych měl jeden dotaz. Chtěl bych vyměnit žárovky v tlačítkách. Ale nevím co je to za typ a jestli se žárovka kupuje i s objímokou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Ne, jsou tam ty malý bezpaticový označený W2 - výkon se dá koupit podle obchodu 1W, 1,5W nebo 2W, já tam měl dokonce nacpaný LEDky - ale ty jsem si dovnitř bastlil včetně odporů sám a už bych to dělat nechtěl, je to strašná piplačka tam všecko nacpat a nevyčudit nic do zkratu ani neroztavit ten plast okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 11. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Díky. Ještě mám další dotaz. Když nastartuji, rozsvítim světla a zařadim zpátečku (většinou stojim na brzdě), tak se mi na palubce rozsvítí zadní mlhovky a výhřev skla a zpátečka nesvítí. když při tom zmáčknu bud výhřev nebo mlhovku na palubce to svítí jasněji. Problém zmizí jakmile se rozjedu, pustim brzdu nebo vyřadim ( v tu chvílí pokud mám zpátečku se rozsvítí i zpátečkové svělo). Nevíte kde by mohl být špatný kontakt? Kolikrát to dělá i za jízdy že mi to asi na nerovnostech problikne. Editováno: 11. Únor 2015, autor: vfi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Máš to celý někde blbě ukostřený. Zpětný světla se ti ukostřujou jinam než mají = rozsvěcí to zbytek žárovek v tom nosiči žárovek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.