tomina Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) No kdyz na nej tak koukam, tak mi to silne pripomina VIVO konektor nekterych grafickych karet. Kazdej vyrobce pouziva svoje ale vetsinou to byvaji dve nebo tri rady pinu v konektoru velikosti S-Videa. Jaky je hlavni prumer tohodle konektoru?? Dost mozna by sel upravit nejaky VIVO... Editováno: 9. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 od tý graf karty má jinej průměr, myslím menší a o jeden pin míň já už doma jásal že ho mám a prd, nejde tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 tak jsem si koupil roomstera skladovýho čekal jsem týden na rádio Dance chtěl jsem tam mít ten výstup na mp3 přehrávač aux mezi sedačkama tak mi řekli že to nejde ře to musí být od výroby jsem docela nas.... maj pravdu? a dá se to sehnat k doplnění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AH Litomyšl Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 tak jsem si koupil roomstera skladovýho čekal jsem týden na rádio Dance chtěl jsem tam mít ten výstup na mp3 přehrávač aux mezi sedačkama tak mi řekli že to nejde ře to musí být od výroby jsem docela nas.... maj pravdu? a dá se to sehnat k doplnění? Je to pravda, je to pouze tovární dovýbava, avšak neměl by být problém jí dodělat. Zdířka je pár korun , ale celkem dost dáš za práci - vrtání do palubky, vedení kablíku, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 dle tohoto návodu http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...3&Itemid=30 jsem si zapojil aux in zdířku funguje to v poho Stream stejné jako Dance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tak jsem taky přišel na to že to nemám zapojený,teda v aux.zdířce ten kabel zapojenej je ale vedeněkde pod střed. tunelem k přístrojovce ale když jsem vytáhl rádio tak tam už není nevíte někdo kam ten druhej konec ty blbci ze škodoky schovávaj.Nechce se mi rozebírat pulka auta abych našel kde končí druhý konec kabelu.Jinak v servisu mi bylo řečeno,že to škodovka AUX nezapojovala umyslně do konce roku 2007,což fakt nechápu od letošního roku už to zapojují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Počkej, já mám auto 06, a zapojený to mám, funguje mi to normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 No já mám březen 2007 a taky to je zapojený to ti asi v servisu pěkně kecali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 jj presne sem na tom jako kluci a auto je listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tak asi ten chlapec co to ve škodovce zapojuje byl zrovna na sváče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) . heh .. ja som si teraz dorabal aux do neorigo radia .. sice to nepouzivam.. ale hlavne ze to tam je )) Editováno: 23. Červen 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 neviete kde by som zohnal tu aux in zdirku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 neviete kde by som zohnal tu aux in zdirku? v skodovke . .komplet to stalo nejak 500skk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 neviete kde by som zohnal tu aux in zdirku? pokud chcces orig, tak tam, ale jinak v kazdym krame s elektronikou sezenes samici jack 3,5. Jen tak vymyslet jak co nejpeknest to nekam zadelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Zkoušel někdo zbastlit kabel a připojit na to mobil jako přehrávač? Snad by to šlo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 mobil ne, ale mam TEAC mp3 prehravac a ten hraje paradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo154 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Poradí někdo prosím kde sehnat AUX konektor do rádia Beat? A jeho případné zapojení. Rádio jde vytáhnout parádně tak bych rád použil tuto velice pěknou fuknci autorádia. Je to sice firemní Rumík ale ten zásah je tak nepatrný že to projde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Zkoušel někdo zbastlit kabel a připojit na to mobil jako přehrávač? Snad by to šlo...? Já mám Nokii 5300, a ta má ve výbavě přechodku, a hraje to docela slušně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) No já jí mám taky, a když ji připojím, tak skoro neni slyšet repro na levý straně, jak vpředu tak vzedu. Na pravý straně to hraje normálně. Zkoušel jsem vyvážení zvuku, ale levá strana vůbec nereaguje, takže vlastně ztišim jen tu pravou. Ale při rádiu nebo CD to funguje normálně takže v reprákách to neni. Poraďte mi někdo čím by to mohlo být. Díky Editováno: 22. Srpen 2008, autor: foromen CITACE předešlého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 To vypadá na špatný kontakt v konektoru, popřípadě nalomený kabel? ale to by asi nehrálo vůbec, omrkni, jestli máš ten konektor zastrčený na 100%, takhle to dělajá i sluchátka, když je nepřipojíš úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) Zastrčený kabel mám na 100% a kabel je v pořádku, včera jsem ho koupil. zkusím to v servisu. Ale i tak díky za odpověď. Editováno: 22. Srpen 2008, autor: foromen CITACE předešlého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 že jsi ho včera koupil neznamená, že je v pořádku:))) zkus ho někde jinde a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bill1 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 mam nokiu 6300 a funguje vyborne, len som dokupil prechodku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Egi. vyzkoušej nějaký MP3 přehrávač, může být špatný kabel, nebo ta přechodka. Pokud by to nefungovalo, pak bych to viděl na špatně zapojenou zdířku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Tak vám všem děkuju za rady, ale nakonec nebyly potřeba. Trochu jsem zakvrdlal s kabelem ve zdířce a ejhle....hraje to úplně perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.