Duben 8, 20169 r Montáž potahu je jednoduchá, kupoval jsem je taky org. a nic složitého to není jenom na opěradlech se trochu nadřeš ale jinak vše v poho.
Duben 9, 20169 r no tam ho strašili, že se prý musí vyndat sedačky a já nevím co, nějakej návod asi není co?
Duben 11, 20169 r http://www.autopotahytaso.cz/autopotahy-pro-osobni-automobily/skoda-autopotahy/skoda-fabia-iii pasují uplně perfektně
Duben 12, 20169 r pěkný, ale co ta montáž, dá se to tedy doma? Edit: tak montáž práce doma pro jednoho cca. 2 hoďky práce, pravda je zapotřebí trocha trpělivosti. Nechápu jak si za to můžou říct v servisu 2000,- prý práce pro technika na 4 hodiny... Upraveno Květen 9, 20169 r od amirinda
Prosinec 28, 20168 r Pridám aj ja svoj príspevok k téme. Rozhodol som sa tiež pre poťahy a tu je výsledok.
Prosinec 28, 20168 r No vypadá to moc hezky, možná jedno z řešení pro sedačky Monte Carlo teda ne žeby zrovna mě vadily. Kolik taková sranda koštuje.
Prosinec 28, 20168 r Mám potahy s výhřevem. Jiná cesta nebyla když jsem si výhřev neobjednal. Mám je z ht.
Prosinec 29, 20168 r "Taková sranda" po finančnej stránke nieje sranda 354€ za to čo vidíš na foto Materiál Leather Look Black a stred RS Design Grey + zelené obšitie. Bližšie info si môžeš dohľadať na autopotahy.sk (firma MAD). U nás ich produkty predávajú aj autorizaky škody. V tom kde som objednával aj auto, ich dealerka dokonca zadarmo montuje. Ceny za poťahy (látka) začínajú tuším niekde okolo 160€ a dá sa to s trochou fantázie vyšplhať až na skoro 600€ keď chce človek individuálny dizajn s použitím alcantary a podobných srandičiek
Prosinec 29, 20168 r Tak lacné to nie je, ale je to kvalita len teraz o kúsok dlhšie čakám na ohrev sedačiek
Prosinec 29, 20168 r Osobne pro potahy nejsem, ale tyhle jsou fakt kvalita. Znam vyrobky MADu a kdyby me uz nekdo donutil je dat, tak jedine od nich.
Leden 4, 20178 r Taky budu objednávat potahy. Na starém autě se mi totiž na sedadle řidiče prošoupala látka na opěradle, zřejmě kontaktem při nasedání do auta.
Únor 19, 20178 r Používám mnoho let potahy DIANA z Německa . http://www.atu.de/shop/kategorie/Zubehoer-w10020/Innenausstattung-w5693/Sitzbezuege-und-Zubehoer-w5707/Einzel-Sitzbezuege_w5712/?params=fh_location=//root/de_DE/categories<{root_atu}/categories<{root_atu_w_10020}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693_w_5707}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693_w_5707_w_5712}/brand>{diana}/kfz_hersteller>{skoda} http://www.diana-shop.de/index.htm Kvalita je naprosto perfektní.Dělám servisáka,takže lezu do auta cca 50-70x za den.To by normálně sedačka (potah) nějakých pět let nevydržela-hlavně krajní šev sedáku. Kupuju sice jenom přední,protože na zadních sedákách prakticky nikoho nevozím...jenom výjmečně. Potahuji zásadně vyndané sedáky,protože pokud se potahy jednou pořádně nasadí,tak nehrozí žádné shrnování a podobně. Potahy na foto něco přes dva roky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.