cejsi3 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Tento Mesic jsem si zamluvil predvadecku u smuclera v Plzni´. Je to 81kw kombi, vybava style plus. Auto bude mit najeto maximalne 5000km, posledni ctyri predvadecky co prodavali meli najeto mezi 2-3tkm. Konecna cena je 329tkc(hotove, bez financovani, bez vykupu vozidla). Auto budu prihlasovat v DE(nizsi dan), takze me vyjde cca 323tkc. V cene jsou zimni gumy + predplaceny servis 100.000km/5let Sleva 63tkc mi prijde slusna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Mám možnost dostat slevu 9% a po odečtení ještě další slevu 5,2% je reálně možné dostat někde větší slevu?Fůz by byl financován v hotovosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Na tvé slevy tu nikdo nemá, neváhej a ber další uloženku do garáže. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 před 5 hodinami, Boleslavák napsal: Mám možnost dostat slevu 9% a po odečtení ještě další slevu 5,2% je reálně možné dostat někde větší slevu?Fůz by byl financován v hotovosti. Tak tohle je bomba. Neváhej a ber rovnou 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boldrik Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 (editace) Zdravím, přidám svou zkušenost. Asi jsem lenoch, ale prodejce jsem neobcházel, neposílal dotazy na nabídku. Zašel jsem do prvního, načrtnul svou představu, že mám zájem o auto Fabia či Rapid kolem 350t. Prodejce mi dal rozpis pojištění, akontací, úvěrů. Při druhé návštěvě jsem měl více méně jasno. Fabia ambition + plus nějaké věci. 70% akontace, zbytek na dva roky úvěr bez úroku. Cena 352t, prodejce dal rovnou 5% (17 630) slevu + 10t za to, že dám vůz protiúčtem + mobilita plus zdarma, ale to je normální. Starou Fabii (2001, holý základ,1,4 MPI, obouchaná), které nejsem majitelem (je tátova, dostane moji mladší), ohodnotili na 20t. Protiúčet jsem volil především z důvod klidu. Nemusím nikomu dělat záruku na starý vůz, převod ....atd. Editováno: 11. Březen 2017, autor: boldrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Bohuzel, uplne normalni cena. Relativne stary auto, ac spolehlivy, ale vzdycky budes mit protiuctem nizsi cenu nez kdyz by si prodal sam. Verim ze by si za ni klidne jeste jednou tak tolik dostal. Ale bohuzel, je to dan za protiucet a defako i za to ze to mas bez starosti Oni ji treba za 35 tis. Kč streli, to je jasny, ale je to samozrejme tvoje volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azmodan Hracek Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Já dostal slevu 15procent a na stejnou konfiguraci u jineho dealera jen 4procenta. Cena za hotove, bez uveru, bez protiuctu, proste "dobry den, chci auto s touhle konfiguraci, za kolik mi ho umite prodat a kdy dodat?" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Mě to vyšlo nějak takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 To je doprodej předFL, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Jasný, bez filtru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FCCID Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Neví někdo jestli ještě platí u Fabie ten Trade in bonus 25k za vůz protiúčtem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Ano platí stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 V 2. 4. 2019 na 15:43, FCCID napsal: Neví někdo jestli ještě platí u Fabie ten Trade in bonus 25k za vůz protiúčtem? Mam aktualne stejnou otazku, dnes mi bylo v jednom salonu receno, ze trade in bonus byl jen do 31.5.2019. Netusi nekdo jestli je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.