milanxx Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 pročíst forum, internet,atd. Ja do toho taky moc nechtěl. Ale tak jsem stál u auta a jen tak zkoušel povolit pravou dálku a onase povolila. No a už nebylo cesty zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 (editace) Ja menil jen potkavacky, protoze dalkovy mi prijdou, ze sviti dostatecne. Navic po martyriu s potkavackama uz se mi do dalkovek ani poustet nechtelo...Jinak ted jsem musel menit potkavacku v Alfe, co s ni ted jezdim a tam je to fakt dvouminutova zalezitost - ne jak ten lakatos F3... Editováno: 5. Listopad 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Ahoj, neviem, ci sa mi to iba zda, ale dialkove svetla svietia spolu zo stretavackami, je to normalne, alebo sa mi to iba zda? Predtym som mal auto z H4 a tam svietilo naraz iba jedno vlakno, bud dialkove, alebo stretavacie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Ano svítí obě naráz. Jsou to 2 zvláštní paraboly s dvěma H7. U H4 je to jasné že technicky zvládne jen 1 vlákno, přehřála by se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Aha, hned sa mi zdalo, ze svetla , hlavne dialkove svietia o dost lepsie, ako na starom H4. Dve ziarovky svietia lepsie ako jedno. Je to radost jazdit v noci, neviem, ako vy, ale ja si teraz jazdu za tmy uzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 No a s NBU je to ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 No stretavacky by som aj vymenil, keby to nebol taky "voprus" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 camarena: bojuj! Vysledek za to stoji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Nepodarilo se mi vyndat zadní žárovky na osvetlení RZ. Máte na to nejaky fígl? Dle návodu posoupnout a vyklonit mi nejak nešlo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 pošoupnout a vyklonit. žádnej figl. zkusit posun na obe strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 (editace) aká žiarovka sa farbou najviac priblíži xenonom? Editováno: 28. leden 2016, autor: Matvej15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Nejmíň do žluta jsou Philips Silverlight a Osram Night Breaker Plus - ty jsou hooodně blízko k bílý, ale tu jedovatě namodralou barvu xenonu nenapodobí žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 nad takovým dotazem se vždycky jen pousměju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Čo je na tom take úsmevne ak možem vedieť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Jak se ti, co si nemůžou dovolit auto s xenonama v sérii, zoufale snažej "nahonit" do světel aspoň barvu, jakou má xenonová výbojka.... Já na barvu světla seru jak Bílej Tesák, mě zajímá intenzita osvětlení plochy před autem - a tu mají Night Breakery dobrou, takže pro mě jasná volba - pokud xenony nejdou do světlometů bez aktivní trvalý nivelace a ostřiku legálně implantovat... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Tak žiaľ škoda neponúka do fábie xenony a chcel som len vedieť či existuje taká žiarovka ktorá by napodobnila aspoň farbu, veď keby taká existovala tak prečo nie. Auto by hneď vyzeralo lepšie. Myslím že vymenit žiarovky je to najľahšie aby auto vyzeralo aspoň o trochu krajšie.Ospravedlňujem sa za moju laickú otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 28. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2016 OSRAM Cool blue intense Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Pokud chceš xenon efekt tak jedině osram cool blue hyper, Já osobně je mám a nic lepšího na xenon efekt nekoupíš. Vázně je od xenonů nerozeznání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 (editace) Je asi pravda, proč to nevyzkoušet do doby než z této honby za "xenonem" vyrostete (mně osobně zajímají už jen ledkové matrix a laserove světlomety. Xenony samy osobě jsou už passé). Jenom pozor na Osramy hyper blue. Nejsou homologované, protože na modrém filtru mají veliké ztráty světelného toku. Víc jsem se nezajímal. Můj osobní tip je v řádu pár stovek lumenů (200-300lm) od zdroje. Po ztrátách v celém reflektoru si ani neodhadnu říct kolik se na silnici promítne zbytkové svítivosti. Můj osobní tip co se týče žárovek je O NBU a můj tajný favorit je Bosch gigalight plus 120. Editováno: 28. leden 2016, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Jinak hezky vypadají Osram Cool Blue Intense, dával jsem je minulý rok do motorky a tady je foto, jak vypadá oproti klasice Osram (vlevo). Když vidím, jaké jsou obštrukce s výměnou žárovky u F3, nechám tam asi origo:) https://www.google.cz/search?q=blue+intense&safe=off&rlz=1C1AVNE_csCZ646CZ646&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjfiM2Fn83KAhWG_XIKHToqD7UQsAQIJA&biw=1920&bih=955#imgrc=D_enpx16mucuzM%3A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 JJ Stromek a je ho obří dva světlomety. To vám s mojí bramborou docela závidím. Ale teď jsem si namontoval přídavné ledkové Světla (každé má 700lm) na off a už se celkový výhled v noci na šotolině zlepšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Je asi pravda, proč to nevyzkoušet do doby než z této honby za "xenonem" vyrostete (mně osobně zajímají už jen ledkové matrix a laserove světlomety. Xenony samy osobě jsou už passé). Jenom pozor na Osramy hyper blue. Nejsou homologované, protože na modrém filtru mají veliké ztráty světelného toku. Víc jsem se nezajímal. Můj osobní tip je v řádu pár stovek lumenů (200-300lm) od zdroje. Po ztrátách v celém reflektoru si ani neodhadnu říct kolik se na silnici promítne zbytkové svítivosti. Můj osobní tip co se týče žárovek je O NBU a můj tajný favorit je Bosch gigalight plus 120. Na LED si v autě třídy a ceny FIII ještě počkáš (Polo GTI je výjimka). Laser je už čirá utopie, navíc to není žádná hitparáda ani u BMW zatím. Jinak hezky vypadají Osram Cool Blue Intense, dával jsem je minulý rok do motorky a tady je foto, jak vypadá oproti klasice Osram (vlevo). Když vidím, jaké jsou obštrukce s výměnou žárovky u F3, nechám tam asi origo:) https://www.google.cz/search?q=blue+intense&safe=off&rlz=1C1AVNE_csCZ646CZ646&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjfiM2Fn83KAhWG_XIKHToqD7UQsAQIJA&biw=1920&bih=955#imgrc=D_enpx16mucuzM%3A No, měl jsem dát ty Cool Blue Intense místo NBU...ale už to měnit nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Nevím jak ostatní ale mě laserové diody ve světlometech uchvatily. měl jsem krátkou noční projížďku s i8 a hned jsem věděl co chci za systém osvětlení. Konec OFF-topic případně sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Kdo má auto hlavně na ježdění a ne na parádu, zkuste na to jít obráceně. Místo výměny žárovek si pořiďte žluté polarizační brýle do noci. Uvidíte více detailů a snížíte míru oslnění. Pokud už jedny brýle na nose jako já máte, tak se dají koupit v klipu. Velká noční spokojenost za dvě stovky a nemusíte měnit žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.