goodspeed Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 pod krytkou AUX je 3,5 jack na vstup... Já nedávno dostal Roomstera Praktik s rádiem BEAT. Žádný otvor na CD, nic. Jen rádio. S tím, že píšou v návodu možnost připojení na AUX IN mptrojky nebo i-Podu. Ale tuhle díru tam vůbec nemám. Jen "zásuvku" na 12V...jak je to možný...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 inu k radiu se aux pripojit dam ale neni vytazena do tunelu. Musel by ses dostat za radio a tam to pripojit primo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) Nenapadá náhodou někoho čím zaslepit díru po AUX zdířce? Koupil jsem auto z druhé ruky a nějaký šikula demontoval jak origo rádio, tak AUX zdířku a ve středovém tunelu je díra. Není náhodou někde na palubovce stejně velké tlačítko, je jedno jaký symbol na něm bude, cokoli je lepší, než díra. Za jakékoli nápady děkuji. Editováno: 29. Duben 2010, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 A existuje nějaký fotonávod jak to připojit na BEATu? na radiu máš schéma zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajohnny Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 (editace) snazil jsem se najit vyuziti pro muj aux in nakonec jsem se rozhodl vyzkouset toto: Belkin bluetooth reciever ted cekam az mi to prijde a odzkousim, slibuju si od toho, ze napr. po sparovani s navigaci bude navigovat pres repro, ci sparovani s mobilem - pro prehravani, ci mozna i handsfree.. Editováno: 30. Červenec 2010, autor: jajohnny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Nenapadá náhodou někoho čím zaslepit díru po AUX zdířce? Koupil jsem auto z druhé ruky a nějaký šikula demontoval jak origo rádio, tak AUX zdířku a ve středovém tunelu je díra. Není náhodou někde na palubovce stejně velké tlačítko, je jedno jaký symbol na něm bude, cokoli je lepší, než díra. Za jakékoli nápady děkuji. Kamile, kup ve Škodovce novou zdířku AUX, zas tak hodně nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 jak nevidis? odklopis to vicko a je tam hned dirka. V sobotu sem to poprve zkouse. Panecku asi 5 minut mi trvalo zjistit jak to zapnout. Zdravím, v návodu k rádiu Dance je napsáno "Opakovaným stiskem tlačítka CD zvolte externí vstup zobrazením AUX IN... Reprodukce se spustí automaticky po připojení zdroje" Jenže mně i po opakovaném stisknutí tlačítka CD napíše jen "NO CD" a nepřepne se na externí vstup. Je nutno AUX IN ještě někde v nastavení rádia povolit? Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Musíš stisknout "Mode" a pak budeš v nastavovacím módu, musíš se postupně procvakat na "AUX input" - a tam potvrdit zapojení vstupu. Na BEATu je to stejné, taky mne nebetyčně s*alo, že pokaždé musím do nastavení, když chci pustit mp3 - tak jsem BEATa vyhodil a mám klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 (editace) Je to tak. Z návodu to nebylo jasné. Díky za pomoc. Editováno: 12. Srpen 2010, autor: .Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Ono toho vůbec v návodech původem ze Škoda-Auto je víc nejasného - někdy to až vnáší domněnku, že je to schválnost... A to utajování všech možných parametrů, návodů a postupů, kterými se jiní výrobci někdy až chlubí a předhánějí taky dost otravuje život... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 (editace) To s Vámi souhlasím. Například nikde na stránkách Škody Auto jsem nenašel bližší údaje k motoru 1.6 pro Fábii. Až dotazem na zákaznickou linku jsem se dozvěděl o: - blok válců a hlava válců ze slitiny hliníku - plastové sací potrubí - vzduchový filtr sání umístěn přímo na motoru - pohon vačkových hřídelů řetězem - bezdotykové zapalování se 4 zapalovacími cívkami - plynulé přestavování polohy vačkového hřídele sacích ventilů - katalyzátor v blízkosti motoru - olejová vana ze slitiny hliníku - olejové čerpadlo s regulací tlaku oleje Také např. před rokem a půl odstranili ze svých stránek grafy s křivkami výkonu a točivého momentu. O paketu pro špatné cesty to samé - poslali mi ve Wordu přehledný nákres - ale až poté, co jsem se něj dotázal. Editováno: 14. Srpen 2010, autor: .Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 (editace) snazil jsem se najit vyuziti pro muj aux in nakonec jsem se rozhodl vyzkouset toto: Belkin bluetooth reciever ted cekam az mi to prijde a odzkousim, slibuju si od toho, ze napr. po sparovani s navigaci bude navigovat pres repro, ci sparovani s mobilem - pro prehravani, ci mozna i handsfree.. Ahoj tak už jsi začal testovat nebo jsi to nakonec nekupoval? Zajímal by mě výsledek. Rumík Editováno: 15. Srpen 2010, autor: Rumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincero Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Zkoušel někdo zbastlit kabel a připojit na to mobil jako přehrávač? Snad by to šlo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Musíš stisknout "Mode" a pak budeš v nastavovacím módu, musíš se postupně procvakat na "AUX input" - a tam potvrdit zapojení vstupu. Na BEATu je to stejné, taky mne nebetyčně s*alo, že pokaždé musím do nastavení, když chci pustit mp3 - tak jsem BEATa vyhodil a mám klid... nevim, ale ja zmacknu 2x za sebou CD a uz mi naskoci AUX, nikam do MODE nemusim......