Březen 31, 20223 r Bude, nutno přeprogramovat řidící jednotky aby počítali s koulí. To by měl udělat správně autorizovaný montážník.
Březen 31, 20223 r Tak tomu nějak nerozumím. elektrika bude hloupá. Jde o to, jestli při couvání bez vozíku nebude koule vadit senzorům.
Březen 31, 20223 r Ta koule by senzorům neměla vadit. Nevím jak by ŘJ věděla že tam je či není koule. Ta vypne senzory jen když je použita zásuvka.
Březen 31, 20223 r Senzory se při montáži tažného kodují aby pípali o cca 20cm dřív. A to i při odnímatelném. To proto, že trvalé píp dál už ne je při namontované kouli už pozdě
Březen 31, 20223 r To je zajímavé, ale já potřebuji vědět jestli tak jak jsou nastavené senzory nyní nebudou snímat tu krytku. Že to auto bude o kousek delší beru, ale nikdy necouvám nadoraz.
Březen 31, 20223 r Montoval jsem galii na 2015 a nevadilo to,předpokládám že u faceliftu to bude stejně
Listopad 10, 20222 r Ahoj, jsem z Prahy. Fabia III combi Style. Prosím o doporučení servisu na montáž tažného. Hlavně chci využívat tažné na nosič kol. Děkuji za nasměrování.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.