Voice Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Takže ty za tři roky nepřeplatíš ani korunu, to znamená že pro tebe je konečná cena 323t. Navíc bude pouze 3x6800kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Aby měl bez navýšení, musel by dát min 70% a tam je možnost mít splátky jen 12 nebo 24 měsíců.. Pokud má 36 tak přeplatí a v podstatě slevu navíc k marži dostal něco malého z toho co přeplatí, což taky není úplně výhra.. No ale důležitý je pocit, že "MÁM SLEVU MÁMO!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 neměl bych přeplatit nic navíc, když nebudu brát v potaz havárku a pojištění, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 a splátka je na 36 měsíců mín to nejde, je mi jasné, že ta jejich "sleva " za škofin se jim vrátí - tomu rozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 a jak se jim vrátí, když jak píšeš nepřeplatíš nic? (nepočítám to povinné, havárgu a gap atd.- i když i tak ti dali velmi slušnou cenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 já najdu k F III přímo škofin a naskenuji ho, má ho brácha u sebe kvůli DPH, jen z hlavy vím, že akontace byla 70 procent cca 209 a pak 36 splátek, najdu a dopíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 i prodejce mi říkal, že se nevyplatí to zaplatit v hotovosti, ale využít tu 70 procent akontaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Nejde využít možnost slevu 30tis na financování a k tomu úvěr bez navýšení.. Je to buď to a nebo to.. Tudíž kdyby ti dal bez navýšení, tak nemůže udělat mínus 30tis.. A obráceně.. Tudíž se stačí podivat na nabídku od prodejce na úvěr, že tam je úrok nějaký a neni tam 0.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 jo to je jasný, že se jim to vrátí, o tom nepochybuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 jen co budu mít podklady, tak napíšu přesně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 tak drobná korekce auto bez škofinu 330 333 Kč se škofinem 300 333 Kč, 70 procent akontace 210 233 Kč splátka uvěru 3123 Kč x 12 x 3 roky + měsíční pojištění ( hav+ pov+ sklo + gab ) 700 Kč x 12 x 3 roky tak můžet počítat jak jim to vrátím, respektive jak to výjde někdo se ptal na úrok a ten je psán 15 procent jinak ty splátky vyjdou na 112428 Kč + 210 233 Kč = 322 661 Kč ( bez pojištění) jen cena vozidla - chápete ???? :kol-27: :kol-27: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Tak pak nechápu proč se ještě najdou magoři jako já,a kupují auta v hotovosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Já bych auto v hotovosti nekoupil, volné finanční prostředky mají vydělávat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Jo to když slyším......modní věta, a co znám lidi tak kde nic tu nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Tak pak nechápu proč se ještě najdou magoři jako já,a kupují auta v hotovosti. Já to udělal také. Někdo nesnese ten pocit, že něco nikomu dluží. Stará škola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 v tom musí bejt nějakej chyták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Třeba je tam doplatek na konci úvěru, ale asi nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 No mě to nabízeli taky, ale nakonec jsem do toho nešel a vzal to hotově, protože ta cena 300 tis. je na faktuře a na tu cenu je pojištěné i auto (GAP). Pokud se nic nestane tak je ok, ale když nedej bože auto ukradnou tak pojišťovna zaplatí těch 300 tis. Ale ty za to auto zaplatíš 322 tis. Takhle mi to potvrdil i prodejce. Ale chápu když to někdo nemá hotově tak stejně platí úroky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 nechce se mi věřit, že by dneska bylo něco zadarmo pochopil bych třeba u leasingu na 1 rok apod... Ale i tak, mám radši, když mi auto od začátku říká pane... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 jo chlapáci souhlasím s Vámi, je to jasný, že když máš hotovost, tak to tam položíš, já ji mám, ale jdu do toho přes škofin, alespoň si to vyzkouším ...doplatek tam žádný není,......věřím, že gab nebude využit, ale furt lepší 300 než nula. ....taky jsem se rozmýšlel, zda raději nezaplatit hotovost,ale nějak zvítězila inovace bez legrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Taky jsem to mohl zacálovat cash a nakonec se nechal ukecat na 2/3 hotově a 1/3 Škofin. POV+HAV+GAP na dva roky vystaráno - nechtělo se mi kolem toho běhat a shánět, kde co jak za kolik. Možná na tom tratím, ale takhle to pro mě bylo jednodušší... PS: je to GAP jako "mezera, díra" ne GAB. Gab by mohl být tak leda gáblík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 OK GAP, jo říkal jsem si to stejně jako ty, možná že by mi cenu v pojišťovně udělali lepší, ale nechtělo se mi to taky řešit, takhle to mám od jednoho prodejce, zároveň ode mě vykoupí F I combi v den co si půjdu pro nové, tak že komplexnost byla na místě a usnadnila mi rozohodování, jediný co mi přišlo nadstandartní, tak je že mi v den žádosti o koupi nového vozu dali písemně cenu na staré auto, kdy tu cenu mi vyplatí až nové auto bude připraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 A co kdyz te nekdo naboura nebo tak. Sice to nechas opravit, ale cena puvodni fabci klesne (zamlcet, priznat?). Nebo co kdyz budes mit viditelne poškození, nekdo te treba lehce odre. Jak by se to pak resilo? Ponizili by ti vykupni cenu? Jake jsou tam podminky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Já jsem tak chtěl vloni koupit Roomstra, a nechat jim FI elegance, 2004, klima.....atd. Poslal jsem vin a aniž by viděli auto (vymazlenka, která se prodala přes 80, já nakonec dostal v ESA 55) nabídli protiúčtem pevnou cenu 40Tkč. S čímž jsem samozřejmně nesouhlasil. Tož tak asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 A jaký měla motor? Myslím si že za 11 let starý auto je těch 40 akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.