Jožko Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Mne sa to zapína hocikedy a to ani netlačím na pásy.Neviem čím to je,Stačí aby som trochu dotlačil kotvu a vypne sa to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Ahoj všem, mám OII combi a poslední dobou mě nepravidelně zlobí signalizace zapnutí bezpečnostních pásů. Projevuje se tak, že i když jsem připásaný, tak se rozsvítí kontrolka a začne chvíli pípat. Nevysledoval jsem příčinu. Pás je zacvaknutý dobře. Nevíte v čem by mohl být problém? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Take mi to uz 2x udělalo. A dokonce mi muj vlastni telefon volal přes handsfree (bluetooth)z vlastního čísla na vlastní číslo aniž bych cokoliv zmáčknul. Měl jsem vytřeštěné oči na palubní počítač snad 10 sekund.Potom se to ukončilo. Čím víc elektriky tím víc to dělá paseku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KEDARBOBRY Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 (editace) Ahoj, taky mi to začalo blikat a pípat a je to pořád častěji..... ale dělá to jen při velmi pomalé jízdě, třeba když dobržduji na křižovatce. Asi to bude něco v tom zámku pásu, vždy pás jakoby domáčknu a přestane to..... ví někdo co s tím ??? Díky Tak jsem tady našel podobné téma a už je to v poho :::: Editováno: 29. Březen 2012, autor: KEDARBOBRY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tak jsem mluvil se známým, který dělá v autorizovaném servisu a na vině je držák, do kterého se zacvakává bezpečnostní pás. Na vrakáči mi ho sežene za 500,- a za novej chtějí v servisu 850,- . Tak asi koupím novej ... Pokud by někdo věděl, kde ho sehnat levněji, budu rád :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robbox Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Taky mi to dělalo,odpojil jsem dole pod sedačkou a je pokoj(jsou tam dva konektory,jeden je na airbag) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Staší přes diag,vypnout pípání nezapnutého pásu,nejen že přestane pípat ale nesvítí ani kontrolka na palubovce... Samozdřejmě pokud na tom někdo trvá a chce to mít tak jednině koupit ten novej držák,z vrakáče bych nedoporučoval protože už nemusí být 100% a může to začít dělat taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fmetal Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Dobrý den, potřebuji poradit - při zapnutém pásu se mi často sepíná signalizace, myslím že je zřejmě špatné čidlo je možná nějaká oprava nevíte? Popř. vyřazení pípání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Míša Kovář Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 pokud chceš aby tě to neotravovalo tak si to nechej smazat na diagnostice nebo odpoj takovou malu černou kostičku co k ní vedou dva drátky pod sedačkou kobercem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Zbytečně založené téma, stačí hledat už to tady je http://forum.skodahome.cz/topic/118097-zlobi-me-signalizace-zapnuti-bezp-pasu-oii/ fmetal: Pokud to chceš mít funkční tak jedině koupit nový držák bezpečnostního pásu,stojí cca 800kč pokud ti vadí jenom to pípání tak bud odpojit pod sedačkou to ti ale bude svítit kontrolka nezapnutého pásu na budíkách,nebo se dá odkódovat pomocí diagnostiky (můžu udělat,záleží odkud jsi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 ... při zapnutém pásu se mi často sepíná signalizace, ... Ale to jen hned po zapnutí zapalování, ne? Protože později už nepípá a nebliká nikdy. Jinak pokud to otravuje kvůliva nefunkčního spínače, jsem pro: - opravit jej nebo - maximálně odpojit ten konektor pod sedačkou. Signalizaci jako upozornění na nutnost zapnout pásy bych nechal vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Wojnar: fmetal to Myslel asi takto: má zapnutý pás,jede a z ničeho nic mu začne pípat signalizace protože si auto začne myslet že si pás odepnul,přitom má pás stále zapnutý,chyba je v tom držáku do kterého se pás zacvakává.pak to zase přestane a pak to zase někdy udělá.nedávno jsem se s tím setkal v kamarádově OII a je to celkem protivné když jedeš a najednou ti to začne pípat a nejde s tím nic udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Aha, nějak jsem přehlédl, že je to na OII. Páč na OI to svítí a píská jen bezprostředně po zapnutí zapalování, pak už nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fmetal Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Wojnar: fmetal to Myslel asi takto: má zapnutý pás,jede a z ničeho nic mu začne pípat signalizace protože si auto začne myslet že si pás odepnul,přitom má pás stále zapnutý,chyba je v tom držáku do kterého se pás zacvakává.pak to zase přestane a pak to zase někdy udělá.nedávno jsem se s tím setkal v kamarádově OII a je to celkem protivné když jedeš a najednou ti to začne pípat a nejde s tím nic udělat. Je to přesně tak, musím koupit nový držák. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobe.lbc Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Tak já mám opačný problém, otočím klíčkem kontrolka se rozsvítí zapípá alarm a pak zhasne aniž jsem připoután nebo ne. Pokud se připoutám před otočením klíčku tak alarm nehouká ale kontrolka se rozsvítí a zhasne. I když se během jízdy odpoutám tak se kontrolka ani alarm neaktivují. nevíte čím by to mohlo být? Mám fabii elegance combi 2.0 rok 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 zdravim mam stejny broblem,, dobra Rada ot ADLERos dik,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Já jsem to řešil tak že po demontaži držáku pásu a jeho rozpulení se vyjmul spínač . Po napružení unaveného kontaktu bylo zase všecko Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Tak jsem si koupil nový zámek a sám vyměnil. Za hodinku hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattew Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Nazdar, chcem sa opýtať? Mne keď sa zapnem pásom, všetko je OK, kontolka zhasne aj prestane pípať. Po prejdení asi1O km mi to začne pípať a strieda sa že signalizuje všetko OK a že niesom pripútaný. Dočítal som sa o tom že sa to dá vypnuť pod sedadlom, ale toto riešenie nechem robiť. Chcem vedieť či sa to nedá nejako opraviť, alebo niečo spraviť aby mi to počas jazdy nepípalo aj keď som zapnutý. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 skús,keď ti to začne počas jazdy pípať zatlačiť ten pás viacej do toho zámku..ak to prestane,tak máš špatný ten zámok http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1z1858471amrr-zamok-bezpecnostneho-pasu-oe-14183.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo2 Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 rozpojit konektor pod sedadlem a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 taky mi to blbne, chtěl bych se zeptat jak vyndám bezpečnostní pás ? nemůžu se tam s klíčem dostat, abych ho povolil .... mám tam hned sedačku a středovou loketní opěrku ? Jak jste to řešili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 jak jste se dostali k výměně bezpečnostnímu pásu ? Nedostanu se tam klíčem mezi sedačkou a loketní opěrkou ? Musím ji nějak demontovat nebo jak jste to řešili ? rád bych si ji taky vyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 ak ma pamäť neklame,tak sedačka von.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.