SUP1 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Nééé. Mě by se líbílo to logo, co má Ghostbuster třeba na zimní masce Na srazík vzít leptací pastu a můžeme na okrasu ozdobit skla Editováno: 14. Únor 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Chtěl jsem se zeptat, na jaké přesné místa oken se pískuje VIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 To plus minus jedno, ale většinou do pravého spodního rohu. A u zadních oken to mám myslím v levo dole, jako u středového sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Díky! Dnes jdu na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beldík Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Ahoj, já jsem právě objednal www.znacenivin.cz, tak napíši potom zkušenost. Snad je to výrobce, druhý den mají odesílat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 @Beldík tak díky za tu zkušenost...ach jo, proč to lidi vůbec píšou když pak nemají tu slušnost napsat pár slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.