Buldog77 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Chci se zeptat, jestli dodatečnou montáží tažného zařízení nějak neovlivním záruku. Protože 9000,- přímo z výroby se mi za něj dávat nechce. Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Pokud to bude originální tažné montované v autorizovaném servise, tak by to na záruku nemělo mít vliv. Nicméně pokud si to necháš namontovat u Pepy v garáži, tak pak závady spojené a způsobené tažným budeš muset reklamovat u něho. Já vzal tažné rovnou z linky už jen proto, že FIII má s tažným jiný nárazník (díra na tažné v něm je rovnou a nemusí se řezat) a kvůli integraci s park. senzory. Druhá věc je cena - železo stojí 4500 až 6000,- a elektrika cca 4000 + práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Na záruku to vliv nebude mít (teda aspoň v autorizáku)-->několikrát jsme to v autorizovaném servisu Škoda dodělávali na nové škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Jedna praktická zkušenost s doděláním tažného v autorizáku. Na FI skladovku nám tažné dodělávali před prodejem. Během několika měsíců dvakrát vyhořela řj, než přišli na to, že to bylo špatně zapojenou elektrikou tažného. Obě opravy proběhly bez problému v rámci záruky. Cena obou oprav byla tehdá v roce 2001 kolem 50000,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Zrovna u tažnýho se mi tahle částka zná jako pakatelní, v porovnání třeba s tempomatem. Je pro mě nepochopitelný, že někdo dá tři sta tisíc za auto a potom si do něj nechá hrabat nějakým Frantou jenom proto, aby ušetřil tři tisíce. V rodině máme podobnou zkušenost jako Pavel M, dodělávané tažné v autorizáku, čímž rozbili elektriku a řešilo se to minimálně měsíc. Navíc ve fabrice k tažnému dávají silnější alternátor, silnější baterku a větší chladič. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Take si myslim, ze rozdil 3k neni zase tak hrozny. Navic clovek to uz bude mit od vyroby a bude mit klid, zadne starosti si to shanet jeste nekde jinde. Ve vysledku (kdyz zapocitam cas, ze auto se musi nekam dovezt, pak cekat az to tam Franta primontuje, atd...) tak to vyjde nakonec na stejny penize s pochybnou zarukou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 v případě, že mám vůz namontované tažné z vyýroby, tak tam je silnější alternátor, výkonější chlazení, upravené zadní pružiny. To vám už nikdo neuděla. 9.000,- je podle rozumná cena za originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 2. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Díky za názory, nakonec jsem se rozhodnul, že ho nebudu dávat vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 ...aj tak sa dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jak psal Habi001, tyhle další úpravy tu cenu rozhodně činí adekvátní a vyplatí se dát přímo z výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ičko Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 caute, Habbi ma pravdu mozem to potvrdit, po zapojeni tazneho mi po nejakom case odpalilo diodovy mostik v alternatore v servise mi to odporucili tiez aby som tam dal silnejsi alternator, a to nehovorim o silenblokoch motora a zadnej napravy za par rokov to mas vsetko vymlatene, a samozrejme spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ma ho uz niekto original na f3 combi? Ze by sem dal foto. Ja tom mam tiez zatial iba objdnane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamut69 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 mám ho přímo z výroby, ale ještě jsem ho z kufru nevyndal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 ja ho taky mam a pouzivam celkem často - vozim na nem kola... s montazi/demontazi není zadny problém... pocitam, ze dotycny, co chtěl fotku, uz bude také mit sve vlastní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 mam vyzera to v pohode pokial tam nie je namonrované tak to nie je vobec vidiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Zdravím hoši. Přikládám něco pro "samo domo".Protože hodně používám a nesundávám tažné, nemohl jsem se dívat na tu příšernou lochnu,kterou vytvořila ŠA.Práce asi na půl hodinky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Neni to nahodou tak, ze pokud je tazne odnimatelne a zrovna na nem nic netahnes,nemel bys ho mit na aute vubec, hmm? Ja vim, ty si chranis zadek, ale odskace to ten co do tebe vrazi. Pritom v tom muze byt nevinne, protoze byl jen dilkem v dominu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Za nesundávání bych majiteli ty koule řezal. Celý život parkuji v řadě, tak jistě chápete. Jinak pěkná práce, ale podle mého názoru zbytečná, jelikož sundat a nandat tažné není nic dramatického, i když se to dělá často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Máte někdo na neodnímatelné tažné zařízení 6V6 092 101? Na fotce vidím jakoby šroub, takže doufám že odmontovat půjde. Chápu to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Pokud se jmenuje neodnímatelné tak nevím nevím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Vzal bych to flexou a to by v tom byl cert... ... a nebylo by lepsi si vzit teda odnimatelne tazne, kdyz ho chces odmontovavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Za odnimatelné tažné je považováno takové,kde jde koule odejmout bez použití nářadí.Pevné je když je koule přivařená nebo přišroubovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 No prave. S odnimatelnym pak neni takova prace a neni potreba kontrolovat, jestli je dotazene malo nebo moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Za odnimatelné tažné je považováno takové,kde jde koule odejmout bez použití nářadí.Pevné je když je koule přivařená nebo přišroubovaná. I pevné tažné (tj. takové, které lze odejmout pouze za použití nářadí) se musí snímat pokud zakrývá RZ nebo osvětlení vozidla. To se naštěstí škodovek netýká, ale některých značek ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Pevné mám jako další bezpečnostní prvek při parkování v Praze páč když vidím ta hovada jak při parkování otloukají vše kolem sebe ..., žádné dotažení není třeba kontrolovat a bajonet se může taky opotřebovat a jeho zámky zlobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.