casshern Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Ahoj, tak bych se rád podělil o jednu nepříjemnost. U mé nové (2012) Sll mám kožená el. sedadla vše jsem si již nastavil ale jedna věc mi leží v žaludku. Při nákupu jsem si toho nevšiml ale:... Když prudce zabrzdím (ne úplně "stop" v případě mimořádné situace ale třeba jen na červené když dojíždím rychleji) tak mi malinko mechanicky škubne celé sedadlo dopředu a zpět. Docela z toho "rostu" :-( Dělá to někomu taky? Nevíte kde by mohlo být co uvolněné? Nejsem vůbec mechanik tak bych potřeboval vědět kde co zkontrolovat, utáhnout, případně co jim říci v servisu. Editováno: 18. Únor 2015, autor: Pawouk Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) nedělá....řekni jim to v servisu přesně takhle, jak to píšeš tady...co na tom hledat za složitosti! Je to v zaruce, tak neni co řešit, ne? Editováno: 18. Únor 2015, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 18. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) V záruce již ¨bohužel není, ta skončila před pár měsíci, prodloužená nebyla :-( ... já koupil auto před pár dny. Ze servisu jsem si to bral před pár dny (klasika po nákupu auta) a měl jsem od nich vůz po celou dobu a nechtěl jsem tam zase s tímhle hned letět a půjčovat si zase náhradní auto. Měl jsem si toho všimnout a mohlo se to vyřešit při jednom Editováno: 18. Únor 2015, autor: casshern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 jediné mě napadá ještě si "znova" uložit paměti do sedačky....třebas to přestane, ale to je spíš pokus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) A nejsou uvolněné ližiny po kterých ta sedačka jezdí? Editováno: 19. Únor 2015, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) Je to určitě mechanické, škubne celé sedadlo. Zkusím se podívat na ty ližiny zda se k nim da dostat a zda se pohnou při zátěži. Editováno: 19. Únor 2015, autor: casshern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 jen na okraj - slovo "ližina" nemá vůbec nic společného s lyží, ale s líhou (od líhat, dnes lehat), proto se píše s i. Uvádím to čistě pro zajímavost, neodvážil bych se kohokoliv chytat na pravopise, ve kterém sám nemám úplně jasno :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 :-) ja to opsal, už opraveno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Moje zkusenost je,ze elektricky nastavitelne sedacky se proste pohybuji..resp.trosku viklaji pri zatizeni..U mechanicky stavitelnych se mi ani nehnou.Zkousel jsem i uplne noveho Supa na salonu s el.sedackami a proste tam mala vule je. Docela me to vadi.Ale vikla se mi jak moje,tak spolujezdce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Nezdá sa mi to. Ja mám 110kg, a ani jedna sedačka nemá vôlu....žiadnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Zítra zkusím, ale nějak jsem to také nepostřehl. 115kg. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 No a ja chudak s 98kg se tam viklam.. Opravdu jsem to zkousel a ikdyz se sedackou zahybu tak,ze chytnu sedak vpredu a operadlo nahore,cele se trochu hybe.Jak moje,tak spolujezdec a zkousel jsem prave S II face novej na salonu a temer zadny rozdil,take vule.Jinak mam sedacky elegance hadr,ale elektricke.Ten Sup na salonu take hadr elektrika,ale ambition. Pokud mi potvrdite,ze se vam to vubec nehne.Tak pujdu asi do servisu, protoze me se nehne jen ta mechanicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Zajtra to preverím teda silou. Dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Mám eleganci v kůži a elektrice. Před fl. 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 I když vim , že se mi sedáky nehnou ani o píď , nedalo mi to , zved sem se z gauče a šel do garáže prověřit vážim 114kg mam alkantaru v el. , LOMCOVAL sem s tim nahoru dolu, leva prava , vpřed vzad , že se sup vlnil jak loďka v bouři a nezjistil sem sebemenší náznak jakýhokoliv "vaklíku" - prostě jak přivařený toť moje ověření jistoty "sama sebe" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Taky potvrzuji. Ani jedna přední sedačka se nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 U mňa to isté...Jak privarená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Občas, když prudce zabrzdím nebo se rozjedu, tak cukne. Taky to musím pořešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Sedačky se ani nehnou (nájezd přes 170 tis km) Já 77 Kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Tak já to mám jako George asi.. Zkoušel jsem ještě známého S2 face, alcantara a má to stejně jak já. Najeto má 60tis. Ve Škodovce už jsem to ukázal, říkali, že se jim to zdá volné, No utahli prý,co šlo a žádná změna. Pak už začali říkat,že u nového je to taky trochu volné, tak nevím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No a ja chudak s 98kg se tam viklam.. Opravdu jsem to zkousel a ikdyz se sedackou zahybu tak,ze chytnu sedak vpredu a operadlo nahore,cele se trochu hybe.Jak moje,tak spolujezdec a zkousel jsem prave S II face novej na salonu a temer zadny rozdil,take vule.Jinak mam sedacky elegance hadr,ale elektricke.Ten Sup na salonu take hadr elektrika,ale ambition. Pokud mi potvrdite,ze se vam to vubec nehne.Tak pujdu asi do servisu, protoze me se nehne jen ta mechanicka. to bude tim ze jsi docent ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Sedačka se hnout nesmí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Myslím si to samé, ale ve škodovce je asi možné vše. Teď mám už vůli do stran, takže jsem se začal hýbat se sedackou v zatáčkách atd. Ve Škoda servisu mi sedačku vyndali a opět celou dotáhli. Vydrželo to týden pevné, tedy ve směru do stran, dopředu a dozadu pořád stejné.To bych už i přežil, ale tohle je moc. Mezitím už skončila záruka. Ale budu chtít řešení protože jsem reklamoval prvně ještě v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 :-) ja to opsal, už opraveno! Dotaz, jak opraveno, v servise škoda, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Nijak, opraveno hlásil, že je slovo ližina. O víkendu mrknu na sedadlo jestli se nehýbe ale mám pocit, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.