Jara-i Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Super! Díky moc za tip. Na pneu mám Endurance High Gloss gel od Meguiars a zatím spokojenost. Zkusím teda na plasty ten ChG gel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Na nelakované plasty je super Valet Pro Black to the future. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 http://sonax.cz/eshop-autokosmetiky-sonax/cisteni-exterieru/osetreni-vnejsich-plastu-sonax-xtreme-nano-akce-10-detail.html Používám todle a překvapivě dobře funguje, jenom je potřeba dávat pozor aby se to nenapatlalo i na lak....vydrží to tak 4 měsíce, pak už se sytost černý zase trochu ztrácí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Co si myslíte o těchto přípravcích na ochranu laku? https://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/meguiars/lestenky-a-vosky-na-lak/meguiars-paint-protect-extremne-dlouhodoba-ochra-s541171533 https://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/meguiars/lestenky-a-vosky-na-lak/meguiars-nxt-generation-tech-wax-2-0-532-ml-s379854289 To druhé je tekutý vosk s tím, že by mělo jít o rovnocenou alternativu tuhého vosku stejného typu. Je tomu tak i reálně? S tím tekutým se mě lépe pracuje. Já se nechci nijak věnovat detailingu, auto slouží mě, ne já jemu. Ale o vhodnosti navoskovat auto mě už řeklo pár lidí a tím pádem mě to hlodá v hlavě. Jen mě štve že nemám prostory kde auto mýt v zimě. Venku s teplotama kolem nuly ale i 10° není zrovna příjemné U F2 jsem po mytí použil pouze rychlovosk od Turtle a byl jsem spokojený byť nějaká ta ochrana vydržela 14 dní a pak šla rychle dolů. Takže tak s mojí náročností.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Ten paintprotect jsem chtel taky vyzkouset, teorie zní slibně, praxe nevim...ale celkově mě zatím meguiars moc nepřesvědčil, buď s tím neumím pracovat, nebo jsem od toho čekal něco víc, ale efekt se nedostavil. Každopádně mi přišel výsledek stejnej když jsem to patlal věcmi od Sonaxu, a to přibližně za poloviční cenu. Každopádně k tomu paintprotectu to bude víc pro lidi co si to auto jednou dvakrát za rok ošetří a pak nějak pravidelně umývají a mělo by to vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Taky se vam zde hromadi spina? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Taky jo holt aerodynamika. Spíš mě vadí jak vytéká voda po umytí z krytých prostorů. okolo světel, zrcátka a kliky dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Já mám tedy černou, ale takhle se mi nešpiní. Já ty boky mám totiž zas raný úplně celý. A to nemluvím o zadku, ten je jak jetel. Mám tedy HB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 O Combi má zadek extra špinavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Jo, u tech dveri to mam stejne. Na tmave modre je to videt celkem dost. Zadek je zadelany komplet. Uz jsem se parkrat zapomnel a otrel se o naraznik, kdyz jsem lovil neco hluboko v kufru. Zasira se cudl, kterym se otevira kufr. Ale jeste jsem nevidel combi (nejen Fabka), které by to melo jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Zkoušel na auto už někdo nastříkat takové ty novodobé spreje, co odpuzují vodu? By mě zajímalo jak by vypadalo půlka auta ošetřená a druhá ne a jak dlouho to vydrží, všude se chvástají, že to vydří dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Tak to je jenom vosk ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 To nebude vosk ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 taky jsem si poridil ochrannou vrstvu aneb nejvetsi prase v garazi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Ta šedá barva je moc hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Na tohle taky stačí jedna delší cesta po dálnici tak to nech takto zakonzervovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 njn, takmer na nerozoznanie od mojej.. ja mám aplikovanú ochranu aj na prednú kapotu.. a vraj na striebornej špinu nevidno.. Už aby tie mrazy povolili, aby sme sa mohli ísť vykúpať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 před 1 hodinou, Reesha napsal: Ta šedá barva je moc hezká Jj, sediva Highway Za 5000 pojedu zas pro olej, tak to pak necham zase umyt zvenci i zevnitr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Měl bych prosím dotaz, nemám zkušenost a nikde se mi nedaří dohledat... Udělal jsem auto voskem Finish Kare 1000P, funguje to skvěle, jen si nejsem zcela jist, po jak dlouhé době se má nanesená vrstva začít leštit... Nechal jsem to cca 15 minut...málo? Moc? kdy prosím začít leštit? Děkuji za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 (editace) Jednoznačně se nedá odpovědět, Záleží nateplotě a vlhkosti, jak po nanesení zasychá. Tady Ti posílám odkaz na návod na použití . https://www.detailingpro.cz/p/finish-kare-big-white-hi-temp-paste-wax Věřím že je postačující. Nevím jak ses k vosku dostal, ale je povinnost prodávajícího dodat český návod k použití !!! Editováno: 30. Duben 2017, autor: ralff 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Moc Ti děkuji, když jsem to hledal, tak jsem si té malé ikonky nevšiml. Mám již jasno, návod je stručný a jasný, výsledek po aplikaci senzační. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 (editace) Ahoj, můžete doporučit nějaký vyzkoušený přípravek na umytí auta? Asi nějakou ultra-chemii aby to auto odmastilo a zbavilo veškerých nečistot z provozu... Zatím mám jen pH neutrální šampon, ale to je tak na umytí navoskovaného auta, aby se neporušila ochrana Editováno: 16. Říjen 2017, autor: nseries100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Jar s vodou odmastuje dobre. Ale mozna je az moc agresivni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Zdarec. A co tak zkusit toto. Soft99 Fusso Coat. Je to náhodou moc supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 @Martin Rušaj na vosk jsem se neptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.