Pavel M Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 CAR/nastavení/světla/automatická jízdní světla za deště Fungovat by to ale mělo jen s Rain-light. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Presme tak tuhle funci easy light assist nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak to je škoda. Děkuju za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Pánové možná špatný dotaz, ale. Mám určitě easy-light. Ale taky mám samostmivaci zrcátko + "domecek" kde bývají čidla pro automatické stěrače. Je možné že bych tam čidla měl, ale nebyly aktivní a tudíž to šlo dokodovat? Easy-light ani Rain-Light jsem si nepriplacel. Mám style plus výbavu plus bolero, nic víc. Editováno: 11. Září 2015, autor: czab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Pokud máš Style, tak máš easy-light a díky tomu máš samozatmavovací zpětné zrcátko, které obsahuje ten tvůj "domeček" (mimochodem zajímavý název ). Dokodovat by rain-light nešel, protože "domeček" neobsahuje sám o sobě čidlo deště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Pánové další dotaz ohledně easy Light. Dnes jsem jel Zlín - Brno a celou cestu pršelo a bylo celkem šero. Nicméně asi jen na 5 km se zapnuly světla. Jde nějak zvýšit citlivost, aby zapnuly dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Pokud máš easy light tak jedině v servise a ani tam si nebyli jisti jestli to půjde. Já jsem s easy light spokojený, spíná celkem brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Podle mého názoru spíná jak má. Ony ty LEDky na denní svícení jsou vidět velmi dobře, samotná světla pak slouží už jen pro řidiče, aby viděl na cestu. Naopak bych uvítal, kdyby se to nespínalo tak rychle. Stačí podjet most a světla to nahodí na dalších asi 20 sekund. Jako bylo by mi to jedno, ale když mám zapnutou navigaci přes Android Auto, tak se mi mapa přepíná do nočního režimu. :c) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Jezdit v dešti na denní svícení není dobrý nápad, nesvítí ti koncovky a ty LEDky v dešti nebo za šera pěkně oslňují protijedoucí řidiče... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Já jsem jednou v noci na prázdné silnici zkoušel jet pomalu jen s rozsvícenými denními ledkami a vidět jde nad očekávání dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Dnes na dálnici bylo dost střelců co jeli jen s denníma a místy je zezadu vážně nebylo vidět. Nebuďte líní a otočte si tím knoflíkem když to automatika neudělá za Vás! Mám na mysli auta všech značek, né jen fábie. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 No pukud by nešla navýšit citlivost, tak bych rád aspoň, kdby se světla zaply když zapnu stěrače. Jasně, mužu to zapnout manuálně, ale když už je tam auto, tak by to mohlo jít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 To jde jen u Rain-Light asistentu. Ale třeba to jde dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Taky nechápu ty střelce co jezdí za deště s DRL, mě osobně light asistent příjde jako doplňková výbava a kdybych ji nedostal, tak si ji ani nekupuji. Jak psal Termiter stačí podjet most a světla se rozvítí a že jich po cestě z práce mám...mám to zapnuté jen z důvodu aby mi fungoval coming/leaving home. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Smysl denních světel bez zadních jsem dodneška nepochopil. Spotřeba žároviček je minimální, řidičů jezdících i za šera s denními světly je moc. A to u Rapidu oživili hrůzu v podobě svícení mlhovkama.. nebezpečná věc, která popírá samotný smysl svícení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 A přitom stačilo na každé auto dát oranžový maják. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Dneska jsem jel za fabkou co měla pravděpodobně easy ligh asistenta a opravdu se chová zbrkle, pořád mu to přepínalo. U mě stále držel na denním a až v tunelu světla zapnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Taky mozna zalezi na nastaveni... CAR->Nastaveni->Svetla ■ Doba zapnutí: - nastavení citlivosti snímače, který řídí automatické zapínání/ vypínání vnějších světel ■ Časná - vysoká citlivost ■ Střední - střední citlivost ■ Pozdní - nízká citlivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tohle nastavení má jen rain light assistent. Já mám nastsveno výchozí, střední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Aha, ok. Taky mam stredni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 U nas je nastaveno na "pozdni". Prave kvuli citlivosti na mosty a podjezdy. I presto to spina docela brzy. BTW, stejne nastaveni jsem mel na svych OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Včera kolem 7 k večeru jsem jel za jednim borcem s F3, byla průtrž jak sviň, ostatní inteligentnější měli i mlhovky aby je bylo aspoň trochu vidět a borec ve Fabii v klidu denní led samozřejmě zadní světla tma.... Tak mě v té chvíli právě napadlo jestli když má alespoň ten ligt ve Stylu tak proč mu automatika nesepne alespoň ty potkavací? Byla téměř tma v tom dešti plus všude voda od kol a bouřka... Nebo může být někdo tak hloupý jestli neví že při denních LED mu nesvít zadní? Trochu by ho omlouvalo jestli nemá F3 někde kontrolku rozsvícení světel. Ale v takovým počasí se přece člověk nemůže spoléhat na automatiku a to kolečko prostě otočit a v nejhorších podmínkách i mlhovky. A když jsem se rozhodl že budu raději riskovat aquaplanning než to potom naprat do něj když ho nevidím a začal jsem předjíždět tak zrychlí... Jestli ten borec v modré race metle s F3 HB je odsud z fóra tak že ho zdravím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 To asi tezko zjistime. Ja mam nastaveno, ze svetla se mi spousti po aktivaci steracu automaticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Tady jsem si četl že na F3 to jde nastavit jen s rain asistentem tak asi nebudu vahat si ho tam přidat abych si citlivost mohl eventuelně nastavit sám. A to se rozsvítí při každé kapce kterou stěračema setřu nebo to čidlo nějak posoudí podle intenzity? Nevim jestli to sem patří ale když je rozsvíceno jen denní LED jak je na tom palubka, lze ji mít podsvícenou i s denníma? Někdy v brýlích ve své F2 si pustím světla abych měl palubku podsvícenou. Denní svícení u ní nemám ale mám automaticky rozsvícení po nastartování kdy si palubku musím dát ručně pochopitelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Je tam nejaka prodleva, nevim presne, ale podle me pocita pocet setreni v definovanem casovem intervalu. Pokud prekrocis danou mez, zapne svetla. Urcite ne s prvni kapkou/prvnim setrenim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.