Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj lidi můj první problém je ten, že se mi nerozsvítí kontrolka pásy a nevydává žádný zvuk. A druhý problém je ten že musim sundat dekl ze zrcátka u řidiče a musím vyměnit blinkr....poraď te mi prosím :) děkuji

nech si někde odprogramovat pásy..  např: http://www.cardiagnostik.cz/ a jiní

najdi si návod, je to jednoduchy, akorát to vycvakneš

dobře, dobře díkyy :)

• 1 měsíc později...

Konektor rozpojit není problém,ale funguje vše tak jak má???Airbag atd???????

• 2 týdny později...

Nemate nekdo navod, jak se da rozdelat držak pasu se signalizaci, taky me to zlobí, tak sem to vypl uplne pomoci VAGu, ale chtěl bych to funkčni. Určitě stači jen rozdelat ten držak a pohrat si s kontaktem. diky

• 3 týdny později...

Mě řekni jak jsi ten držak rozebral,když to je zalisovane.

• 1 měsíc později...

Zdravím Vás,

já jsem to vyřešil vyčistěním kontaků uvnitř zámku pásu. Přikládám zjednodušený postup - není to zcela "košer" - kryt zámku se musí po opravě přilepit, ale zatím to funguje.

Romec

Zámek - signalizace.pdf

Upraveno od Romec

Zdravím Vás,

posílám návod na "opravu" signalizace pásů. Není to zcela "košer", ale zatím funguje.

Zámek - signalizace.pdf

Upraveno od Romec

• 1 měsíc později...

Ahojky.mam tady taky prosbu.Kolega psal nech si odprogramovat pasy ? uz ti to funguje ??? rad bych se nechal poučit.mam tentyž problem a nevim jak to kolegy myslel "" nech si odrpgram pasy. Diky za odpověd.

• 2 týdny později...

Asi budem prvy ale je u Octavie MR2008 predFL mozna dodatocna montaz signalizacie na vsetky sedadla?

• 1 rok později...

Dobrý večer. Chtěl bych se zeptat... Začalo mi zlobit "čidlo", které hlídá zapnutí bezpečnostního pásu při jízdě. Ikdyž mám pás zapnutý, semtam se mi rozsvítí(pípá) kontrolka, že nemám pás zapnutý. Dá se tahle funkce nějak vypnout, nebo jak řešit to, aby to nedělalo? V případě že se to dá vypnout, umí to někdo z mladoboleslavska? Díky za odpověď

Upraveno od Mr.Tvola

lze ji odkodovat v palubaku, navod na to tu najdes...

• 1 rok později...

Romec,moc děkuji za super fotky. :kol-47: Udělal jsem to přesně tak a pás zase funguje jak má.Není třeba nic kupovat, ani odpojovat. :kol-47:  :kol-47:

• 10 měsíců později...
V 15. 8. 2013 na 13:52, Romec napsal:

Zdravím Vás,

já jsem to vyřešil vyčistěním kontaků uvnitř zámku pásu. Přikládám zjednodušený postup - není to zcela "košer" - kryt zámku se musí po opravě přilepit, ale zatím to funguje.

Romec

Zámek - signalizace.pdf

Taky díky, Romec, za super návod, udělal jsem to taky podle něj a mám opraveno..a ušetřeno :-)

• 7 měsíců později...

Zdravím, nemáte někdo schéma zapojení kontroly pásu řidiče v OII před FL?

Dík.

Nikdo nepomůže?

Bohužel DP neobsahuje elektrická schémat, alespoň ta co mám já ne.

A na co je potřeba schéma zapojení pro 1 vypínač se dvěma dráty? To chceš dodělat na sedačku spolujezdce?:)

Takže jsem zapátral na NETu a nakonec jsem si potřebné schéma stáhnul. Dík za naťuknutí od Pawouka.

• 6 měsíců později...

Ahoj, mam dotaz, i kdyz jsem pripoutana, tak mi kontrolka hlasi ze pripoutana nejsem, kdyz s tim zahejbluju tak to ma chvilku prestane, ale za chvilku to zacne jecet znova. Neda se to nekde odpojit? Nebo se z toho fakt zcvoknu :rolleyes: diky iva

Pres diagnostiku se da vypnout.

Presne tak. Pripadne mene elegantni reseni, proste vypoj konektor pod sedackou. (Hlavne ne ten zluty, to je airbag. Je to ten malinky cerny konektor.)

Nevim jestli je mene elegantni, kdyz to nejni videt :-D dulezity je ze to prestane. Uz jsem vykoukala ze cim je vetsi teplo v aute tim je to castejsi. Nekde jsem cetla ze to je zaneseny prachem. Jde to pry vycistit ale musi se to rozlousknout a uz to nejde zpet, musi se to slepit a nebo cele vymenit. Nezkouseli jste to nekdo? Je to hodne tezky? ;-) diky

V 31. 5. 2018 na 21:25, LucasCZE napsal:

Presne tak. Pripadne mene elegantni reseni, proste vypoj konektor pod sedackou. (Hlavne ne ten zluty, to je airbag. Je to ten malinky cerny konektor.)

A poradis mi prosim u toho bezvadnyho elegantniho reseni jak ten konektor odpojit? Asi milion pokusu a musela bych tu sedacku vzteky ukopnout :kol-98:prinejhorsim ten kabel ustipnu a je pokoj 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.