Mrštik Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Montáž potahu je jednoduchá, kupoval jsem je taky org. a nic složitého to není jenom na opěradlech se trochu nadřeš ale jinak vše v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amirinda Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 no tam ho strašili, že se prý musí vyndat sedačky a já nevím co, nějakej návod asi není co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Za ty prachy to radeji kazdy rok vytepuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinus30 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 http://www.autopotahytaso.cz/autopotahy-pro-osobni-automobily/skoda-autopotahy/skoda-fabia-iii pasují uplně perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amirinda Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) pěkný, ale co ta montáž, dá se to tedy doma? Edit: tak montáž práce doma pro jednoho cca. 2 hoďky práce, pravda je zapotřebí trocha trpělivosti. Nechápu jak si za to můžou říct v servisu 2000,- prý práce pro technika na 4 hodiny... Editováno: 9. Květen 2016, autor: amirinda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Pridám aj ja svoj príspevok k téme. Rozhodol som sa tiež pre poťahy a tu je výsledok. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 No vypadá to moc hezky, možná jedno z řešení pro sedačky Monte Carlo teda ne žeby zrovna mě vadily. Kolik taková sranda koštuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Mám potahy s výhřevem. Jiná cesta nebyla když jsem si výhřev neobjednal. Mám je z ht. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 "Taková sranda" po finančnej stránke nieje sranda 354€ za to čo vidíš na foto Materiál Leather Look Black a stred RS Design Grey + zelené obšitie. Bližšie info si môžeš dohľadať na autopotahy.sk (firma MAD). U nás ich produkty predávajú aj autorizaky škody. V tom kde som objednával aj auto, ich dealerka dokonca zadarmo montuje. Ceny za poťahy (látka) začínajú tuším niekde okolo 160€ a dá sa to s trochou fantázie vyšplhať až na skoro 600€ keď chce človek individuálny dizajn s použitím alcantary a podobných srandičiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 No to je slušná suma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Tak lacné to nie je, ale je to kvalita len teraz o kúsok dlhšie čakám na ohrev sedačiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Osobne pro potahy nejsem, ale tyhle jsou fakt kvalita. Znam vyrobky MADu a kdyby me uz nekdo donutil je dat, tak jedine od nich. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marius Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Taky budu objednávat potahy. Na starém autě se mi totiž na sedadle řidiče prošoupala látka na opěradle, zřejmě kontaktem při nasedání do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Používám mnoho let potahy DIANA z Německa . http://www.atu.de/shop/kategorie/Zubehoer-w10020/Innenausstattung-w5693/Sitzbezuege-und-Zubehoer-w5707/Einzel-Sitzbezuege_w5712/?params=fh_location=//root/de_DE/categories<{root_atu}/categories<{root_atu_w_10020}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693_w_5707}/categories<{root_atu_w_10020_w_5693_w_5707_w_5712}/brand>{diana}/kfz_hersteller>{skoda} http://www.diana-shop.de/index.htm Kvalita je naprosto perfektní.Dělám servisáka,takže lezu do auta cca 50-70x za den.To by normálně sedačka (potah) nějakých pět let nevydržela-hlavně krajní šev sedáku. Kupuju sice jenom přední,protože na zadních sedákách prakticky nikoho nevozím...jenom výjmečně. Potahuji zásadně vyndané sedáky,protože pokud se potahy jednou pořádně nasadí,tak nehrozí žádné shrnování a podobně. Potahy na foto něco přes dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.