Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Montáž potahu je jednoduchá, kupoval jsem je taky org. a nic složitého to není jenom na opěradlech se trochu nadřeš ale jinak vše v poho.

no tam ho strašili, že se prý musí vyndat sedačky a já nevím co, nějakej návod asi není co? :kol-47:

Za ty prachy to radeji kazdy rok vytepuju.

pěkný, ale co ta montáž, dá se to tedy doma?

Edit: tak montáž práce doma pro jednoho cca. 2 hoďky práce, pravda je zapotřebí trocha trpělivosti. Nechápu jak si za to můžou říct v servisu 2000,- prý práce pro technika na 4 hodiny...

Upraveno od amirinda

• 8 měsíců později...

Pridám aj ja svoj príspevok k téme. Rozhodol som sa tiež pre poťahy a tu je výsledok. 

GOPR0009_1482936525872_high.JPG

GOPR0014_1482936525872_high.JPG

GOPR0015_1482936525872_high.JPG

GOPR0018_1482936525872_high.JPG

No vypadá to moc hezky, možná jedno z řešení pro sedačky Monte Carlo :D teda ne žeby zrovna mě vadily.

Kolik taková sranda koštuje.

Mám potahy s výhřevem. Jiná cesta nebyla když jsem si výhřev neobjednal. Mám je z ht.

"Taková sranda" po finančnej stránke nieje sranda :D 354€ za to čo vidíš na foto :D Materiál Leather Look Black a stred RS Design Grey + zelené obšitie. Bližšie info si môžeš dohľadať na autopotahy.sk (firma MAD). U nás ich produkty predávajú aj autorizaky škody. V tom kde som objednával aj auto, ich dealerka dokonca zadarmo montuje. Ceny za poťahy (látka) začínajú tuším niekde okolo 160€ a dá sa to s trochou fantázie vyšplhať až na skoro 600€ keď chce človek individuálny dizajn s použitím alcantary a podobných srandičiek :)

No to je slušná suma :D

Tak lacné to nie je, ale je to kvalita :D len teraz o kúsok dlhšie čakám na ohrev sedačiek :D 

Osobne pro potahy nejsem, ale tyhle jsou fakt kvalita. Znam vyrobky MADu a kdyby me uz nekdo donutil je dat, tak jedine od nich. 

Taky budu objednávat potahy. Na starém autě se mi totiž na sedadle řidiče prošoupala látka na opěradle, zřejmě kontaktem při nasedání do auta.

• 1 měsíc později...

Používám mnoho let potahy DIANA z Německa .

http://www.atu.de/shop/kategorie/Zubehoer-w10020/Innenausstattung-w5693/Sitzbezuege-und-Zubehoer-w5707/Einzel-Sitzbezuege_w5712/?params=fh_location=//root/de_DE/categories<{root_atu}/categories<{root_atu_w_10020}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693_w_5707}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693_w_5707_w_5712}/brand>{diana}/kfz_hersteller>{skoda}

http://www.diana-shop.de/index.htm

Kvalita je naprosto perfektní.Dělám servisáka,takže lezu do auta cca 50-70x za den.To by normálně sedačka (potah) nějakých pět let nevydržela-hlavně krajní šev sedáku.

Kupuju sice jenom přední,protože na zadních sedákách prakticky nikoho nevozím...jenom výjmečně.

Potahuji zásadně vyndané sedáky,protože pokud se potahy jednou pořádně nasadí,tak nehrozí žádné shrnování a podobně.

Potahy na foto něco přes dva roky.

001.JPG

005 (2).JPG

007 (2).JPG

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.