Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Super! Díky moc za tip. Na pneu mám Endurance High Gloss gel od Meguiars a zatím spokojenost. Zkusím teda na plasty ten ChG gel :-)

Na nelakované plasty je super Valet Pro Black to the future.

• 4 týdny později...

Co si myslíte o těchto přípravcích na ochranu laku?

https://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/meguiars/lestenky-a-vosky-na-lak/meguiars-paint-protect-extremne-dlouhodoba-ochra-s541171533

https://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/meguiars/lestenky-a-vosky-na-lak/meguiars-nxt-generation-tech-wax-2-0-532-ml-s379854289

To druhé je tekutý vosk s tím, že by mělo jít o rovnocenou alternativu tuhého vosku stejného typu. Je tomu tak i reálně? S tím tekutým se mě lépe pracuje.

Já se nechci nijak věnovat detailingu, auto slouží mě, ne já jemu. Ale o vhodnosti navoskovat auto mě už řeklo pár lidí a tím pádem mě to hlodá v hlavě. Jen mě štve že nemám prostory kde auto mýt v zimě. Venku s teplotama kolem nuly ale i 10° není zrovna příjemné :D

U F2 jsem po mytí použil pouze rychlovosk od Turtle a byl jsem spokojený byť nějaká ta ochrana vydržela 14 dní a pak šla rychle dolů. Takže tak s mojí náročností..

Ten paintprotect jsem chtel taky vyzkouset, teorie zní slibně, praxe nevim...ale celkově mě zatím meguiars moc nepřesvědčil, buď s tím neumím pracovat, nebo jsem od toho čekal něco víc, ale efekt se nedostavil. Každopádně mi přišel výsledek stejnej když jsem to patlal věcmi od Sonaxu, a to přibližně za poloviční cenu. Každopádně k tomu paintprotectu to bude víc pro lidi co si to auto jednou dvakrát za rok ošetří a pak nějak pravidelně umývají a mělo by to vydržet. 

Taky se vam zde hromadi spina? :( :kol-72::D

IMG_1629.JPG

Taky jo holt aerodynamika. Spíš mě vadí jak vytéká voda po umytí z krytých prostorů. okolo světel, zrcátka a kliky dveří.

Já mám tedy černou, ale takhle se mi nešpiní. Já ty boky mám totiž zas raný úplně celý. A to nemluvím o zadku, ten je jak jetel. Mám tedy HB.

O Combi má zadek extra špinavej

Jo, u tech dveri to mam stejne. Na tmave modre je to videt celkem dost. Zadek je zadelany komplet. Uz jsem se parkrat zapomnel a otrel se o naraznik, kdyz jsem lovil neco hluboko v kufru. Zasira se cudl, kterym se otevira kufr. Ale jeste jsem nevidel combi (nejen Fabka), které by to melo jinak...

Zkoušel na auto už někdo nastříkat takové ty novodobé spreje, co odpuzují vodu? By mě zajímalo jak by vypadalo půlka auta ošetřená a druhá ne a jak dlouho to vydrží, všude se chvástají, že to vydří dlouho.

Tak to je jenom vosk ne?

To nebude vosk ne?

taky jsem si poridil ochrannou vrstvu aneb nejvetsi prase v garazi :p

prase.jpg

Ta šedá barva je moc hezká:D

Na tohle taky stačí jedna delší cesta po dálnici tak to nech takto zakonzervovaný :D

njn, takmer na nerozoznanie od mojej.. ;)

ja mám aplikovanú ochranu aj na prednú kapotu.. a vraj na striebornej špinu nevidno..

IMG_20161215_080325.jpg

Už aby tie mrazy povolili, aby sme sa mohli ísť vykúpať..

před 1 hodinou, Reesha napsal:

Ta šedá barva je moc hezká:D

Jj, sediva Highway ;)

Za 5000 pojedu zas pro olej, tak to pak necham zase umyt zvenci i zevnitr...

• 4 měsíce později...

Měl bych prosím dotaz,

nemám zkušenost a nikde se mi nedaří dohledat...

Udělal jsem auto voskem Finish Kare 1000P, funguje to skvěle, jen si nejsem zcela jist, po jak dlouhé době se má nanesená vrstva začít leštit...

Nechal jsem to cca 15 minut...málo? Moc? kdy prosím začít leštit?

Děkuji za informaci.

Jednoznačně se nedá odpovědět, Záleží nateplotě a vlhkosti, jak po nanesení zasychá. Tady Ti posílám odkaz na návod na použití .

https://www.detailingpro.cz/p/finish-kare-big-white-hi-temp-paste-wax

Věřím že je postačující.

Nevím jak ses k vosku dostal, ale je povinnost prodávajícího dodat český návod k použití !!!

Upraveno od ralff

Moc Ti děkuji, když jsem to hledal, tak jsem si té malé ikonky nevšiml.

Mám již jasno, návod je stručný a jasný, výsledek po aplikaci senzační.

• 5 měsíců později...

Ahoj, můžete doporučit nějaký vyzkoušený přípravek na umytí auta? Asi nějakou ultra-chemii :lol: aby to auto odmastilo a zbavilo veškerých nečistot z provozu... Zatím mám jen pH neutrální šampon, ale to je tak na umytí navoskovaného auta, aby se neporušila ochrana

Upraveno od nseries100

Jar s vodou odmastuje dobre. Ale mozna je az moc agresivni?

Zdarec. A co tak zkusit toto. Soft99 Fusso Coat. Je to náhodou moc supr.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.