milanxx Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Bude, nutno přeprogramovat řidící jednotky aby počítali s koulí. To by měl udělat správně autorizovaný montážník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Tak tomu nějak nerozumím. elektrika bude hloupá. Jde o to, jestli při couvání bez vozíku nebude koule vadit senzorům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Ta koule by senzorům neměla vadit. Nevím jak by ŘJ věděla že tam je či není koule. Ta vypne senzory jen když je použita zásuvka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Senzory se při montáži tažného kodují aby pípali o cca 20cm dřív. A to i při odnímatelném. To proto, že trvalé píp dál už ne je při namontované kouli už pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 To je zajímavé, ale já potřebuji vědět jestli tak jak jsou nastavené senzory nyní nebudou snímat tu krytku. Že to auto bude o kousek delší beru, ale nikdy necouvám nadoraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Montoval jsem galii na 2015 a nevadilo to,předpokládám že u faceliftu to bude stejně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Ahoj, jsem z Prahy. Fabia III combi Style. Prosím o doporučení servisu na montáž tažného. Hlavně chci využívat tažné na nosič kol. Děkuji za nasměrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.