Publikováno Leden 21, 201510 r Pokud už to tady někde je, tak se omlouvám, nenašel jsem. U O2 jsem měl nastaveno následující chování: - při rozjezdu zamknout dveře - při zastavení a vytažení klíčku nic - při otevření dveří se odemknou jen ty konkrétní dveře - při stisku tlačítka odemčení nebo DO se odemknou všechny dveře Dokáže mi někdo poradit, jak toto nastavit u O3? Dle mého chápání do asi nejde, jde jen buď otevírat vše a nebo jedny dveře (ještě je tam funkce na jednu stranu vozidla). Takže teď se mi buď otevře rovnou celé auto a nebo musím vždycky zmáčknout DO nebo tlačítko v autě 2x za sebou, což je dost nekomfortní. O to víc, že mezi stisky musí být max. 2 s., takže když to odemknu jednou a pak si teprve uvědomím chyby, musím opět mačkat 2x... Mám Alarm + Safe. Díky moc, Mirek.
Leden 24, 201510 r - Při rozjezdu zamknout dveře - nastavit v boleru, zašktnout políčko, mám o.k. - když zastavím, zhasnu motor a vytáhnu klíček tak se celé auto odemkne. - Když nechám nastartováno, nebo jen zhasnu motor bez vytažení klíčku a otevřu jakékoli dveře (zevnitř), celé auto se odemkne, jde nastavit v boleru ještě jen jednu stranu nebo jedny dveře. Mám zaškrtnuto všechny dveře o.k. - při zamykání - odemykání DO zvenku se zamyká-odemyká celé auto a je tam ještě prostřední tlačítko na kufr. Stím se nedá nic dělat. Mě to tak funguje, ale nemám ani alarm, ani safe, jen obyč ambition.
Leden 24, 201510 r Autor Ahoj, díky za reakci. No právě asi problém je, že nastavení v Boleru jedny dveře/strana/všechny dveře se aplikuje i na DO a tlačítko uvnitř vozu. U O2 to bylo tak, že DO a tlačítko uvnitř vozu byla vždycky na všechny dveře bez ohledu na nastavení auta (jedny dveře/všechny dveře). Mohl bys, prosím, vyzkoušet, že když nastavíš jedny dveře, tak se ti auto taky chová jak píšu výše? Díky moc, Mirek.
Leden 25, 201510 r Je pravda že mám nastaveno všechny dveře a nijak dál jsem to nezkoumal. Myslel jsem že se tím nastavuje jen vystupování, protože auto nepozná na jaký straně stojíš. Tak jsem kouknul do návodu k obsluze od bolera, tam je to popsáno: (str 43) Jedny dveře - dveře řidiče, když je keesy, tak dveře řidiče, nebo spolujezdce podle toho kde stojíš. jedna strana - strana řidiče, když je keesy tak strana podle toho kde stojíš. Takže nic pro nás co nemáme keesy. Protože jestli jsem to správně pochopil tak by se odemykala jen strana u řidiče. Vyzkoušet to mužu, ale nevím kdy mi to vyjde. bolero str 43.bmp Upraveno Leden 25, 201510 r od Tonda 111
Leden 25, 201510 r tak vyzkoušeno. Nastaveno ´´jedny dveře´´ - zamkykání vždycky (při rozjezdu, tačítkem i zvenku DO) všechny dveře se zamknou - odemknutí DO zvenku - jeden stisk dveře řidiče - 2x rychle za sebou všechny dveře (přesně jak píšeš, jinak než u O2) - Když někdo vystoupí, odmknou se pouze dveře jakýma vystoupil, ostatní zůstane zamčené (to jde jako si měl u O2) - odemknutí tačítkem před řadící pákou - vzdyčky všechny dveře ať je nastaveno v boleru cokoliv (takže stejné jako píšeš u O2) - při zastavení a vytažení klíčku se odemkne celé auto ať je nastaveno cokoliv (obráceně než píšeš že jsi měl u O2)
Leden 27, 201510 r Autor Díky za vyzkoušení, chová se mi to stejně (Kessy nemám). Jak o tom přemýšlím, tak to nějak dává smysl, jen mě překvapila rozdílnost mezi O2 a O3. Ale na to si budu muset holt zvyknout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.