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Nevím, ten můj BEAT byl nějak šitózní, neměl pořádnou citlivost ani selektivitu, pořád blbnul, často se odlaďoval a hledal stanici, máme tady v blízkém okolí spoustu lokalit, kde je FM signál dost stíněný terénem a tam pro jistotu nehrál vůbec. Navíc hledání AUX zdířky někde dole mezi sedadly u ručky mi přijde asi tak logické, jako nalívat do motoru olej výfukem - když AUX patří k rádiu, má být na palubní desce pokud možno hned u něj. Už je pryč, nainstaloval jsem si "nekoncernovou pultovku" Panasonic a mám klid - má odnímací panel, CD, mp3 i velmi citlivé a selektivní rádio v sobě a AUX vstup přímo na panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chillike Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 ako mne ten aux vyvod uplne vyhovuje ze je pri brzde...rovno pod opierkou..lebo mam mp3 prehravac v opierke a z neho ide 15cm kabel priamo do aux..nic nebidno nic nezavadza..parada....keby to bolo pri radiu tak by osm ten kabel musel tahat ku radiu..prehravac mat pod radiom atd..bola by to blbost..uz ked mali to dat do schranky spolujazdca....ale v opierke mi to priapada najlesie..lebo je aj prehravac po ruke a si mozem prepinat skladby atd bez toho aby som sa niekde natahoval..ja som spokojny a myslim ze je to logicky vyriesene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Knor Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 (editace) Zdravím. Chtěl bych se zeptat, kde má být v OII správně umístěn originální AUX vstup, popř. jaký je postup jeho montáže? Mockrát díky... (rádio STREAM bez MP3) . Editováno: 14. Říjen 2010, autor: Pavel Knor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Vstup je umístěn uvnitř loketky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Zdravím, mám dotaz, povede se mi připojit mp3 pomocí tohoto kabelu? http://www.tme.eu/cz...arch%3Dmfd-jack vím, že se to tu již někde řešilo, ale konkrétně nevím, zda DX rádio má 10ti pinový konektor a zda to s tímto bude fungovat. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borexik Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Ahojte, tiez uz dlhsiu dobu uvazujem nad tym, ako prehrat MP3ky na DXku, a nasiel som nieco... Vie niekto ci by tento kabel pasoval ? http://cgi.ebay.de/MP3-AUX-IN-LINE-Klinke-Adapter-AUDI-VW-Blaupunkt-Becker_W0QQitemZ110643963478QQcategoryZ27450QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Dal jsem špatný odkaz, jinde jsem se už dozveďel, že tento kabel by měl fungovat...(z mého odkazu) http://www.tme.eu/html/CZ/html/ramka_6482_CZ_pelny.html Teď jen musím počkat až prujde a pak vyjmout radio. z čehož mám zatím tak trochu strach. Musím nějako pořešit ty klíče na vyjmutí. Měl bych možnost je vyrobit, ale potřeboval bych od někoho kdo by je třeba obkreslil, výrobu už zařídím a klidně se o ně podělím s ostatníma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Jestli to jsou ty obdélnikové otvory v rozích u těch tlačítek, tak stačí z plechu patřičné tloušťky vystřihnout pásky podle šířky otvoru. Prostě aby tam ten pásek vešel tak akorát. Když si je nacháš ustřihnout tak po 10-ti cm, tak je ještě budeš moct na konci pohodlně zahnout, ať se Ti dobře vytahují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ok, díky, pásky nebudou problém. Našel jsem tu na fóru jeden obrázek: Jen abych něco nedělal špatně, stačí sejmout rámeček okolo rádia a climatronicu (na obrázku to je ten "stříbrný") Pak bych se měl z boku dostat k těm otvorům, do nich zasunou pásek a zatáhnutím za navigaci ji vysunout. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 (editace) Nejsou to spíš tyhle otvory? Dobře je vidět ten vlavo nahoře. Dole nejsou na tom obrázku vidět, ale jsou tam. Když zasuneš ty plíšky do otvorů tak se ty háčky jakoby schovají a pak zatáhneš. Nicméně žáden rámeček ke korektní demontáži rádia/navigace není nutno demontovat. To co jsi označil Ty, jsou zrovna místa, kde se zahákne to rádio/navigace. PS: Z tohodle muselo tu navigaci vyndávat jen prase. Editováno: 15. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Super, práve proto jsem se ptal, protože se mi nezdálo jak je to všude okousaný a rozhodně bych takto nechtěl dopadnout:) těchto otvorů jsem si nějako nevšiml, díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.