Přejít na obsah

Výměna motoru stěračů


bigboban

Doporučené příspěvky

Blbly mi přední stěrače, nechtěly se zastavit a nakonec se zastavily v půlce okna. Na četné rady po diskusích jsem vsadil na motor stěračů. Vymontoval jsem tedy celý přední mechanismus. Motor z něj jde sundat. Když pořídím nový motor, záleží na tom jak se napíchne na ten mechanismus? Záleží na jeho natočení vzhledem k natočení mechanismu? Bojím se že mi to při špatné kompletaci nepozná správně krajní polohy. Dělali jste už někdo tohle?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Dobrý den muj motor stěraču už dosloužíl ták jsem pořidíl z vrákoviště použíty ale konektor ma oválny ja měl ještě stárší konektor co je v pc Pán z vrákovíšte řikál že ať si to uštipnu a pečlivě za izolují kdýz jsem to se štípál tak ve stárým konektoru jsou 5 drátu v tom oválným 4 tak z bylo 1 černej a stěrače fungují krásně všechný rychlostí ale kdýž je vypnu  tak pořad beží určitě to je tím že ten černy drátek někám  chcé dodělat ale nevím kám prosím budu vděční za každou rádu Děkují .

Editováno: , autor: jirkasivak92
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...