bigboban Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Blbly mi přední stěrače, nechtěly se zastavit a nakonec se zastavily v půlce okna. Na četné rady po diskusích jsem vsadil na motor stěračů. Vymontoval jsem tedy celý přední mechanismus. Motor z něj jde sundat. Když pořídím nový motor, záleží na tom jak se napíchne na ten mechanismus? Záleží na jeho natočení vzhledem k natočení mechanismu? Bojím se že mi to při špatné kompletaci nepozná správně krajní polohy. Dělali jste už někdo tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Napoj motor na mechanizmus bez stěračů a spusť jeden cyklus. Mechanizmus se zastaví a tam nasaď ty stěrače na osy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Oukej, budu ti věřit. I když stále nechápu jak ten motor pozná kde je ten konec k zastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkasivak92 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) Dobrý den muj motor stěraču už dosloužíl ták jsem pořidíl z vrákoviště použíty ale konektor ma oválny ja měl ještě stárší konektor co je v pc Pán z vrákovíšte řikál že ať si to uštipnu a pečlivě za izolují kdýz jsem to se štípál tak ve stárým konektoru jsou 5 drátu v tom oválným 4 tak z bylo 1 černej a stěrače fungují krásně všechný rychlostí ale kdýž je vypnu tak pořad beží určitě to je tím že ten černy drátek někám chcé dodělat ale nevím kám prosím budu vděční za každou rádu Děkují . Editováno: 31. Červenec 2015, autor: jirkasivak92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.