Malta Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 jj, znám, jeli jsme vyloženě (kolem Siemense) naposledy na podzim, když jsme jeli zadem přes Úsov, Uničov do Karlovy Studánky ... jinak přes Mohelnici pokaždé, když jedeme nahoru do kraje razovitého 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Směr Ostrava - tak jasně, ale tu spíš jen objíždíš... Chtěl jsem uspořádat nějakej minisraz, ale nikdo tu není ze Šumperska, Mohelnicka, Zábřežska...a od Svitav se ozval jen jeden člověk :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 před 4 hodinami, hardhouse.trip napsal: Já pracuji v navijárně ve firmě Siemens, kde se vyrábí elektromotory. Byla mi nabídnuta služební cesta do Německa (jen za litr denně na dietách :-)) kde bych se naučil nové elektromotory, které se budou dávat v Berlíně do autobusů. Jako aktivní bojovník proti elektromobilitě jsem to rázně odmítl a řekl jsem že na této slepé vývojové uličce se nebudu podílet :-D A to máš ve firmě tak vysoké postavení, nebo tam máte tak neformální vazby, že si to takhle můžeš dovolit říci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Ne... vysoký postavení určitě ne... Neformální vazby... Nikdo nikoho do ničeho nenutí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 před 3 hodinami, hardhouse.trip napsal: Směr Ostrava - tak jasně, ale tu spíš jen objíždíš... Chtěl jsem uspořádat nějakej minisraz, ale nikdo tu není ze Šumperska, Mohelnicka, Zábřežska...a od Svitav se ozval jen jeden člověk 😄 Tak když to protáhneš dále na sever, bude taky jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Přesně, hoď se na seznam a doraž😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Vzhledem k časové vytíženosti je to pro mně dost z ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 výmluvy , když dorazí i Piotr z Waršavy, nebo kluci z Prahy ... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 a raz za cas i blazon zo Slovenska :D 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Pravda, a ne zrovna přes kopec ze Žiliny 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2023 Já na živnost půl roku montáž někdy i výroba ze dřeva. Fajn práce, někdy ty nápady zákazníků ... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.